Autoritatile pakistaneze vor sa aresteze parintii care se opun vaccinarii copiilor ! Cand nu mai au argumente trec la abuzuri !

by Tupeul autoritatilor in Pakistan atinge cote inimaginabile ! De pilda, autoritatile vor sa aresteze parintii care se opun vaccinarii copiilor lor, asta desi nenumarate cazuri au aratat pericolele vaccinari, din cauza faptului ca vaccinurile sunt contaminate in mod deliberat cu aluminiu si mercur, motivul fiind insasi reducererea populatiei Planetei. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tupeul autoritatilor in Pakistan atinge cote inimaginabile ! De pilda, autoritatile vor sa aresteze parintii care se opun vaccinarii copiilor lor, asta desi nenumarate cazuri au aratat pericolele vaccinari, din cauza faptului ca vaccinurile sunt contaminate in mod deliberat cu aluminiu si mercur, motivul fiind insasi reducererea populatiei Planetei.

001372acd0b50d1e88df01

Mai multe aflam de pe Jurnalul National:


“Fara nicio clementa!”, sub aceasta titulatura are loc o actiune de forta menita sa-i convinga pe parinti sa accepte vaccinarea copiilor impotriva poliomeliei.

In conditiile in care medicii aflati in campanie de vaccinare antipoliomielitica a copiilor au primit circa 16.000 de refuzuri de administrare a acestuia, autoritatile pakistaneze au luat in considerare introducerea obligativitatii efectuarii vaccinului.

Pakistanul este una dintre cele trei tari in care poliomielita este endemica, iar autoritatile depun eforturi pentru eliminarea acestui flagel.
Din cate declara oficialitatile, metoda functioneaza, pedeapsa cu inchisoarea convingand parintii sa-si lase copiii vaccinati, cei mai incapatanati dintre acestia dandu-si acceptul dupa cateva zile de inchisoare.”[1]

Pentru cei care inca mai sunteti sceptici cu privire la pericolul vaccinurilor, aflati ca in Italia, in februarie 2015, Instanta a decis ca “vaccinul produs de corporatia GlaxoSmithKline, provoaca autism”, asta dupa ce un copil a fost vaccinat de trei ori, acesta dezvoltand autism. Instanta a decis ca familia sa primeasca compensatii materiale dupa acest “incident”.

Mai multe aflati aici -> http://www.departamentul-zero.ro/instanta-din-italia-a-decis-vaccinul-produs-de-corporatia-glaxosmithkline-provoaca-autism.


In noiembrie 2014, vaccinul FLUAD, a fost retras de pe piata din Italia, dupa moartea a nu mai putin de 11 persoane.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/vaccinul-antigripal-fluad-a-fost-retras-de-pe-piata-din-italia-dupa-moartea-a-11-persoane.

In februarie 2014, in Romania, a fost cel mai mare scandal, asta dupa ce Institutul “pretigios”, Cantacuzino, a produs si distribuit pe piata vaccinuri contaminate.

Mai multe pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/vaccinuri-contaminate-in-romania-produse-de-catre-institutul-cantacuzino-totul-pentru-reducerea-populatiei-un-plan-al-iluminatilor.

P.S. Cand “studenteii” se mai gandesc sa faca pagini de tipul, “Stop Olivia Steer”, poate iau si aceste informatii in seama, altfel nu inseamna decat ca inchid ochii !

SURSE

1. http://jurnalul.ro/stiri/externe/arestul-potentiala-pedeapsa-a-parintilor-care-refuza-sa-si-vaccineze-copiii-685489.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro