Autoritățile române consideră periculos un mesaj public cu textul „Citește prospectele de la vaccinuri”. Va fi demarată o anchetă. Agenția Mediafax merge și mai departe: îndemnul este „anti-vaccinare”!

Distribuie!by “Două panouri cu mesajele „Vaccinurile sunt medicamente! Citește prospectele, cunoaște riscurile” sunt investigate de către autoritățile române, informează Mediafax. Aceste panouri au fost amplasate pe DN 1, între Predeal și Brașov, pe Valea Timișului. „L-am informat deja pe Raed Arafat despre aceste două panouri amplasate pe Valea Timișului. Textul […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Două panouri cu mesajele „Vaccinurile sunt medicamente! Citește prospectele, cunoaște riscurile” sunt investigate de către autoritățile române, informează Mediafax.

Aceste panouri au fost amplasate pe DN 1, între Predeal și Brașov, pe Valea Timișului. „L-am informat deja pe Raed Arafat despre aceste două panouri amplasate pe Valea Timișului. Textul lor, de această dată, nu mi se pare agresiv, te duce cu gândul la a fi foarte precaut. În funcție de decizia sa și de ce discuții are, voi lua măsuri. Este în curs de verificare cine a dat autorizația și dacă au luat autorizație de la Ministerul Sănătății”, a declarat, marți, Marian Rasaliu, prefectul județului Brașov, corespondentului Mediafax.
Agenția de presă cataloghează mesajele drept „anti-vaccinare”, deși sunt îndemne la normalitate, asemănătoare cu cele de la produsele alimentare.
În luna decembrie, anul trecut, în zona 13 Decembrie, a fost amplasat un panou asemănător care avea următorul mesaj: „Vaccinurile nu sunt sigure! Citește prospectele! Informează-te! Cunoaște riscurile! Libertatea e un DREPT, vaccinarea e o alegere!” Potrivit autorităților brașovene, prima campanie a fost plătită de o persoană fizică din Cluj, care nu a putut fi amendată pentru că nu există bază legală.
Secretarul de stat Raed Arafat ceruse îndepărtarea panourilor.”[1]

Legea vaccinarii obligatorii este o lege specifica regimurilor totalitare. Aceasta lege totalitara este sustinuta in mod vehement de catre Industria Farmaceutica, o parte a medicilor, o parte a politicienilor si o parte a mass-mediei. Aceste panouri informative sunt importante. Vaccinurile nu sunt sigure. Cine spune ca vaccinurile sunt sigure, minte.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Autoritatile-romane-considera-periculos-un-mesaj-public-cu-textul-%E2%80%9ECiteste-prospectele-de-la-vaccinuri-.-Va-fi-demarata-o-ancheta.-Agentia-Mediafax-merge-si-mai-departe-indemnul-este-%E2%80%9Eanti-vaccinare-149139
  2. Foto: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro