Autostrada care duce spre trecut

Distribuie!

„În 1988, revista americană Strange publică un articol impresionant despre un anume LC, care a reușit să călătorească în trecut. După ce a luat masa cu partenerul său de afaceri, LC s-a urcat în mașina personală și s-a îndreptat spre Louisiana pe autostrada 167.

Era 20 octombrie 1969, în jurul orei 1:30, când LC împreună cu partenerul său de afaceri s-au urcat în mașină pentru a porni spre casele lor. Autostrada 167 era goală, traficul fiind practic inexistent. Dintr-o dată cei doi au văzut pe marginea drumului o mașină de culoare roșie care părea desprinsă dintr-o altă epocă. În mașină se afla o femeie cu părul blond și un copil destul de mic.


Cei doi bărbați au încetinit și au întrebat-o pe femeie dacă are nevoie de ajutor cu mașina care părea desprinsă din anii 40. Cei doi au repetat de mai multe ori cuvintele dar se părea că femeia nu îi poate auzi. De văzut i-a văzut pentru că s-a uitat fix la ei, dar inexplicabil este faptul cum de nu a putut să-i audă.

Cei doi bărbați au realizat că ceva dubios se întâmplă, dar nu își putea explica ce. Pentru că femeia nu le-a răspuns sau poate că nici nu i-a auzit, cei doi și-au continuat drumul spre casă. După numai câți kilometri au realizat că întâmplarea pe care tocmai o trăiseră nu era normală, fapt pentru care s-au întors în căutarea mașinii suspecte. În locul unde o văzuseră nu mai exista nicio mașină și nici urme că ar fi fost parcată acolo.”[1]


SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/relatari-fantastice-ale-celor-care-au-calatorit-in-timp
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...