Autovindecarea vine din subconștient

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Autovindecarea vine din subconstient

Ce provocari ai în acest moment în viata ta? O sanatate precara,bani prea putini sau poate chiar nu te mai întelegi cu cei dragi tie. Mintea a obosit de tot ceea ce ti se întampla, iar solutiile si raspunsurile întarzie sa apara? Atunci e timpul sa te ocupi si de sufletul tau. Cum anume, poate te întrebi?


Conform statisticilor la acest moment mai mult de 30 % din populatia tarii apeleaza la ajutor specializat pentru a-si depasi situatiile problematice de viata sau merge la diferite cursuri de dezvoltare personala. Vestile sunt bune pentru ca aici vorbim de matematica bucuriei pe cap de locuitor, asa ca putem spune ca suntem o tara cu nivel de fericire in crestere.

Înca de la început am înteles ca principalul motiv pentru care oamenii nu mai ezita în a-si rezolva problemele vietii apeland la un psiholog sau un life coch, este ca oamenii au inteles ca adevarata sursa a problemelor lor nu se afla în ceilalti, undeva în exteriorul lor, ci ei. Iar varianta cursurilor de dezvoltare personala si de vindecare integrata, special dedicate însusirii tehnicilor de autovindecare mentala si emotionala, a devenit o metoda rapida si eficienta pentru omul modern ce cauta solutii pentru propria evolutie.


Obiceiul banal care iti distruge capacitatea de autovindecare

Asa am descoperit Cursurile Theta Healing sustinute de Isabela Georgescu, psiholog, Theta Healing Trainer & Coach, cursuri în care oamenii vin si învata cum sa îsi purifice mintea de gandurile mai putin sanatoase, cum sa îsi vindece singuri emotiile distructive si cum sa dobandeasca comportamente care sa îi ajute sa obtina tot ceea ce îsi doresc de la aceasta viata.

Cursurile Theta Healing sunt prezente în peste 152 de tari ale lumii, de peste 20 de ani si milioane de oameni din întreaga lume au învatat aceste tehnici de autovindecare si autoreprogramare mentala si emotionala, devenind oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Isabela Georgescu ne-a spus ca prin tehnicile de psiho-cuantica Theta Healing oamenii au capacitatea de a se vindeca singuri de diferite boli si afectiuni fizice, precum cancer, infertilitate, alergii, depresie, anxietate, atacuri de panica, reduc stresul, elimina frici si a fobii, îsi vindeca relatiile, îsi gasesc sufletul pereche, renunta la dependente ori îsi imbunatatesc “relatia”cu banii si depasesc constiinta saraciei, plus multe altele.

Cum functioneaza mai exact aceste tehnici

“Accesand subconstientul, prin intermediul starii cerebrale Theta ce ne faciliteaza conectarea constienta cu propria esenta. Întotdeauna vindecarea intervine atunci cand transformam fundamental aspectele limitative, autoblocante ale mintii si emotiilor nostre, de la nivelul subconstientului. Pentru asta avem nevoie sa ne intorcem la sursa a ceea ce suntem cu adevarat. Ne întoarcem la esenta care îti ofera neconditionat infinite posibilitati de împlinire. Însa, cateodata doar sa vrei nu este suficient. Ai nevoie sa fii ghidat/a spre a reveni la acel TU care creeaza realitatea în care traiesti acum. Acest lucru îti este oferit în cursurile Theta Healing pe care le sustin.”

Inima are capacitatea de autovindecare

Cum sunt toate acestea posibile

Mintea constienta cea care este activa, prezenta si acum cand citesti, este mintea rationala si logica ce este folosita mai putin de 10% din zi. Responsabil pentru 90% din gandurile, emotiile si actiunile noastre din fiecare zi este subconstientul. Acesta este “pilotul automat” care ne conduce viata si ne construieste realitatea pe care o traim fiecare dintre noi. Supraconstientul sau creierul Universal, energia creatoare a tot ceea ce exista, reprezinta nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai înalte de evolutie si crestere personala, în toate aspectele vietii.

Tehnicile Theta Healing ne permit sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra în frecventele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- creierul Universal- spatiul puterii infinite, remodeland, reprogramand aspectele vietii care ne intereseaza.

Am înteles ca aceasata putere de autovindecare exista absolut în noi toti. Insa, ca realitatea noastra sa se schimbe, cateodata nu este suficient doar sa vrei si sa gandesti diferit. Este nevoie sa si faci lucrurile diferit, dintr-un spatiu interior purificat mental si emotional.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/autovindecarea-vine-din-subconstient-73384
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cosmosul fără Gravitație
Inima are propria inteligenţă şi capacitatea de a transmite informaţii către creier
Conştiinţa de grup superioară: Ca şi în internet, ADN-ul nostru poate să-şi transmită propriile informaţii în această vastă reţea care este viața
Vehiculele spatiale neconventionale - o realitate tehnica
Cercetătorii turci au convertit ADN-ul uman în muzică
E adevărat că dacă mânânci mai puţin se micşorează stomacul?
Astrofizicianul Neil deGrasse Tyson despre adepții teoriei "Pământului plat": "Cu toate că Pământul părea plat pentru oamenii din trecut, care nu aveau cunoștințele și instrumentele tehnologice pentru a cerceta, astăzi avem mai multe dovezi care să arate că planeta noastră este rotundă, inclusiv fotografiile programului Apollo"
Încălzirea globală – ecologismul sau eco-religia. De la epoci glaciare până la temperaturi ridicate, temperatura Pământului a oscilat foarte mult și asta, fără intervenția omului, fără industrii, mașini și alte surse de poluare realizate de om. Istoria climatului Terrei nu arată că o concentrație mai mare de dioxid de carbon ar duce la o încălzire globală
Misterul bărbatului teleportat dintr-o lume paralelă în aeroportul din Tokio
Vehicule de zbor avansate bazate pe energia libera
Polul Nord, o zonă a misterelor
Cercetătorii au descoperit existența unui imens ocean în interiorul planetei noastre, cu un volum de trei ori mai mare decât oceanele de la suprafața Terrei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...