Aventura amiralului Richard Byrd: Misterul oamenilor înalți și blonzi din interiorul Pământului

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Oficial, istoria amiralului Richard Byrd este una simplă. În anul 1924, el a efectuat un zbor deasupra vestului Groenlandei. În cursul acestei misiuni, el constată că se produc anumite fenomene care sfidează legile fizicii.

La întoarcere, el a fost primit ca un erou. A fost decorat, el era eroul care a zburat deasupra icebergurilor. În jurnalul său, el a notat tot ceea ce a văzut în această aventură. El descria râuri cu apă de un albastru uluitor și multă verdeață.


În anul 1928, amiralul anunță că va pleca într-o nouă călătorie. De această dată, se referea la Antarctica. El primește o sponsorizare de 400000 de dolari de la familiile Ford și Rockefeller. Și-a cumpărat echipament nou și un vas pe care l-a numit Mica America.

În anul 1929, el a declarat că Antarctica este un loc derutant, unde toate meridianele converg. Dacă navighezi de la nord către sud, este imposibil să păstrezi direcția dreaptă. Trebuie să urmezi o direcție în spirală pentru a ajunge la punctul final.


A urmat cel de al Doilea Război Mondial, perioadă în care amiralul Byrd a fost șeful operațiunilor navale. În anul 1946, autoritățile americane stabilesc că este nevoie de dezvoltarea unui proiect care se va numi High Jump. Obiectivul era de a cartografia cei doi poli. Neoficial, obiectivul era de a verifica bazele secrete pe care naziștii le construiseră la cei doi poli.

După această misiune, Byrd nu a mai făcut nicio declarație, iar jurnalul său a fost confiscat de autorități. Byrd a spus apropiaților că nu le poate da informații, dar va veni vremea când omenirea le va afla.

Jurnalul lui Byrd a fost descoperit în arhivele Pentagonului, după zeci de ani. El descrie zborul pe care l-a efectuat în februarie 1947, deasupra Antarcticii. Alături de Byrd, în avion, se afla un pilot, un militar de carieră. Ei au observat că în momentul în care s-au apropiat de Antarctica aparatura avionului nu a mai răspuns la comenzi, iar nori de culoare roșie acopereau cerul și pământul.

Pentru că busola nu mai funcționa, au încercat să se ghideze după soare. Între două vârfuri montane, au observat o vale plină de verdeață. Au coborât la altitudinea de 1400 de picioare pentru a studia valea.

Lumina era diferită, iar temperatura era de 23 de grade Celsius. Avionul a aterizat în vale și mai mulți oameni înalţi și blonzi s-au apropiat de avion. Byrd împreună cu pilotul au pătruns într-o vastă rețea subterană în care au văzut vegetație exotică și animale.

Jurnal se încheie cu descrierea întâlnirii cu un personaj numit Maestrul. Byrd precizează că a informat Pentagonul și pe președintele SUA despre această întâmplare.

 

În anul 1956, înainte de a muri, amiralul Byrd a notat într-un jurnal personal că a respectat ordinul superiorilor de a nu mai vorbi despre această întâmplare. El a mai adăugat, eu știu că există o lume subterană, misterioasă, care nu se dorește a fi cunoscută.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/aventura-amiralului-byrd-misterul-oamenilor-inalti-si-blonzi-din-interiorul-planetei
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...