Aviatia SUA a ucis, “din greseala”, mai multi militari irakieni, dar Pentagonul a transmis condoleante

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Americanii stiu un singur lucru: atunci cand ucis, ei rezolva prin a-si cere iertare/scuze. Daca, prin absurd, ar fi facut asa ceva, Mama Rusie, atunci ar fi iesit mare scandal international, dar cand crimele sunt comise de insasi SUA, lucrurile sunt discutate cu calm, cu smerenie, jurnalistii aratandu-si servilismul si docilitatea fata de catre acesti cotropitori. Americanii nu sunt cotropitori fiind ca o spunem noi, nu, ci fiind o spune istoria ultimilor trei secole.

In octombrie 2015, SUA au bombardat, tot din aceeasi eterna “greseala”, un spital in Kunduz, din Afganistan, detinut de organizatia Medici Fara Frontiere, care i-a acuzat de crime de razboi, insa si atunci, ca si acum, si-au cerut iertare. Daca, totusi, ar fi facut Rusia asta ? Va imaginati cum ar fi urlat Mass Media din Romania, afiliata propagandei SUA-UE, dar asa, toti au tacut malc.


fallujadestruction0411

Publicatia Mediafax prezinta pe larg stirea:

“Raidul aerian american accidental din Irak, soldat cu moartea a zece militari irakieni, a fost rezultatul unor erori de coordonare făcute de ambele părţi, afirmă secretarul american al Apărării, Ashton Carter, citat de ziarul The Washington Post.

Ashton Carter a precizat că bombardamentul american a avut loc vineri la sud de oraşul Fallujah, situat la circa 60 de kilometri vest de Bagdad. Şeful Pentagonului l-a sunat pe premierul Irakului, Haider al-Abadi, pentru a-i transmite condoleanţe.

“Am fost de acord amândoi că este vorba de un eveniment pe care îl regretăm. Este tragic, dar atât eu, cât şi el suntem de acord că astfel de lucruri se întâmplă în război”, a precizat Carter.

“Incidentul pare să fie o eroare în care sunt implicate ambele părţi”, a adăugat secretarul american al Apărării.

“Sper că irakienii vor înţelege că acest lucru reflectă situaţii care se pot întâmpla în luptă. Dar reflectă şi faptul că avem o colaborare foarte strânsă”, a subliniat şeful Pentagonului.

Zece militari irakieni au murit într-un raid aerian american efectuat accidental într-o zonă situată în apropierea oraşului Fallujah, a anunţat ministrul irakian al Apărării, Khaled al-Obeidi. “Forţele coaliţiei ofereau asistenţă aeriană efectivelor terestre irakiene, în apropierea oraşului Fallujah, întrucât elicopterele irakiene nu puteau zbura din cauza vremii nefavorabile”, a declarat Khaled al-Obeidi. “Nouă militari irakieni au murit într-un raid aerian american efectuat accidental”, a precizat oficialul irakian.

Ulterior, autorităţile irakiene au declarat că bilanţul se ridică la zece morţi.”[1]

SURSE


  1. http://www.mediafax.ro/externe/zece-militari-irakieni-au-murit-intr-un-raid-aerian-american-efectuat-accidental-ashton-carter-raidul-sua-eroare-a-ambelor-parti-14925483

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in 2015, in Austria la Interalpen Hotel Tyrol ! Intalnirea ar putea avea loc la mijlocul lunii iunie !
Libertate, egalitate, fraternitate sau moartea – adevărata deviză a revoluţiei masonice franceze de la 1789
Se creează "Procurorul public european" - ce state refuză să ia parte
Cenzura totală pe internet se apropie. ”Cenzorul cel Bun” – Ofensiva Google, Facebook și Twitter față de ”teoriile conspirației”
Rothschild, Rockefeller, Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Morgan - Iluminatii bancheri care conduc Planeta! Agenda 21 a lor este instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial prin reducerea populatiei Planetei cu 90%!
Industria Farmaceutică: Toate medicamente sintetice sunt substanţe izolate. Multe substanțe sunt derivate din compuși ce se găsesc în plante, dar pentru că natura nu poate fi brevetată și vândută, Big Pharma nu are niciun interes în a promova tratamentele naturale
Centrul Atlantic de Evaluări şi Teste Submarine (The Atlantic Undersea Test and Evaluation Center – AUTEC) de pe insula Andros - o bază secretă a Marinei Americane din insulele Bahamas, numită uneori „Zona Navală 51”, ce este asociată cu anumite fenomene OZN
"Odă Imigrantului": Ghidul ziaristului corect politic sponsorizat de UE
"Progresiștii" duc omenirea către colaps
Rusia susține că are dovezi că Marea Britanie este implicată direct în atacul chimic din Siria
Ambasada Olandei la București susține construirea de cluburi pentru studenții homosexuali în universitățile din România
Buzunaritul digital: hacker-ii pot fura banii de pe cardurile bancare cu cip RFID de la distanta ! Inca un motiv care arata vulnerabilitatea acestor carduri cu cip RFID !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Mii de evrei ultraortodocși protestează împotriva serviciului militar obligatoriu

Premierii Israelului, Menachem Begin și Yitzhak Shamir, cei care au condus organizațiile teroriste sioniste Irgun și Stern

Noua Ordine Mondială – un comunism global

Raportul Rockefeller 2010 (Lock Step), Evenimentul 201, Agenda ID2020, Agenda 2030, Covid-19 și Guvernul Mondial

Șapte militari americani de la Deveselu au provocat scandal într-un club, după ce au plecat fără să plătească
Închide