Avioanele antice ale civilizatiei precolumbiene Quimbaya! Descoperirea acestor mici machete de avion ne demonstreaza cat de avansate erau civilizatiile antice in raport cu noi cei de astazi!

Distribuie!

Istoria e o minciuna acceptata de comun acord” Voltaire


Am scris pe acest site despre foarte multe descoperiri socante ale arheologilor. Descoperiri cum ar fi: gravuri ale unor rachete tip SCUD, baterii precum cea de la Bagdad, becuri precum cele din templul de la Dendera, iar daca analizam epopeile hinduse ale arienilor din Carpati, vedem ca se vorbeste despre razboaie atomice, despre cum arienii din Carpati au detonat trei incarcaturi atomice. Toate acestea puse la un loc, alaturi de multe altele prezentate de arheologi contribuie la stergerea istoriei false care ne-a intoxicat mult timp perceptia noastra, a oamenilor asupra realitatii. Un popor fie ca vorbim despre romani sau despre oricare altul, care nu-si cunoaste istoria, arheologia reala, atunci acel popor tine sa se naruiasca.

1. Despre luptele arienilor din carpati cu Anunnaki si despre cum acestia au detonat trei incarcaturi atomice puteti sa cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/acum-11000-de-ani-arienii-din-carpati-condusi-de-regele-rama-cel-nascut-in-carpati-au-detonat-3-arme-atomice-conform-epopeei-mahabharata-si-ramayana-distrugand-aproape-complet-pe-reptilienii-anunnak.


2. Despre becurile de la Dendera puteti sa cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/acum-11000-de-ani-arienii-din-carpati-condusi-de-regele-rama-cel-nascut-in-carpati-au-detonat-3-arme-atomice-conform-epopeei-mahabharata-si-ramayana-distrugand-aproape-complet-pe-reptilienii-anunnak.

3. Anticii egipteni si babilonieni foloseau deja curentul electric, o dovada este si bateria de la Bagdad, despre care puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/acum-11000-de-ani-arienii-din-carpati-condusi-de-regele-rama-cel-nascut-in-carpati-au-detonat-3-arme-atomice-conform-epopeei-mahabharata-si-ramayana-distrugand-aproape-complet-pe-reptilienii-anunnak.


4. Enigmalith – un stecher electric stravechi ce a fost descoperit, mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/enigmalith-descoperirea-un-stecher-electric-vechi-de-100-000-de-ani-demonstreaza-faptul-ca-oamenii-din-vechime-cunosteau-curentul-electric.

5. Imaginea unei rachete intr-un templu din Nubia (Egipt) provoaca un soc arheologilor. Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/imaginea-unei-rachete-moderne-reprezentata-intr-o-gravura-antica-egipteana-intr-un-templu-din-nubia-egipt.

6. In august 2011, in Afganistan se pare ca s-a descoperit intr-o pestera un vehicul de zbor al arienilor vedici cunoscut ca Vimana sau „carele de zbor ale zeilor”. Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/vimana-avion-al-atlantilor-vechi-de-5000-de-ani-a-fost-descoperit-intr-o-pestera-din-afganistan.

7. Hieroglifele din templul egiptean, Abydos, reprezinta vehicule de zbor asemanatoare celor moderne. Mai multe informatii aici -> http://www.fara-secrete.ro/hieroglifele-din-templul-abydos-prezinta-un-elicopter-un-submarin-si-un-ozn.

8. In Kamceatka au fost descoperite piesele unei masini vechi de 400 milioane de ani. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-kamceatka-au-fost-descoperite-piesele-unei-masini-vechi-de-400-milioane-de-ani.

Iata in continuare un artefact care bulverseaza din lumea istoricilor si arheologilor si asa bulverati ei de cele de mai sus. Civilizatia din Quimbay, a fost o civilizatie pre-columbiana care a avut o dezvoltare uriasa intre anii 300 – 1550 e.n. Artefactele descoperite de arheologi ca semne ale civilizatiei precolumbiene, realizate de catre cultura Quimbay provoaca foarte mult pe arheologi, avand in vedere ca „teoria” extraterestrilor antici, nu mai este deloc o teorie ci o teza in toata regula, care incepe sa patrunda in lumea istoricilor, in special, datorita faptului ca oamenii observa cat de mintiti au fost.

Descoperirea unor piese vechi in forma de avion, conform site-ului mysterypile.com[1], reprezinta o dovada cat se poate de clara ca civilizatia precolumbiana cunostea secretele zborului. Analizele acestor obiecte descoperite sint impartite: pe de-o parte adeptii extraterestrilor antici, le vad ca pe lucruri concrete ce demonstreaza inalta civilizatie avansata, iar clasicii „istorici” sustin ca „civilizatia precolumbiana nu ar fi putut sa dezvolte astfel de tehnologii”. Dar de ce? Pentru ca vreti voi? Sa-i intrebam oare, cum s-au ridicat blocurile de piatra de langa templul Baalbeck din Iran? Un astfel de bloc are 1500 de tone, fiind taiat cu o precizie laser. Ma-ndoiesc ca simplii oameni puteau face asa ceva!

 

Aceaste figurine masoara intre 5-7,5 cm si au fost datate ca vechime din secolul I e.n. Unele persoane au incercat sa asocieze aceste artefacte cu animale marine sau fiinte terestre, care ar fi fost zeificate de catre precolumbieni, acestia reprezentandu-le ca si forma. Tot sa nu recunoasca antica civilizatie avansata a precolumbienilor. Un astfel de exemplu in care vedem vehicule de zbor, OZN-uri, se regasesc in templul Abydos, din Egipt, cand niste arheologi au descoperit din intamplare un bazorelief pe care se aflau gravate astfel de inscriptii.

SURSE

1. http://www.mysterypile.com/quimbaya.php

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...