Avioanele triunghiulare ASTRA TR-3B provoacă panică. Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„La sfârșitul anului trecut a avut loc o creștere șocantă a numărului de presupuse vizite ale avioanelor triunghiulare TR-3B în întreaga lume (TR-3B – ASTRA ar fi avionul anti-gravitaţional dezvoltat de americani în secret). Cele mai recente înregistrări arată avionul în apropierea unei baze aeriene americane din Ohio, titrează Express.

O creștere recentă a numărului de presupuse OZN-uri TR-3B a declanșat panică în cercurile de conspirație online. Experții se tem că „se pregătește ceva” în inima preocupărilor privind experimentele militare americane extrem de secrete, care ar putea implica extratereştri.


Videoclipul de mai jos arată obiectul zburător care are o lumină mare în centrul triunghiului, o lumină mai mică în față și alte trei în spate. Filmarea a avut loc la doar câțiva kilometri de baza aeriană Wright-Patterson, ridicând îngrijorarea cu privire la implicarea militară a SUA.

TR-3B sunt obișnuite pentru vânători de OZN-uri ca obiecte triunghiulare negre, silențioase și mari, adesea văzute noaptea.


Potrivit oficialilor guvernamentali, TR-3B „nu există”.

Teoria din jurul acestor nave susține că acestea sunt fabricate în baze militare extrem de secrete, cum ar fi zona 51 din Nevada, prin reverse tehnology (inginerie inversă).

Alții susțin că acestea sunt adevărate OZN-uri pilotate de extratereștrii care vizitează Pământul. Potrivit Express, au existat și alte apariţii ale avioanelor triunghiulare, presupuse OZN-uri, în Rusia și Carolina de Nord.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=18497
  2. Foto: Allen B. Ury

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...