Avionul TR-3B (ASTRA): OZN-ul triunghiular si anti-gravitational dezvoltat de americani in secret ! Acesta face parte din cadrul Proiectelor Negre ale U.S.A.P. !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Desi n-ar dori sa se stie despre dispozitivele din cadrul Proiectelor Negre ale U.S.A.P., iata ca exista totusi putine persoane, care isi risca viata ca noi sa aflam cum acesti tirani, in secret, dezvolta tehnologii capabile sa sfideze gravitatia, „legile fizicii” alea oficiale, dar mai ales sa devina invizibile, atat pentru radare, cat si pentru ochii fizici prin proceduri complicate de defazaj spatio-temporal. In decembrie 2012, Rusia, somau Statele Unite ale Americii sa „spuna oamenilor adevarul despre extraterestri”. Premierul Rusiei, Dimitri Medvedev, a continuat sa acuze SUA ca, de zeci de ani, colaboreaza cu extraterestrii, dupa ce au incheiat diverse tratate.

Mai multe citez de pe site-ul stirile.rol.ro:


„Deși nu există oficial, avionul TR-3B, purtând nume de cod ASTRA, este un dispozitiv pe cât de ciudat, pe atât de fascinant. Avionul este unul militar care face parte dintr-un proiect ultra-secret, despre care autoritățile americane nu spun nimic. El totuși a fost văzut de mai multe ori plutind pe cer învăluit într-o aură de mister care i-a făcut pe oameni să creadă că au de-a face cu o navă extraterestră.

Un clip postat pe Facebook de către un utilizator arată un astfel de avion de formă triunghiulară. Avionul își creează în jurul său un câmp gravitațional propriu cu ajutorul mercurului presurizat care crează o plasmă și îl ajută să plutească. TR-3B este imposibil de detectat. Acesta poate practic să zboare peste spațiul aerian al oricărei țări fără a fi identificat pe sistemele radar sau de defensivă aeriană.

Clipul, așa cum menționează utilizatorul ar fi fost filmat de un prieten care lucrează la o unitate militară din Groom Lake, celebra Arie 51- o zonă din SUA misterioasă în care de zeci de ani s-a efectua experimente militare strict-secrete.

Avionul de formă triunghiulară nu se amănă cu niciun alt avion militar existent în prezent, ci aduce mai degrabă cu un OZN. Cu ajutorul celor trei laturi, TR-3B se poate deplasa mult mai ușor decât un avion obișnuit putând să execute manevre foarte rapide într-un timp extrem de scurt.”[1]

V-am spus mai sus despre Proiectele Negre din cadrul U.S.A.P., care sint dezvoltate intr-un teribil secret, atat de mare, incat nici presedintii de state, cum ar fi ai SUA, nu prea au acces la asa ceva, decat rareori, iar asta doar tangential, pentru ca vorba aia, presedintii nu sint altceva decat niste simple marionete.

Mai multe pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/proiectele-negre-ale-u-s-a-p-aici-se-afla-energia-punctului-zero-tehnologia-antigravitationala-fuziunea-atomica-la-rece-si-alte-tehnologii-ce-sint-ascunse-si-negate-in-mod-oficial-de-catre-oame.


SURSE

1. http://stirile.rol.ro/proiectul-secret-al-americanilor-dezvaluit-cum-arata-avionul-triunghiular-care-sfideaza-gravitatia-934271.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...