Avocat: Protocoale SRI, un act de trădare națională

Distribuie!by “Mihai Paul Neamț, unul dintre cei mai reputați avocați din Cluj a concluzionat într-o scurtă analiză că protocolul încheiat între SRI și Parchetul General reprezintă un act de trădare națională care a „golit de conținut un întreg ansamblu de drepturi fundamentale și constituționale”, scrie Gazeta de Cluj. ”Despre protocol cu amărăciune Am […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mihai Paul Neamț, unul dintre cei mai reputați avocați din Cluj a concluzionat într-o scurtă analiză că protocolul încheiat între SRI și Parchetul General reprezintă un act de trădare națională care a „golit de conținut un întreg ansamblu de drepturi fundamentale și constituționale”, scrie Gazeta de Cluj.

”Despre protocol cu amărăciune


Am zis să stau cateva zile si sa ma gandesc ce inseamna pentru mine ca avocat/cetatean protocolul, sa incerc sa vad daca il pot percepe ca un act de patriotism (a.s.v. Patriot act al USA), ca pe un act firesc de eficientizare a colaborarii interinstitutionale sau, in fine, ca pe un act de tradare a pricipiilor fundamentale ale instructiei penale.
Am incercat din rasputeri, de fiecare data cand analizand un dosar de urmarire penala si mi se parea ca ceva nu este in regula, sa atribui neregulile unui exces de zel izvorat din buna-credinta si sa nu ma las cuprins de teorii conspirationiste, neputand a crede ca derapajele si incalcarile unor proceduri si-ar avea originea intr-o schema elaborata la nivel superior.
Azi, ma minunez cat de credul am fost crezand acest lucru, crezand ca odata cu juramantul depus magistratii procurori chiar devin independenti, supusi doar legii si propriei constiinte si pot concluziona, protocolul incheiat intre PICCJ si SRI este un act de tradare nationala, un act prin care deopotriva, ofiteri SRI si procurori, majoritate lor cred eu de buna-credinta si contrar vointei lor, au fost angrenati intr-un scenariu sinistru menit a goli de continut un intreg ansamblu de drepturi fundamentale si constitutionale.
Prin implementarea protocolului, artizanii acestuia (oare cine or fi?) au tins la “militarizarea” si supunerea la ordin a procurorilor astfel incat, atunci cand pretinse interese de “securitate nationala” o cer, orice cetatean, mai mic sau mai mare, sa poata beneficia in intraga sa splendoare, cu focuri de artificii, de Procesul lui Kafka.

La cat de iluzorii devin drepturile noastre in contextul in care “fiinte superioare” decid ca democratia nu poate fi protejata decat prin comandouri justitiare situate in campul tactic al ordinului de serviciu, cu amaraciune afirm ca mi-e frica de protectia ce mi-o ofera Statul Roman”, scrie pe Facebook, avocatul Mihai Paul Neamț.“[1]


SURSE

  1. http://www.flux24.ro/avocat-celebru-protocoale-sri-un-act-de-tradare-nationala/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Basescu recunoaste ca SRI a initiat legile neconstitutionale Big Brother si i-a pus pe parlamentari sa le voteze in unanimitate ! Au folosit un "tertip legal" pentru a evita sa se ajunga in CSAT unde ar fi fost respinse !
Protocoalele Înțelepților SRI-DNA
La Ateneul Român, în timpul preluării Președinției Consiliului European de către România, Imnul României a fost cenzurat, pentru a nu fi deranjați globaliștii UE. S-a tăiat strofa: "Preoți cu crucea-n frunte, căci oastea e creștină"
Globaliștii SUA-UE-Soros au creat, susținut și instaurat Noua Securitate în România
Institutul Elie Wiesel îi avertizează pe cei de la Revista România Literară că pot răspunde penal, după publicarea unui articol "negaționist"! Dacă ar putea, evreii sioniști și comuniști de la Institutul Elie Wiesel ne-ar aresta pe toți! Evreii sioniști și comuniști sunt împotriva libertății de exprimare!
Cine sunt manipulatorii din presa din România
Klaus Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”
Unul dintre cei mai mari avocați spune că îndobitocirea românilor „A început cu sloganul ăla tâmpit de la PRO TV: Te uiți și câștigi! Stratul gros al populației îl reprezintă masa amorfă și inertă a obidiților, adică Las Fierbinți”
Memoriul medicilor din Constanța, care solicită eliminarea obligativității vaccinărilor
Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție: Laura Codruța Kovesi, urmărită penal pentru constituire de grup infracțional organizat
Ministrul Mediului dă ordin pentru uciderea a peste 140 de urși: "Indiferent de câte mitinguri vor fi, nu renunț!"
Judecătorii și procurorii nu trebuie să fie masoni!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro