• Fără categorie

Avocatul Poporului: “Petițiile pe tema vaccinării populației exced ariei noastre de competență”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Avocatul Poporului: Petitiile pe tema vaccinarii populatiei exced ariei noastre de competenta

Avocatul Poporului a anuntat miercuri, printr-un comunicat de presa, ca urmareste procesul legislativ de adoptare a proiectului de lege privind organizarea si finantarea activitatii de vaccinare a populatiei, precizand insa ca nu are drept de initiativa legislativa iar solutionarea petitiilor pe acest subiect excede ariei sale de competenta, transmite Agerpres. 


Adoptarea, modificarea, completarea si abrogarea legilor sunt de competenta Parlamentului, care, potrivit art. 61 alin. (1) din Constitutie, este unica autoritate legiuitoare, precizeaza institutia.

Avocatul Poporului informeaza ca a fost sesizat de un numar semnificativ de persoane cu privire la continutul proiectului de lege privind organizarea si finantarea activitatii de vaccinare a populatiei in Romania.”[1]


O lege abuziva precum cea a vaccinarii obligatorii nu poate excede aria de competenta a Avocatului Poporului. Avocatul Poporului are misiunea de a proteja oamenii in fata abuzurilor statului. In cazul legii vaccinarii obligatorii, constatam ca aproape toti cei din statul roman sustin aceasta lege totalitara.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21966154-avocatul-poporului-petitiile-tema-vaccinarii-populatiei-exced-ariei-noastre-competenta.htm
  2. Foto: stopthecrime.net

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...