Avocatul Robert Kennedy Jr. și reputatul medic Wolfgang Wodarg au răspuns într-un mod pertinent la unele din întrebările publicului, atât cu privire la „pandemia” Covid-19, cât și cu privire la vaccinare. Aceste informații sunt sistematic trecute sub tăcere de către mass-media oficială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„„Pentru toți pacienții mei:

Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care reprezintă manipularea genetică, lucru care era deja interzis și considerat până atunci penal. Această intervenție poate fi comparată cu alimentele manipulate genetic, care este, de asemenea, extrem de controversată.


Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daune cauzate de vaccinurile anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar. Ei vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chistic fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!


Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic. În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată într-un mod atât de mare în istorie. Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență: De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece este manipulare genetică! ”

Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește tehnologie experimentală de ARNm. Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.

Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine ​​se leagă și acționează ca o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

VACCIN COVID = DAUNE GENETICE IRREVERSIBILE – O INFRACȚIE ÎMPOTRIVA OMULUI.

EXISTĂ CORONAVIRUS SAU NU ?

1. EXISTĂ VIRUSUL ?
Da, ca mulți alți viruși.
2. ARE TRATAMENT ?
Da, dacă utilizați medicamentele adecvate și NU vă lăsați sănătatea în mâinile sistemelor de sănătate corupte și mercantile*.
(Mercantil = comercial, negustoresc, care se preocupă numai de câștigul material, care urmărește în orice împrejurare să profite; interesat, materialist)

3. EXISTĂ MEDICI DE ÎNCREDERE ?
Da și sunt chiar mulți. Unii acționează discret oferind tratamente adecvate, alții au fost mai îndrăzneți și există multe videoclipuri în rețele care vorbesc despre aceste tratamente, iar mulți dintre ei au fost amenințați, descalificați, batjocoriți sau reduși la tăcere.

4. OAMENII DE ȘTIINȚĂ FAC CERCETĂRI ?
Da, și există o uniune mondială care solicită mai mulți medici și oameni de știință numiți Doctori și Oameni de știință pentru adevăr, pentru a expune falsitatea tratamentului pe care autoritățile l-au oferit populației.
5. ESTE O PANDEMIE CU ADEVĂRAT ?
NU. OMS a schimbat definiția care se referea la pandemie chiar înainte de apariția acestui virus, pentru ca această situație să poată fi declarată „pandemie” .
6. ESTE CONTAGIOASĂ ?
Da, ca orice gripă.

7. Dacă contactez virusul, înseamnă că voi muri ?
NU. Dacă aveți simptome, luați medicamentul corespunzător din prima zi (întăriți sistemul imunitar, luați antiinflamatoare și anti-gripale) și vindecați-vă acasă.
8. POATE FI PREVENIT ?
DA, prin menținerea unei igiene corespunzătoare și a unui sistem imunitar ridicat.
Și mai aveți: Ozonoterapie, dioxid de clor cu protocolul preventiv.
9. SUNT CORECTE CIFRELE DE PACIENȚI INFECTAȚI ȘI MORȚI DE VIRUS ?
NU. În SUA s-a descoperit că datele reale ar fi de fapt de doar 10% din cele raportate oficial, deoarece cauzele deceselor au fost alte boli, iar testele nu sunt corecte întrucât dau foarte multe rezultate fals pozitive.

10. EXISTĂ CAZURI REALE ASIMTOMATICE DAR POZITIVE ?
Ființa umană are multe microorganisme și virusuri în organism și acest lucru nu înseamnă că sunteți o persoană bolnavă sau infectată sau că aveți virusul; cu toate acestea, virușii care se presupune că sunt „atât de agresivi” prezintă unele simptome la pacienți, deoarece corpul reacționează specific la un intrus (febră, cefalee, vărsături etc.) și conform teoriei lui Robert Koch răspunsul este NU.
11. A FOST CREAT VIRUSUL ?
Da, într-un laborator.

13. ÎN CE SCOP ?
Ca pretext pentru a restrânge libertățile fundamentale ale cetățenilor, pentru a schimba sistemul economic actual într-o dictatură mondială adică o transformare a oamenilor într-o turmă înrobită, înfricoșată și oarbă.
14. MULTE ȚĂRI FAC PARTE DIN ACEST PLAN CRIMINAL ?
Da.
15. VOM IEȘI DIN ACEASTA ?
DA. Și toți cei care au contribuit la decese și la plan vor cădea și vor plăti pentru ceea ce au făcut.

16. TREBUIE SĂ NE FIE FRICĂ ?
NU. Frica îți diminuează sistemul imunitar și te face controlabil mental.

17. MASS-MEDIA FACE PARTE DIN ACEST PLAN ?
DA. Proprietarii mass-media sunt complici. Aceasta se numește controlul minții.

18. CE TREBUIE SĂ FAC ?
Te protejezi și dacă te îmbolnăvești știi deja cum să te vindeci acasă sau cu medicul tău de încredere care nu se va implica în acest genocid.

19. TREBUIE SĂ MĂ VACCINEZ ?
NU. Dacă vă faceți sănătos, vaccinurile aduc substanțe chimice, metale grele și o serie de alte elemente care vă vor afecta sănătatea pe termen mediu și lung, atât fizic, cât și mental.
Este corpul tău și este dreptul tău să decizi despre el și despre sănătatea ta fizică și mentală.
Ai putea avea încredere într-un vaccin creat de aceeași oameni care au creat și un virus pentru exterminarea umanității ?

20. CEEA CE SE PETRECE ACUM ESTE UN RĂZBOI ?
DA ! Și vom fi victorioși !
Trebuie să rămânem împreună și să trezim la rândul nostru alți oameni, oferindu-le cât mai multe informații.
Robert Francis Kennedy Jr. (născut la 17 ianuarie 1954) este un avocat și activist de mediu american, autor și antivaccinator.

Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy și nepot al fostului președinte John F. Kennedy”[1]

SURSE

  1. https://www.amosnews.ro/robert-f-kennedy-jr-vaccinul-covid-trebuie-evitat-cu-orice-pret-2020-11-14
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...