Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta. În Canada, copiii pot fi și CU SEX NECUNOSCUT: Părintele transsexual: “Să decidă el când va fi mare!”

by “Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta. În Canada, copiii pot fi și CU SEX NECUNOSCUT: Părintele transsexual: Să decidă el când va fi mare! Teoria genului nu cunoaște granițe, iar cei care o îmbrățișează par că și-au pierdut cu totul busola. Canada este țara care, recent, a emis […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta. În Canada, copiii pot fi și CU SEX NECUNOSCUT: Părintele transsexual: Să decidă el când va fi mare!

Teoria genului nu cunoaște granițe, iar cei care o îmbrățișează par că și-au pierdut cu totul busola. Canada este țara care, recent, a emis un card de sănătate pentru un bebeluș, în care, în dreptul sexului apare litera „U” („unknow”), adică „necunoscut”.  Mama copilului a fost cea care a impus asta, afirmând că „Va decide el singur ce vrea să fie când va fi mare”.
 Searyl Doty, născut sau născută în toamna lui 2016 în Canada nu are, ca toată lumea, pe cardul de sănătate, trecut sexul „M” sau „F”. Ci litera „U”, de la “unknow”.
Documentul oficial a fost eliberat de Canada care, în acest fel, a acceptat cererea lui Kori Doty, părinte transsexual (care a ales să își păstreze uterul) al copilului Searyl Doty. „Fiul meu va decide el singur, în viitor, ce sex vrea să aibă. Nu îl voi stabili eu”, afirmă transsexualul devenit părinte cu acte-n regulă. „Rămâne la latitudinea lui Searyl să decidă cum să se identifice. Eu nu am de gând să fac alegerea pe baza unui control genital”.
Potrivit site-ului Global News, copilul s-a născut în noiembrie 2016, în casa unui prieten al unuia dintre părinți, și nu la spital, așa cum e normal, pentru a evita să îi fie trecut în mod automat în documente sexul. Apoi, după o luptă lungă, părintele transsexual a obținut înregistrarea nașterii, nu și certificatul de naștere (în care este obligatorie indicarea sexului copilului). Acum însă, Ministerul Sănătății din Canada a emis un card de sănătate în care sexul este un „U”, fiind astfel recunoscută cererea părinților.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Baietel-sau-fetita-Nici-una-nici-alta.-In-Canada-copiii-pot-fi-si-CU-SEX-NECUNOSCUT-Parintele-transsexual-Sa-decida-el-cand-va-fi-mare-144423
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Asociația Medicală Britanică recomandă expresia „persoane însărcinate” în loc de „femei însărcinate”, ca să nu ofenseze… „bărbații însărcinați”!
Proiect de lege în Irlanda: 5 ani de închisoare pentru răspândirea de "știri false"! Acest proiect de lege înseamnă instaurarea cenzurii, sub pretextul "combaterii știrilor false"!
Biserica Catolică și familia gay: "Mai mulți ierarhi se bazează pe documentul papal „Amoris Laetitia” pentru a promova cuplurile gay ca pe o nouă formă de „familie”"
Războiul cultural face victime la propriu: despre legalizarea avortului până în momentul nașterii, în New York
Incidente violente la Berkeley: Susținătorii lui Trump agresați de antifasciști de stânga îmbrăcați în negru
Mișcarea transgen pregătește o nouă lovitură de proporții. Propunere la ONU pentru schimbarea drepturilor omului: „Mamele să nu mai fie numite femei, ci persoane însărcinate”
"Corectitudinea Politică" și Neomarxismul împotriva libertății de exprimare în Olanda: Naționalistul Geert Wilders riscă închisoarea pentru că ar fi spus despre islam că este o "ideologie a războiului și urii"
Viktor Orban îl acuză pe George Soros: "Sprijină imigrația ilegală"
Guvernul ungar dorește să interzică studiile de gen în universități
Un jurnalist Charlie Hebdo, atac la credința poporului român: Ortodoxia apasă pe români ca o dală de plumb, strivind mințile oamenilor
Franța: Scenele care descriu Nașterea Domnului sunt definitiv interzise în clădirile publice
Marxismul Cultural și dictatura minorităților
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro