Banca Angliei a blocat cererea Președintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, de a retrage aur în valoare de 1,2 miliarde de dolari

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Banca Angliei a blocat cererea oficialilor președintelui Venezuelei Nicolas Maduro de a retrage aur în valoare de 1.2 miliarde de dolari, potrivit relatărilor Bloomberg, transmite CNN.

Bloomberg citează surse anonime potrivit cărora aurul face parte dintr-o rezervă estimată la 8 miliarde de dolari, aparținând băncii centrale din Venezuela.


Decizia Băncii Angliei vine după ce oficialii americani au făcut apel la guvernul de la Londra să ajute la blocarea accesului lui Maduro la depozitele deținute de țara sa și, în schimb, să redirecționeze accesul către liderul Opoziției Juan Guaido care s-a proclamat președinte interimar.

Sâmbătă, presiunile internaționale asupra lui Maduro au crescut, liderii europeni avertizând că-l vor recunoaște drept președinte pe liderul opoziției Juan Guaido, dacă nu face pasul înapoi și nu declanșează alegeri libere anticipate. SUA l-au recunoscut deja pe Guaido drept președinte.”[1]


SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22936685-banca-angliei-blocat-cererea-lui-maduro-retrage-aur-valoare-peste-1-miliard-dolari.htm
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...