Bancile masonice din Romania deranjate de judecatorii care ar lua decizii pro client ! Trebuie sa se teama si bancile de ceva !

by Bancile masonice din Romania, au inceput sa fie deranjate de tribunalele ori parlamentarii care ar lua decizii pro client. Cat tupeu pe acesti nemernici, care isi permit sa ne vorbeasca cu un, asa aer, de superioritate. Nu sinteti deloc superiori, singurul lucru care va face, sa va credeti asa, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Bancile masonice din Romania, au inceput sa fie deranjate de tribunalele ori parlamentarii care ar lua decizii pro client. Cat tupeu pe acesti nemernici, care isi permit sa ne vorbeasca cu un, asa aer, de superioritate. Nu sinteti deloc superiori, singurul lucru care va face, sa va credeti asa, sint numai creditele luate de naivi, altfel v-as vedea la TV, reclamele profund abjecte, prin care mintiti oamenii cum sa ia credite pentru a putea sa le haituiti apoi.

fed reserve

Citez de pe site-ul Active News:


“După ce tribunalul din Galaţi a dat miercuri prima sentinţă definitivă în cazul unui credit contractat de la Volksbank în franci elveţieni şi a dispus convertirea acestuia în lei la cursul de schimb de la data acordării împrumutului, la care se adaugă o majorare de 10%, iată că sistemul bancar îşi arată nemulţumirea faţă de această decizie.

Băncile străine au scos din România, în ultimii ani, 9 miliarde de euro

Preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor(ARB),Radu Gheţea, s-a arătat nemulţumit de sentinţa justiţiei, ameninţând voalat că astfel de decizii ar putea duce la oprirea creditării.

“Eu cred că astfel de sentinţe nu ajută deloc la redresarea creditării. Astfel de interpretări nu sunt de natură să redreseze activitatea de creditare. Atunci când vezi ce ţi se poate întâmpla nu te mai grăbeşti să începi creditarea. La nivelul CEC Bank nu avem astfel de probleme, dar în calitate de preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) transmit îngrijorarea sistemului”, a afirmat el.

Unii parlamentari vor să propună diverse legi pentru reglementarea relaţiei bănci-clienţi ceva mai în favoarea clienţilor, aceştia acuzând presiunea băncilor pentru a nu adopta astfel de acte normative. Gheţea afirmă că astfel de legi ar duce la dispariţia sistemul bancar.

“Nu ştiu în ce măsură o asociaţie şi 40 de bănci pot să facă o presiune mai mare decât 500 de aleşi ai poporului, în condiţiile în care dânşii au ultimul cuvânt. Se pune problema prezentării punctului de vedere asupra iniţiativelor, la toate ne spunem punctul de vedere şi nu facem presiuni asupra cuiva din Parlament sau asupra instituţiei. Dar credeţi că foloseşte cuiva ca această ţară să rămână fără un sistem bancar viabil? Eu cred că nu”, a punctat Gheţea.

Singura bancă românească din sistemul bancar este CEC Bank.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/bancile-ameninta-cu-stoparea-creditarii-cazul-care-tribunalele-si-parlamentul-iau-decizii-pro-client_1859920.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Masacrele ungurilor impotriva romanilor (1940-1944)! Carol al II-lea a acceptat Dictatul de la Viena fiind de acord sa dea Ungariei, Ardealul de nord!
Invatati cum sa refuzati buletinele cu microcip emise de Guvernul Masonic al Romaniei! Absolut nicio institutie din Romania, indiferent cat de masonica este, nu poate obliga oamenii sa faca asta! Istoricul Mircea Radea sustine ca impunerea este o incalcare a libertatii de constiinta!
SRI cere abuziv date personale ale oamenilor de la operatorii de telefonie ! CCR a confirmat ca retinerea acestor date este neconstitutionala !
Laurian Stănchescu, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, cere ca Alexandru Florian să fie declarat "indezirabil"
România versus SUA, UE, George Soros și Iluminați
Operațiuni "Steag Fals": Colectiv și Bamboo
Generalul Iulian Vlad, fost șef al Departamentului Securității Statului: "Sergiu Nicolaescu a regizat momentele de panică și explozii din 1989, în București"
Limba maghiară obligatorie pentru toate posturile din Poliția Locală Sfântu Gheorghe
Tocmai la Sibiu, Mihai Poliţeanu a strâns peste 100 de sorosişti de tip #Rezist
Aproximativ 2.000 de persoane, la marşul pentru autonomie de la Târgu Mureş! "Ținutul Secuiesc" a fost și va rămâne Pământ Românesc!
Conspirația SRI, DNA, ANAF împotriva firmelor românești! Totul la comanda globaliștilor SUA-UE-Soros!
Statul Paralel din România: Cifrele care arată abuzurile sistemului. Zeci de mii de interceptări făcute fără rezultat
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro