Bancile masonice din Romania deranjate de judecatorii care ar lua decizii pro client ! Trebuie sa se teama si bancile de ceva !

by Bancile masonice din Romania, au inceput sa fie deranjate de tribunalele ori parlamentarii care ar lua decizii pro client. Cat tupeu pe acesti nemernici, care isi permit sa ne vorbeasca cu un, asa aer, de superioritate. Nu sinteti deloc superiori, singurul lucru care va face, sa va credeti asa, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Bancile masonice din Romania, au inceput sa fie deranjate de tribunalele ori parlamentarii care ar lua decizii pro client. Cat tupeu pe acesti nemernici, care isi permit sa ne vorbeasca cu un, asa aer, de superioritate. Nu sinteti deloc superiori, singurul lucru care va face, sa va credeti asa, sint numai creditele luate de naivi, altfel v-as vedea la TV, reclamele profund abjecte, prin care mintiti oamenii cum sa ia credite pentru a putea sa le haituiti apoi.

fed reserve

Citez de pe site-ul Active News:


“După ce tribunalul din Galaţi a dat miercuri prima sentinţă definitivă în cazul unui credit contractat de la Volksbank în franci elveţieni şi a dispus convertirea acestuia în lei la cursul de schimb de la data acordării împrumutului, la care se adaugă o majorare de 10%, iată că sistemul bancar îşi arată nemulţumirea faţă de această decizie.

Băncile străine au scos din România, în ultimii ani, 9 miliarde de euro

Preşedintele Asociaţiei Române a Băncilor(ARB),Radu Gheţea, s-a arătat nemulţumit de sentinţa justiţiei, ameninţând voalat că astfel de decizii ar putea duce la oprirea creditării.

“Eu cred că astfel de sentinţe nu ajută deloc la redresarea creditării. Astfel de interpretări nu sunt de natură să redreseze activitatea de creditare. Atunci când vezi ce ţi se poate întâmpla nu te mai grăbeşti să începi creditarea. La nivelul CEC Bank nu avem astfel de probleme, dar în calitate de preşedinte al Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) transmit îngrijorarea sistemului”, a afirmat el.

Unii parlamentari vor să propună diverse legi pentru reglementarea relaţiei bănci-clienţi ceva mai în favoarea clienţilor, aceştia acuzând presiunea băncilor pentru a nu adopta astfel de acte normative. Gheţea afirmă că astfel de legi ar duce la dispariţia sistemul bancar.

“Nu ştiu în ce măsură o asociaţie şi 40 de bănci pot să facă o presiune mai mare decât 500 de aleşi ai poporului, în condiţiile în care dânşii au ultimul cuvânt. Se pune problema prezentării punctului de vedere asupra iniţiativelor, la toate ne spunem punctul de vedere şi nu facem presiuni asupra cuiva din Parlament sau asupra instituţiei. Dar credeţi că foloseşte cuiva ca această ţară să rămână fără un sistem bancar viabil? Eu cred că nu”, a punctat Gheţea.

Singura bancă românească din sistemul bancar este CEC Bank.”[1]

SURSE

1. http://activenews.ro/bancile-ameninta-cu-stoparea-creditarii-cazul-care-tribunalele-si-parlamentul-iau-decizii-pro-client_1859920.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Spațiul Schengen înseamnă renunțarea la granițe și la suveranitatea națională, în vederea creării Statelor Unite ale Europei
Baroneasa Arielle Malard de Rothschild va conduce compania Electrica S.A. ! Iluminatii incep sa conduca pe fata Romania !
Fondul Proprietatea condus de fostul ambasador american Mark H. Gitenstein, profit imens din România: DNA a refuzat să cerceteze ingineria financiară pusă la cale de peste ocean! DNA nu are cum sa îi cerceteze pe americani, deoarece DNA este creația SUA!
Globalistul Iulian Chifu demască "amenințările Rusiei": "Putin amenință cu un nou război dacă lumea nu se pliază pe voința și interesele Rusiei"
Bradley Manning, fost ofițer al armatei SUA, condamnat în 2013 la 35 de ani de inchisoare, după ce a acuzat Casa Albă și Mass-Media că au manipulat opinia publică cu privire la intervenția în Irak și Afganistan, folosind ca argumente 750.000 de pagini de documente clasificate
În 2007, serviciile secrete americane solicitau serviciilor secrete române informații despre descoperirea din Munții Șureanu din 1994
DNA a nenorocit România
Românii nu mai cred în UE: visul european cade în sondaje. Românii încep să-și dea seama că globalizarea înseamnă distrugerea valorilor naționale și dictatură!
Ilie Şerbănescu: UE a luat totul României, economia națională, decizia națională, identitatea națională
Procesul împotriva construirii mega moscheii în București! Guvernul României este aproape de a câștiga procesul!
Fostul șef SPP Dumitru Iliescu: SUA vor control total. Maior și Coldea, în slujba lor. Iohannis conduce statul paralel
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro