Banner cu Vladimir Putin și mesajul „Peacemaker” amplasat pe podul din Manhattan

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un banner cu presedintele rus Vladimir Putin a fost gasit amplasat joi pe podul Manhattan, politia din New York deschizand o ancheta in acest caz, in incercarea de a-i gasi pe cei care au amplasat banner-ul.

Banner-ul a fost amplasat pe partea podului care leaga Manhattan de Brooklyn si il infatiseaza pe Vladimir Putin imbracat in costum, in fara unui steag al Rusiei, cu mesajul „Peacemaker”, anunta Reuters.


Politia din New York a fost alertata prin telefon in legatura cu existenta banner-ului si l-a indepartat o jumatate de ora mai tarziu, a precizat un purtator de cuvant.

putin-sua

„Nu avem informatii despre cine sau de ce a facut acest gest, o investigatie este in curs”, au mai precizat reprezentantii politiei. Politia nu a operat nicio arestare pana acum in acest caz, dar incearca sa identifice un suspect cu ajutorul camerelor video din zona podului.”[1]


In SUA este alerta de gradul zero. Un grup de „extremisti”, care inac nu au fost identificati de serviciile secrete americane, au amplasat pe podul din Manhattan un banner cu Vladimir Putin si mesajul „Peacemaker”.

Fapta este una deosebit de grava, intrucat aduce atingere Sigurantei Nationale. Persoanele trebuie sa fie identificate rapid si condamnate la multi ani de inchisoare, caci si-au permis sa comita o astfel de infractiune tocmai in „lumea libera si civilizata”.

P.S. Comentariul nostru este o ironie la adresa ipocriziei globalistilor SUA si UE.

Video

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-21337735-video-banner-vladimir-putin-mesajul-peacemaker-amplasat-necunoscuti-podul-din-manhattan.htm?nomobile=
  2. Foto: theguardian.com
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...