Baroneasa Philippine de Rothschild a Iluminatilor a murit ! Pamantul incepe sa se curete de aceste personaje prund negative !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa cum v-am mai spus, familia evreiasca (khazar ashkenaza), Rothschild, este alaturi de Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Rockefeller, printre cele mai influente si puternice familii de pe planeta. De pilda, averea familiei Rothschild este cotata undeva la 250 de trilioane de dolari. Va puteti imagina suma aceasta ? Ei bine, motivul principal pentru care acestia au ajuns la aceasta suma se datoreaza paienjenisului incredibil care l-au tesut in ultimele secole in cadrul sistemului financiar global, condus de catre FMI si Banca Mondiala, dar mai ales, prin Banca Federala de Rezerve, care nu-i altceva, decat o banca privata, care imprumuta Guvernul SUA cu dobanda, folosind niste „bani fara acoperire” sau „bani creati din nimic”, pentru care poporul american munceste.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/rockefeller-rothschild-warburg-si-oppenheimer-bancherii-evrei-khazari-care-conduc-planeta.


Philippine-de-Rothschild

Potrivit site-ului francez Europe1.fr[1] aflam ca la data de 22 august 2014, Baroneasa Philippine de Rothschild a incetat din viata, la varsta de 80 de ani. Aceasta detine nenumarate proprietati in Franta, dar si un castel, pe care-l foloseste pentru vizitatori. Ea a urmat o cariera in teatru, fiind considerata o actrita stralucita in anii ’50-’80. Potrivit site-ului, RTE News[2], aceasta femeie era cunoscut pe plan mondial pentru vinul Bordeux, produs de casele de vin Chateu d’Armailhac si Chateau Clerc Milon. O astfel de sticla de vin, coasta zeci de mii de euro. Mama ei, Elizabeth Pelletier, a fost arestata de catre nazisti considerata un pericol la acea vreme, din cauza presiunii financiare pe care o aveau.

SURSE


1. http://www.europe1.fr/societe/deces-de-la-baronne-philippine-de-rothschild-2208977

2. http://www.rte.ie/news/business/2014/0823/638933-philippine-de-rotschild/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Președintele Franței, Emmanuel Macron, nu are timp de jihadiști, el este în război cu naționaliștii
Armata canadiană a testat tehnicile de propagandă pe propria populație
Guvernul naționalist al Ungariei l-a învins pe George Soros! George Soros îşi închide Fundaţia Open Society din Ungaria și se mută la Berlin!
Convorbiri criptate pe Facebook Messenger
În ce constă tehnica de spălare pe creier?
Operațiune "Steag Fals": Atentatul terorist din Orlando a fost orchestrat de către CIA cu scopul de a adopta noi legi "Big Brother" și pentru a interzice armele
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
Institutul Tavistock, controlul minții și drogurile
Pașoptiștii lui Soros preiau puterea în România
Un general din SUA a vrut să utilizeze bombe atomice în Războiul din Vietnam
George Soros, în atenţia Congresului american: Congresmanii au făcut un dosar de 40 de pagini despre implicarea omului de afaceri în Europa de Est
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...