Baroneasa Philippine de Rothschild a Iluminatilor a murit ! Pamantul incepe sa se curete de aceste personaje prund negative !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa cum v-am mai spus, familia evreiasca (khazar ashkenaza), Rothschild, este alaturi de Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Rockefeller, printre cele mai influente si puternice familii de pe planeta. De pilda, averea familiei Rothschild este cotata undeva la 250 de trilioane de dolari. Va puteti imagina suma aceasta ? Ei bine, motivul principal pentru care acestia au ajuns la aceasta suma se datoreaza paienjenisului incredibil care l-au tesut in ultimele secole in cadrul sistemului financiar global, condus de catre FMI si Banca Mondiala, dar mai ales, prin Banca Federala de Rezerve, care nu-i altceva, decat o banca privata, care imprumuta Guvernul SUA cu dobanda, folosind niste “bani fara acoperire” sau “bani creati din nimic”, pentru care poporul american munceste.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/rockefeller-rothschild-warburg-si-oppenheimer-bancherii-evrei-khazari-care-conduc-planeta.


Philippine-de-Rothschild

Potrivit site-ului francez Europe1.fr[1] aflam ca la data de 22 august 2014, Baroneasa Philippine de Rothschild a incetat din viata, la varsta de 80 de ani. Aceasta detine nenumarate proprietati in Franta, dar si un castel, pe care-l foloseste pentru vizitatori. Ea a urmat o cariera in teatru, fiind considerata o actrita stralucita in anii ’50-’80. Potrivit site-ului, RTE News[2], aceasta femeie era cunoscut pe plan mondial pentru vinul Bordeux, produs de casele de vin Chateu d’Armailhac si Chateau Clerc Milon. O astfel de sticla de vin, coasta zeci de mii de euro. Mama ei, Elizabeth Pelletier, a fost arestata de catre nazisti considerata un pericol la acea vreme, din cauza presiunii financiare pe care o aveau.

SURSE


1. http://www.europe1.fr/societe/deces-de-la-baronne-philippine-de-rothschild-2208977

2. http://www.rte.ie/news/business/2014/0823/638933-philippine-de-rotschild/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Fidel Castro - revoluționar comunist și francmason
Serviciul Secret american (NSA) nu mai poate asculta telefoanele americanilor ! Senatorul american, Rand Paul, a reusit sa blocheze legea Big Brother (Patriot Act) !
Adevărul despre Antarctica – Operațiunea Highjump
Organizația Mondială a Sănătății recunoaște că testele PCR dau rezultate fals pozitive
Agenda 2030 – planul de instituire a Guvernului Mondial
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
"Candidatul manciurian", asasini politici și lideri religioși fabricați prin control mental
Covid-19: Au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei știu că dau rezultate eronate și au nevoie de acele rezultate eronate pentru a manipula oamenii. Au interzis autopsiile pentru ca oamenii să nu cunoască adevărul despre cauza deceselor. Au cumpărat mass-media cu suma de 40 milioane de euro
Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global
Asasinate puse la cale de francmasonerie
Foști informatori ai Agenției Federale Anti-Drog a SUA implicați în asasinarea președintelui Jovenel Moise. Haiti era singura țară din emisfera occidentală care refuzase vaccinarea anti-Covid
Polonia: ”Șefii serviciilor erau o amenințare mai mare decât cele care vin din afară”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
11 motive de îngrijorare cu privire la implementarea tehnologiei 5G

“Laserul lui Henri Coandă” – arma secretă cu care România i-a speriat pe sovietici

Povestea savantului român, Scipio Dumitrascu, care s-a dus pe munte la Slănic Prahova și s-a teleportat la București

Anarhiștii lui George Soros au provocat haos în SUA

Scrierea dacică de la Chitila

Închide