Baroneasa Philippine de Rothschild a Iluminatilor a murit ! Pamantul incepe sa se curete de aceste personaje prund negative !

by Dupa cum v-am mai spus, familia evreiasca (khazar ashkenaza), Rothschild, este alaturi de Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Rockefeller, printre cele mai influente si puternice familii de pe planeta. De pilda, averea familiei Rothschild este cotata undeva la 250 de trilioane de dolari. Va puteti imagina suma aceasta ? Ei […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa cum v-am mai spus, familia evreiasca (khazar ashkenaza), Rothschild, este alaturi de Warburg, Oppenheimer, Bonfman si Rockefeller, printre cele mai influente si puternice familii de pe planeta. De pilda, averea familiei Rothschild este cotata undeva la 250 de trilioane de dolari. Va puteti imagina suma aceasta ? Ei bine, motivul principal pentru care acestia au ajuns la aceasta suma se datoreaza paienjenisului incredibil care l-au tesut in ultimele secole in cadrul sistemului financiar global, condus de catre FMI si Banca Mondiala, dar mai ales, prin Banca Federala de Rezerve, care nu-i altceva, decat o banca privata, care imprumuta Guvernul SUA cu dobanda, folosind niste “bani fara acoperire” sau “bani creati din nimic”, pentru care poporul american munceste.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/rockefeller-rothschild-warburg-si-oppenheimer-bancherii-evrei-khazari-care-conduc-planeta.


Philippine-de-Rothschild

Potrivit site-ului francez Europe1.fr[1] aflam ca la data de 22 august 2014, Baroneasa Philippine de Rothschild a incetat din viata, la varsta de 80 de ani. Aceasta detine nenumarate proprietati in Franta, dar si un castel, pe care-l foloseste pentru vizitatori. Ea a urmat o cariera in teatru, fiind considerata o actrita stralucita in anii ’50-’80. Potrivit site-ului, RTE News[2], aceasta femeie era cunoscut pe plan mondial pentru vinul Bordeux, produs de casele de vin Chateu d’Armailhac si Chateau Clerc Milon. O astfel de sticla de vin, coasta zeci de mii de euro. Mama ei, Elizabeth Pelletier, a fost arestata de catre nazisti considerata un pericol la acea vreme, din cauza presiunii financiare pe care o aveau.

SURSE


1. http://www.europe1.fr/societe/deces-de-la-baronne-philippine-de-rothschild-2208977

2. http://www.rte.ie/news/business/2014/0823/638933-philippine-de-rotschild/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro