Basarabenii sunt acuzați că nu sunt toleranți cu homosexualii

by “Zece ambasade acreditate la Chișinău au semnat o declarație comună cu ocazia Zilei internaționale împotriva homofobiei, transfobiei și bifobiei prin care își exprimă sprijinul pentru homosexualii din Republica Moldova. „Drepturile omului, inclusiv libertatea de exprimare și de întruniri, egalitate și nediscriminare, și supremația legii sunt fundamente pe care se […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Zece ambasade acreditate la Chișinău au semnat o declarație comună cu ocazia Zilei internaționale împotriva homofobiei, transfobiei și bifobiei prin care își exprimă sprijinul pentru homosexualii din Republica Moldova.

„Drepturile omului, inclusiv libertatea de exprimare și de întruniri, egalitate și nediscriminare, și supremația legii sunt fundamente pe care se construiesc democrațiile”, se menționează în declarație.

Semnatarii documentului mai precizează că în fiecare zi oamenii se confruntă cu discriminarea din cauza orientării lor sexuale sau a identității lor gender.

Declarația comună este emisă de misiunile Estoniei, Franței, Germaniei, Italiei, Lituaniei, Olandei, Suediei, Elveției, Regatului Unit și a Statelor Unite ale Americii la Chișinău.

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/stiri-basarabia/Basarabenii-sunt-acuzati-ca-nu-sunt-toleranti-cu-homosexualii-143356
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

Un mesaj pentru Lidl: "Puneți crucile înapoi pe turlele mânăstirii!"
Scriitorul român Dan Alexe, un apărător al civilizației Occidentului, a fost bătut de țigani, în Belgia: "În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu, fără teama de a fi agresat. În Bruxelles o să fiți violați amândoi"
Angajații Agenției Europene pentru Medicamente sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în București
La 9 de zile de la permiterea căsătoriilor gay în Germania au început adopţiile: Un copil de 2 ani
Bruxelles - mormântul Europei: UE repudiază creștinismul și promovează oficial islamul
Gheorghe Piperea despre protestele #rezist: Națiune de hoți? Nu! O țară de prăduiți, tâlhăriți și ruinați de hoțul care strigă hoțul cu vocile năimiților săi din presă! Pentru o țară de executați silit și evacuați din case nu se iese în stradă?
Germania a legalizat „cel de-al treilea s*x”
Ministrul polonez de externe: "Vrem vindecarea țării noastre după 25 de ani de îndoctrinare liberală"
Un grup de peste 60 de migranți clandestini sosește în Portul Constanța la bordul unei nave escortată de Garda de Coastă
Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!
Reforma lui Macron: Adio termenilor „tată” și „mamă” în școli. Motivul: „Sunt o relicvă a trecutului“, susceptibile de a „penaliza familiile homosexuale”
Războiul cultural face victime la propriu: despre legalizarea avortului până în momentul nașterii, în New York
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro