Basescu recunoaste ca SRI a initiat legile neconstitutionale Big Brother si i-a pus pe parlamentari sa le voteze in unanimitate ! Au folosit un “tertip legal” pentru a evita sa se ajunga in CSAT unde ar fi fost respinse !

by SRI-ul isi ia una dintre cele mai dure lovituri, iar la cate au facut in defavoarea romanilor si cate n-au facut in favoarea romanilor, merita asta cu varf si indesat. Pacat ca acolo exista si unii patrioti ! Basescu, invitat, unde altundeva decat la postul de propaganda, B1, recunoaste […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SRI-ul isi ia una dintre cele mai dure lovituri, iar la cate au facut in defavoarea romanilor si cate n-au facut in favoarea romanilor, merita asta cu varf si indesat. Pacat ca acolo exista si unii patrioti !

Big Brother

Basescu, invitat, unde altundeva decat la postul de propaganda, B1, recunoaste ca SRI a initiat acest pachet de legi neconstitutionale, care au fost respinse de trei ori de catre judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei, care au fost amenintati indirect, asa cum a spus public intr-o conferita de presa, Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean.


Ce sa vedeti, dupa a treia decizie a CCR, de neconstitutionalitate a legii “Big Brother III”, judecatorul CCR, Toni Grebla, a doua zi a fost saltat de DNA (anexa SRI). Vi se par coincidente  ? Nu, este doar “democratie” pur de tip SUA-UE.

Mai multe de pe Realitatea TV aflam:


“Președintele Traian Băsescu a susținut, marți seară, la B1TV, că Serviciul Român de Informații a inițiat legile Big Brother, evitând, printr-un “tertip legal” să ajungă în CSAT, atât cu legea cartelelor pre-pay, cât și cu legea stocării datelor. În acest sens, Băsescu a afirmat că ” astfel de legi nu ar fi trecut niciodată prin CSAT, fără control judecătoresc”.

“Un alt lucru care nu mi-a plăcut: Pachetul Big Brother. Pai s-a ales o modalitate de promovare la primele două legi, cea care viza cartelele pre-pay și cea care viza stocarea datelor, care să nu le facă avizabile de CSAT. Peste noapte, s-a umflat capul unor parlamentari, care au inițiat aceste legi, iar când sunt legi care vizează inițiativa legislativă, ele nu trebuie să treacă prin CSAT. Prin acest tertip legal, serviciile au evitat să ajungă în CSAT și cu legea cartelelor pre-pay, și cu legea stocării datelor. Mai mult, cybersecurity-ul l-a făcut Guvernul fără să îl treacă prin CSAT”, a declarat Traian Băsescu.

Întrebat dacă, în acest context, cei din servicii i-au pus pe parlamentari să facă legile, fostul șef de stat a răspuns:

“Categoric da. E clar că instituțiile și-au căutat soluțiile viitorului. Astfel de legi nu ar fi trecut niciodata prin CSAT, fără control judecătoresc. Cele două legi nu au fost făcute fără că serviciile să ştie, iar cybersecurity-ul ostentativ Guvernul nu a mai trimis să ia aviz CSAT (…) Necesitatea de a controla serviciile mi-au dovedit-o astea ultime șase luni de mandat, cu cele trei legi care au trecut”, a mai spus Traian Băsescu.”[1]

Asa cum au spus toti conspirationistii, SRI, a fost “eminenta cenusie” din spatele acestor mizerii de supraveghere si control a romanilor.

P.S. Asadar, cum mai pot avea romanii incredere in aceste “institutii de forta” ale “democratiei” ?!

SURSE

1. http://www.realitatea.net/basescu-sri-a-ini-iat-legile-big-brother-serviciile-au-evitat-sa-ajunga-in-csat_1639592.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

ONG-iștii lui George Soros ies în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Deputatul PSD Pleșoianu: "Solicit expulzarea ambasadorului SUA, Hans Klemm"
Printul Charles, membru Bilderberg, cumpara zeci de mii de hectare "pentru a proteja Romania" ! Strainii cumpara Romania, evident, "pentru a o proteja" !
UDMR - partidul "fantoma" al carui scop este din anul 1990 preluarea controlului asupra Transilvaniei! Din punct de vedere istoric nu au niciun fel de drepturi in Transilvania! Un partid ilegitim si periculos pentru ca doreste regionalizarea (federalizarea) Romaniei!
Oana Stănciulescu, despre legea antilegionară: "Ar trebui să ne aresteze pe toţi!"
"Black Friday" - o isterie Capitalistă! Ce se ascunde în spatele acestei propagande materialiste?
Manuale de Istorie falsificate! Steagul secuiesc pe harta României!
Președintele Asociației Pro Consumatori, Costel Stanciu, despre mafia alimentelor contrafăcute: "Presiunea din partea unor afaceriști români este atât de mare încât am ajuns să consumăm produse care conțin soluții de deszăpezire"
Presedintele Stratfor recunoaste ca in caz de razboi, NATO, nu va apara Romania ! Tot el mai spune ca "Romania trebuie sa se apere singura" !
Kemenici, despre procurorul Gică Popa, după execuția Ceușeștilor: "Dumnezeu să mă ierte pentru ce am făcut"
Știați că astăzi „sărbătorim” Ziua Internațională Împotriva Homofobiei? 31 de ambasadori, în frunte cu Hans Klemm, nu au ratat ocazia de a-i acuza pe români de discriminare a homosexualilor
"Liberalizarea prețurilor" - metoda prin care globaliștii măresc preturile. Economia de piață este foarte profitabilă, dar numai pentru samsari. Mai exact samsarii străini
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro