Basescu recunoaste ca SRI a initiat legile neconstitutionale Big Brother si i-a pus pe parlamentari sa le voteze in unanimitate ! Au folosit un “tertip legal” pentru a evita sa se ajunga in CSAT unde ar fi fost respinse !

by SRI-ul isi ia una dintre cele mai dure lovituri, iar la cate au facut in defavoarea romanilor si cate n-au facut in favoarea romanilor, merita asta cu varf si indesat. Pacat ca acolo exista si unii patrioti ! Basescu, invitat, unde altundeva decat la postul de propaganda, B1, recunoaste […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SRI-ul isi ia una dintre cele mai dure lovituri, iar la cate au facut in defavoarea romanilor si cate n-au facut in favoarea romanilor, merita asta cu varf si indesat. Pacat ca acolo exista si unii patrioti !


Big Brother

Basescu, invitat, unde altundeva decat la postul de propaganda, B1, recunoaste ca SRI a initiat acest pachet de legi neconstitutionale, care au fost respinse de trei ori de catre judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei, care au fost amenintati indirect, asa cum a spus public intr-o conferita de presa, Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean.


Ce sa vedeti, dupa a treia decizie a CCR, de neconstitutionalitate a legii “Big Brother III”, judecatorul CCR, Toni Grebla, a doua zi a fost saltat de DNA (anexa SRI). Vi se par coincidente  ? Nu, este doar “democratie” pur de tip SUA-UE.

Mai multe de pe Realitatea TV aflam:


“Președintele Traian Băsescu a susținut, marți seară, la B1TV, că Serviciul Român de Informații a inițiat legile Big Brother, evitând, printr-un “tertip legal” să ajungă în CSAT, atât cu legea cartelelor pre-pay, cât și cu legea stocării datelor. În acest sens, Băsescu a afirmat că ” astfel de legi nu ar fi trecut niciodată prin CSAT, fără control judecătoresc”.

“Un alt lucru care nu mi-a plăcut: Pachetul Big Brother. Pai s-a ales o modalitate de promovare la primele două legi, cea care viza cartelele pre-pay și cea care viza stocarea datelor, care să nu le facă avizabile de CSAT. Peste noapte, s-a umflat capul unor parlamentari, care au inițiat aceste legi, iar când sunt legi care vizează inițiativa legislativă, ele nu trebuie să treacă prin CSAT. Prin acest tertip legal, serviciile au evitat să ajungă în CSAT și cu legea cartelelor pre-pay, și cu legea stocării datelor. Mai mult, cybersecurity-ul l-a făcut Guvernul fără să îl treacă prin CSAT”, a declarat Traian Băsescu.

Întrebat dacă, în acest context, cei din servicii i-au pus pe parlamentari să facă legile, fostul șef de stat a răspuns:

“Categoric da. E clar că instituțiile și-au căutat soluțiile viitorului. Astfel de legi nu ar fi trecut niciodata prin CSAT, fără control judecătoresc. Cele două legi nu au fost făcute fără că serviciile să ştie, iar cybersecurity-ul ostentativ Guvernul nu a mai trimis să ia aviz CSAT (…) Necesitatea de a controla serviciile mi-au dovedit-o astea ultime șase luni de mandat, cu cele trei legi care au trecut”, a mai spus Traian Băsescu.”[1]

Asa cum au spus toti conspirationistii, SRI, a fost “eminenta cenusie” din spatele acestor mizerii de supraveghere si control a romanilor.

P.S. Asadar, cum mai pot avea romanii incredere in aceste “institutii de forta” ale “democratiei” ?!

SURSE

1. http://www.realitatea.net/basescu-sri-a-ini-iat-legile-big-brother-serviciile-au-evitat-sa-ajunga-in-csat_1639592.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Preşedinţia Consiliului UE propune un sistem de subvenţii/penalităţi: 60.000 de euro pentru fiecare imigrant primit şi identic pentru unul respins
Globaliștii SUA-UE-Soros și #Rezist vor să transforme România într-un Euromaidan, după modelul celui din Ucraina, din 2014, pentru ca străinii să preia conducerea României!
Aflati cum va aparati legal de sacalii recuperatori de creante, Kruk, Coface, Eos Ksi care incearca sa va intimideze ! Acesti camatari legali ar trebui interzisi de urgenta in Romania !
Știați că astăzi „sărbătorim” Ziua Internațională Împotriva Homofobiei? 31 de ambasadori, în frunte cu Hans Klemm, nu au ratat ocazia de a-i acuza pe români de discriminare a homosexualilor
Strategia națională de educație parentală - drumul spre un Barnevernet românesc
Iluminații vor distrugerea României
Înregistrări șocante cu Laura Codruța Kovesi! Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ordine către procurori: "Să ajungem la domnul premier"
Consilierii sectorului 4 vor supune la vot decizia schimbării denumirii liceului Mircea Vulcănescu din București. Elena Neacșu: "Reprezentanți ai unui neam de slugi, doar „demografic” români, căci ei lucrează fix împotriva românilor, împotriva istoriei"
Adevărul despre așa-zisul steag secuiesc: o invenție de după 1989 folosită pentru a cere autonomia în inima României
Proiect MAI: Cărțile de Identitate cu microcip! Există și alternativă pentru persoanele care refuză din motive religioase sau de conștiință! Cărțile de Identitate cu microcip sunt un pas intermediar către implantul cu microcip!
Proteste in toata tara impotriva clasei politice, care a aproape a distrus Romania timp de 25 de ani!
In caz de razboi militarii NATO pot folosi Romania ca si rampa de lansare a atacurilor! A intrebat vreun politician pe romani daca sint de acord sa fie in NATO ?! NU!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro