Basescu recunoaste ca SRI a initiat legile neconstitutionale Big Brother si i-a pus pe parlamentari sa le voteze in unanimitate ! Au folosit un “tertip legal” pentru a evita sa se ajunga in CSAT unde ar fi fost respinse !

by SRI-ul isi ia una dintre cele mai dure lovituri, iar la cate au facut in defavoarea romanilor si cate n-au facut in favoarea romanilor, merita asta cu varf si indesat. Pacat ca acolo exista si unii patrioti ! Basescu, invitat, unde altundeva decat la postul de propaganda, B1, recunoaste […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

SRI-ul isi ia una dintre cele mai dure lovituri, iar la cate au facut in defavoarea romanilor si cate n-au facut in favoarea romanilor, merita asta cu varf si indesat. Pacat ca acolo exista si unii patrioti !

Big Brother

Basescu, invitat, unde altundeva decat la postul de propaganda, B1, recunoaste ca SRI a initiat acest pachet de legi neconstitutionale, care au fost respinse de trei ori de catre judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei, care au fost amenintati indirect, asa cum a spus public intr-o conferita de presa, Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean.


Ce sa vedeti, dupa a treia decizie a CCR, de neconstitutionalitate a legii “Big Brother III”, judecatorul CCR, Toni Grebla, a doua zi a fost saltat de DNA (anexa SRI). Vi se par coincidente  ? Nu, este doar “democratie” pur de tip SUA-UE.

Mai multe de pe Realitatea TV aflam:


“Președintele Traian Băsescu a susținut, marți seară, la B1TV, că Serviciul Român de Informații a inițiat legile Big Brother, evitând, printr-un “tertip legal” să ajungă în CSAT, atât cu legea cartelelor pre-pay, cât și cu legea stocării datelor. În acest sens, Băsescu a afirmat că ” astfel de legi nu ar fi trecut niciodată prin CSAT, fără control judecătoresc”.

“Un alt lucru care nu mi-a plăcut: Pachetul Big Brother. Pai s-a ales o modalitate de promovare la primele două legi, cea care viza cartelele pre-pay și cea care viza stocarea datelor, care să nu le facă avizabile de CSAT. Peste noapte, s-a umflat capul unor parlamentari, care au inițiat aceste legi, iar când sunt legi care vizează inițiativa legislativă, ele nu trebuie să treacă prin CSAT. Prin acest tertip legal, serviciile au evitat să ajungă în CSAT și cu legea cartelelor pre-pay, și cu legea stocării datelor. Mai mult, cybersecurity-ul l-a făcut Guvernul fără să îl treacă prin CSAT”, a declarat Traian Băsescu.

Întrebat dacă, în acest context, cei din servicii i-au pus pe parlamentari să facă legile, fostul șef de stat a răspuns:

“Categoric da. E clar că instituțiile și-au căutat soluțiile viitorului. Astfel de legi nu ar fi trecut niciodata prin CSAT, fără control judecătoresc. Cele două legi nu au fost făcute fără că serviciile să ştie, iar cybersecurity-ul ostentativ Guvernul nu a mai trimis să ia aviz CSAT (…) Necesitatea de a controla serviciile mi-au dovedit-o astea ultime șase luni de mandat, cu cele trei legi care au trecut”, a mai spus Traian Băsescu.”[1]

Asa cum au spus toti conspirationistii, SRI, a fost “eminenta cenusie” din spatele acestor mizerii de supraveghere si control a romanilor.

P.S. Asadar, cum mai pot avea romanii incredere in aceste “institutii de forta” ale “democratiei” ?!

SURSE

1. http://www.realitatea.net/basescu-sri-a-ini-iat-legile-big-brother-serviciile-au-evitat-sa-ajunga-in-csat_1639592.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cardul de Sanatate si Dosarul Electronic de Sanatate nu pot fi securizate total si pot fi accesate de catre hackeri ! In Marea Britanie si Germania, hacker-ii, au spart cartile de identitate cu microcip !
Oana Stănciulescu, despre legea antilegionară: "Ar trebui să ne aresteze pe toţi!"
Tinerii Frumoși și Liberi din Mișcarea #Rezist vor o Noua Ordine Mondială
Scurgere masivă de informații din acordul UE-SUA: Liber la OMG și carne cu hormoni
O țară de infractori? Sute de mii de români au fost ascultați de către DNA și SRI
Un tânăr student, un analist politic şi un jurnalist vorbesc despre un subiect mai puţin dezbătut în România: presiunea marxismului din universităţi
Dan Tanasă: "Am oprit arborarea drapelului Ungariei la Sfântu Gheorghe"
Marian Rădulescu: Unchiul Sam nu poate subjuga conștiința românească!
Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vine în România pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi și Statul Paralel
Document DNA: 3000 euro/zi costă filajul SRI! SRI a cheltuit sume uriașe pe interceptări. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus în operare 248.711 de mandate în perioada 2005-2014, ceea ce înseamnă la o medie de 6 luni/persoană peste 134 miliarde euro. Cu banii aceștia, aveam toate autostrăzile și utilitățile naționale realizate!
Globaliștii SUA-UE-Soros, cei care au creat Statul Paralel din România, vor pierde războiul pe care l-au declanșat împotriva românilor!
Mai sunt gripe de venit?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro