Bătălii psihotronice

Distribuie!by “Un document al DIA (Defense Intelligence Agency / Agentia de Informatii a Apararii), declasificat, descrie modul prin care spioni ai fostei URSS au penetrat telepatic niste spatii securizate. Cazul a fost descris pe larg în revista cu numărul 205,Hanauer Anzeiger. Este cazul englezului Geoffrey Prime, care a spionat pentru […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un document al DIA (Defense Intelligence Agency / Agentia de Informatii a Apararii), declasificat, descrie modul prin care spioni ai fostei URSS au penetrat telepatic niste spatii securizate. Cazul a fost descris pe larg în revista cu numărul 205,Hanauer Anzeiger. Este cazul englezului Geoffrey Prime, care a spionat pentru sovietici timp de 14 ani pana sa fie prins de către agenții MI 6.

Acesta reușise sa inducă unor ofițeri NATO, un program de hipnoza care-i faceau sa deconspire planuri ultra secrete. Apoi subiecții, deveniți spioni fara voie erau introdusi in amnezia posthipnotica, habar neavând ca in timpul scurtei transe hipnotice le-au fost extrase informații capitale pentru echilibrul războiului rece. Americanii reușiseră inca din anii ’70 sa definitiveze teoria vederii la distanta(remote viewing) cunoscut si ca OBE (out the body experiment). Cercetările s-au derulat la Institutul de Cercetări Stanford.


Azi aproape toate serviciile secrete si armate ale tarilor membre NATO, precum si altora dețin departamente speciale dedicate studiului si aplicabilității psihotronicii.

Un telepat american a reușit sa furnizeze prin RV Comandamentului US Navy harta completa cu toate submarinele americane si sovietice, fara a avea elementele concrete de amplasament si fara cunoștințele necesare de tactica si strategie. De partea ceallata a Cortinei de Fier, un agent psihotronic din lagărul socialist a reusit sa ofere GRU amplasamentul bazelor nucleare americane, se presupune ca acest lucru a dus in anii ‘8o la plasearea rachetelor balistice cu focoase nucleare MX in dispozitive aflate permanent in mișcare.”[1]


SURSE

  1. https://ovidiubotosani.blogspot.com/2011/06/batalii-psihotronice.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Dictatura minorităților în Germania: Comunitățile de migranți cer demisia ministrului de Interne
Partidul Comunist American, cu sediul pe Wall Street. Papa Francisc și prorocirile lui Nichita Hrusciov
Filmul asasinarii lui Kim Jong-un - un pretext al SUA pentru a se razboi cu Coreea de Nord ! SUA si Obama sunt acuzati de terorism de catre Coreea de Nord !
Big Brother în Germania: Serviciile secrete germane obțin dreptul să supravegheze în masă populația, dar și străinii
Pentagonul a publicat fotografii cu abuzurile comise de militari americani in Irak si Afganistan
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Sute de documente ale societăţii secrete Skull & Bones sunt pregătite pentru a fi date publicităţii
Afacerea "Iran-Contra" (1983 - 1988): SUA au livrat arme Iranului aflat sub embargo instituit chiar de ei, iar banii obținuți i-au folosit pentru finanțarea gherilelor teroriste din Nicaragua
CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smart phone-urilor și computerelor cu Windows
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
7 lucruri cu adevărat teribile înfăptuite de CIA în ultimii 70 de ani
Feminismul și Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.