Bătălii psihotronice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un document al DIA (Defense Intelligence Agency / Agentia de Informatii a Apararii), declasificat, descrie modul prin care spioni ai fostei URSS au penetrat telepatic niste spatii securizate. Cazul a fost descris pe larg în revista cu numărul 205,Hanauer Anzeiger. Este cazul englezului Geoffrey Prime, care a spionat pentru sovietici timp de 14 ani pana sa fie prins de către agenții MI 6.

Acesta reușise sa inducă unor ofițeri NATO, un program de hipnoza care-i faceau sa deconspire planuri ultra secrete. Apoi subiecții, deveniți spioni fara voie erau introdusi in amnezia posthipnotica, habar neavând ca in timpul scurtei transe hipnotice le-au fost extrase informații capitale pentru echilibrul războiului rece. Americanii reușiseră inca din anii ’70 sa definitiveze teoria vederii la distanta(remote viewing) cunoscut si ca OBE (out the body experiment). Cercetările s-au derulat la Institutul de Cercetări Stanford.


Azi aproape toate serviciile secrete si armate ale tarilor membre NATO, precum si altora dețin departamente speciale dedicate studiului si aplicabilității psihotronicii.

Un telepat american a reușit sa furnizeze prin RV Comandamentului US Navy harta completa cu toate submarinele americane si sovietice, fara a avea elementele concrete de amplasament si fara cunoștințele necesare de tactica si strategie. De partea ceallata a Cortinei de Fier, un agent psihotronic din lagărul socialist a reusit sa ofere GRU amplasamentul bazelor nucleare americane, se presupune ca acest lucru a dus in anii ‘8o la plasearea rachetelor balistice cu focoase nucleare MX in dispozitive aflate permanent in mișcare.”[1]


SURSE

  1. https://ovidiubotosani.blogspot.com/2011/06/batalii-psihotronice.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...