Bateria Tesla va asigura independenta energetica a locuintelor ! Compania Tesla lucreaza la aceasta baterie revolutionara !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Compania Tesla, ce poarta numele renumitului savant roman, Nicolae Tesla, despre care unii nu vor sa-i recunoasca genele romanesti, lucreaza la mai multe proiecte din domeniul energiei libere (free energy), iar bateria tesla este unul dintre aceste proiecte ce va revolutiona lumea.

baterie tesla tesla-house-battery-off-grid

Mai multe aflam de pe pagina Noul Pamant:


“V-ati dorit vreodata sa scapati de factura de electricitate? Tesla lucreaza la o baterie de casa ce ar putea sa va ajute sa va deconectati casa de la reteaua de utilitati, transformandu-va in acest fel casa intr-un adapost independent. Si fara sa va dati seama, o casa din suburbii ar putea genera destula electricitate incat sa devina chiar un profit prin oferirea excesului de electricitate inapoi catre compania furnizoare de electricitate.

La fel ca in cazul multor proiecte ale companiei Tesla si acesta creste repede. Geniul in energie electrica, Elon Musk a anuntat intr-un comunicat de presa faptul ca proiectul bateriei pentru casa este finalizat. Publicul ar putea sa vada un prim prototip intr-o luna sau doua, iar productia ar putea incepe in aproximativ sase luni.

Noua baterie stationara Tesla ar putea fi legatura care in sfarsit se face intre energia regenerabila si consumatorul privat, intr-un fel care are sens. Problemele intalnite in incercarea de a stoca energie curata din soare sau vant sunt principala cauza pentru care majoritatea oamenilor inca folosesc retelele publice de furnizare a energiei electrice. Desi Musk nu a comentat inca in legatura cu pretul noii tehnologii, exista destul de multe sanse ca aceasta sa fie mult mai ieftina decat electricitatea clasica oferita prin retea, de-a lungul unei vieti.

O inovatie in energie precum aceasta nu este destinata doar persoanelor care sunt ecologiste si cauta sa fie si in trendul modei. Aceste baterii ar putea fi o solutie reala pentru cei care locuiesc in zone unde retelele de electricitate nu sunt fiabile sau viabile. Exista pana acum solutia implementarii unor sisteme bazate pe generator alimentat cu gaz sau alt fel de combustibil, insa aceasta solutie nu este nici practica si nici ieftina. Bateria, despre care Musk spune ca va veni intr-o forma extrem de atractiva, pentru a se putea integra in orice decor de casa si pe deasupra va putea functiona pentru diverse afaceri locale.

Cei care sunt interesati de prezentarea acestui produs pot asculta comunicatul de presa aici.”[1]

SURSE

1. http://noulpamant.ro/articole/stiinte-de-frontiera/o-noua-baterie-tesla-promite-independenta-energetica-locuintelor/


Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...