Baza Navala China Lake – un adevarat centrul de control al mintii, iar in subteran reptilienii fac experimente pe oameni !

Distribuie!by Baza Navala “China Lake”, se afla localizata in vestul Desertului California, la o distanta de 240 km de Los Angeles. Aceasta este considerata ca fiind una dintre cele mai mari baze de pe teritoriul SUA, avand o suprafata de 4.500 km patrati, loc unde, oficial, se inoveaza si testeaza […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Baza Navala “China Lake”, se afla localizata in vestul Desertului California, la o distanta de 240 km de Los Angeles. Aceasta este considerata ca fiind una dintre cele mai mari baze de pe teritoriul SUA, avand o suprafata de 4.500 km patrati, loc unde, oficial, se inoveaza si testeaza noi arme ale armatei SUA.

5663049639_6d1a94fe54_o images socal_recreation_cl

în anii 1950 şi 1960 au fost descoperite tuneluri subterane, iar Lauren a vorbit cu un om care în tinereţe a lucrat la autostrada statală. într-o zi obişnuită de muncă, au dat peste un tunel vechi, unde au găsit şine de cale ferată şi un fel de tren alimentat cu o sursă necunoscută de energie. Au pornit spre capătul tunelului, până au ajuns sub un depozit de haine vechi. Dallas era o aşezare franţuzească numită în trecut Arcadia (un cod al Iluminaţilor pentru Atlantida), iar o suburbie a sa încă mai poartă numele de Arcadia Park.


în 1999, ei au demonstrat că clădirea Capitoliului din Austin are baze subterane, pe care doreau să le restaureze. Această clădire fusese cartierul general al lui George W. Bush înainte de a fi ales preşedinte. Alan Walton afirmă că Thomas Castello, directorul de securitate de la Dulce, descria cum cenuşiii, reptiloizii şi oamenii-molie înaripaţi coborau în nivelurile inferioare ale sistemului subteran de la Dulce şi Los Alamos. Ordinea ierarhică pare a fi următoarea: oamenii-molie, reptiloizii şi cenuşiii, hibrizii şi oamenii din subordinea lor. Castello mai spune că unul dintre reptiloizi i-a spus că suprafaţa pământului era căminul lor iniţial, înainte de a fi îndepărtaţi prin război -războiul zeilor – din vechime.

Ei s-au refugiat în subteran, pe alte planete şi chiar în dimensiunile a patra şi a cincea, susţine Castello, ceea ce se potriveşte cu relatările lui Credo Mutwa şi a celor răpiţi despre evoluţia reptilienilor pe această planetă şi modul în care au fost copleşiţi de alte grupuri extraterestre, mai ales de nordici. O femeie căreia îi voi spune pur şi simplu D. susţine că a văzut complexurile subterane de la China Lake Naval Weapons Centre din California Desert, unul dintre cele mai mari centre ale controlului mental din America de Nord.” Acest complex se întinde pe o zonă largă, din a cărei suprafaţă se poate vedea foarte puţin.


Am trecut cu maşina pe lângă acea bază de două ori. Pe o latură, drumul public trece pe lângă gardul de perimetru. Intrarea în China Lake se face prin orăşelul Ridgecrest unde a locuit D. Ridgecrest este casa multor sclavi controlaţi mental şi programaţi astfel la China Lake, nu departe de zona unde au locuit criminalul Charles Manşon şi „familia” sa. D., o victimă a controlului mental bazat pe traumă, susţine că armata a ales-o pentru descendenţa sa.

Ei i-au spus că, înainte de dezvoltatea limbajului, oamenii comunicau telepatic, graţie unui hormon secretat de creier, care însă nu mai există la cei mai mulţi dintre noi, ci numai la anumiţi descendenţi, cum era cazul ei, iar aceştia doreau folosirea acestor capacităţi. Perioada de acum câteva mii de ani, când această funcţie cerebrală telepatică a fost suprimată genetic, este mai mult ca sigur simbolizată de legenda comună a vechilor culturi în care zeii au dat oamenilor limbi diferite pentru a-i dezbina şi a le opri comunicarea. D. susţinea că a fost luată în subteranul din China Lake şi a văzut laboratoarele genetice şi centrele de deţinere a oamenilor capturaţi şi a mutanţilor genetici. (Să fie acesta adevăratul simbolism al ţestoaselor ninja care locuiau în tuneluri „de scurgere”, apărând apoi pentru „a lupta cu răul”?)

Simbolismul reptilian, în care cei mai mulţi reptilieni sunt înfăţişaţi într-o lumină pozitiva, a bombardat minţile copiilor în ultimii ani. D. a descris fiinţe oribile de toate tipurile, mărimile şi formele la China Lake. Ea pretinde că i s-au arătat aceste orori pentru a şti ce o aşteaptă în caz că refuză să coopereze şi că propriul ei fiu a fost omorât. Mai mult, ea susţine că sub China Lake un reptilian a molestat-o sexual şi a văzut cum un altul a deschis pieptul unui cenuşiu. D. a confirmat din experienţa sa că cenuşiii sunt înspăimântaţi de liderii reptilieni şi le execută întocmai ordinele.

Altădată, continuă ea, a fost dusă într-o bază reptiliană sub numele de Valea Morţii (nume potrivit), la distanţă relativ mică de China Lake, unde a văzut un lider reptilian, mult mai înalt decât ceilalţi, purtând o tiara egipteană împodobită cu o cobră.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro