Baza secretă extraterestră de la Rocca Pia a fost construită în colaborare cu oamenii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Baza secreta extraterestra de la Rocca Pia a fost construita in colaborare cu oamenii

Teoriile care susţin că diverse civilizaţii extraterestre deţin baze subterane pe Terra au existat dintotdeauna. O poveste ciudată, care a fost ţinută secretă peste 50 de ani, vine să confirme zvonurile conform cărora extratereştrii sunt printre noi.


Se întâmpla în Pescara, Italia, anilor ’50 când un grup de extratereştrii a contactat o serie de oameni importanţi din Italia. Acest proiect a fost intitulat sugestiv „Amicizia” (Prietenia), pentru că umanoizii au creat o legătură de colaboarare cu personajele contactate. Aceştia au contribuit la dezvoltarea bazei subterane în Rocca Pia, Italia şi drept răsplată au fost duşi la bordurile navelor spaţiale extraterestre.

Oamenii care au fost implicaţi în acest proiect uimitor aveau un oarecare statut social, cât şi notorietate. Un astfel de personaj este fostul consul Alberto Perego, care a detaliat întreaga poveste. Extratereştrii se numesc W56 şi nimeni nu a înţeles de ce până în clipa în care expertul, Robert „Bob” Lazăr, de origine română, care a lucrat la dezvoltarea unei farfurii zburătoare din baza secretă americană S4, a declarat că în urma documentelor secrete pe care a avut ocazia să le citească şi-a dat seama că există 56 de civilizaţii extraterestre cu care a intrat omul în contact.


„Povestea Amicizia este una pe cât se poate de reală. Un grup de oameni, atât italieni cât şi de alte naţionalităţi, a fost implicat în această colaborare cu extratereştrii între anii 1956-1990. Unul dintre aceşti oameni sunt eu. W56 vin de pe o planetă foarte îndepărtată de Pământ, care se află la mii de ani lumină. Pe Terra se află circa 200 de astfel de indivizi, care trăiesc în baze subterane de pe ţărmul Mării Adriatice, aflate la 20 km adâncime. O astfel de bază se află la Rocca Pia.” susţine Perego.

Această specie venită din îndepărtata galaxie este oarecum înrudită cu omenirea. Ei ar fi fraţii noştri mai mari şi ca înfăţişare, dar şi caracter.

Nu le place să se arate. Ei sunt umani, mai umani decât noi. Mai multe specii extraterestre s-au infiltrat printre oameni, dar w56 sunt aici nu pentru a ne studia, pentru că ne cunosc mai bine decât ne cunoaştem noi, ci pentru a ne ajuta. Ei sunt nemulţumiţi de gradul ridicat de ură, invidie, violenţă şi nedreptate care se întâlneşte în sânul societăţii. Aceşti prieteni ai noştri au habar de tot ceea ce se întâmplă pe Pământ, dar nu pot interveni decât în condiţii speciale. Totul se petrece ca într-un joc elaborat de şah.” a mai declarat Perego, omul care a intrat în contact direct cu aceşti „prieteni” ai omenirii.

 

Aşadar mesajul pe care îl poartă reprezentanţii civilizaţiei W56 pentru omenire este unul de pace şi dragoste. Se spune că dragostea conferă o energie cu care se hrănesc doar fiinţele spirituale, iar cu ură şi invidia cele inferioare.

Pentru a oferi un aer credibil poveştii sale, Alberto Perego, a pus la dispoziţia opiniei publice două fotografii. În prima este înfăţişat Kenio, un individ care măsoară 2,4 metri şi face parte din civilizaţia extraterestră W56, iar în a doua putem admira o farfurie zburătoare care aparţine aceleaşi civilizaţii extraterestre.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/baza-secreta-extraterestra-de-la-rocca-pia-a-fost-construita-in-colaborare-cu-oamenii
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...