Baze militare protejează secretul intrării în lumea subterană

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Contra – amiralul R. E. Byrd a efectuat, între anii 1947 și 1956, zboruri la Polul Nord și la Polul Sud.

Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd ( primul om care a zburat deasupra acestei zone) la 2.300 de mile dincolo de Polul Nord ar exista o intrare către centrul Terrei și ar locui o civilizație umană mult mai evoluată.


Într-un interviu pe care l-a acordat în 1947, Byrd declara că la 2.300 de mile dincolo de Polul Nord a întâlnit o zonă cu climă foarte caldă, cu vegetație, cu munți, lacuri și râuri.

Byrd, un explorator celebru, și-a notat foarte precis în jurnal despre ceea ce a întâlnit în această zona. “Oamenii care locuiesc aici comunică prin telepatie. De fapt, ei nu trăiesc la suprafață. Sub pământ, la câteva mile adâncime există un oraș foarte mare, cu milioane de locuitori, numit Agartha”, scria Byrd în jurnalul său secret.


Un fost agent CIA, Armstrong, susține că Byrd a locuit în Agartha vreme de aproape o lună și că descrie civilizația subterană ca “fiindu-ne net superioară nouă”.

 

Fostul agent CIA a adăugat ca imediat după descoperirea jurnalului lui Byrd, filele referitoare la Agartha au fost declarate secret de serviciu și s-a dispus ca în zona intrării în orașul subteran să fie amplasate baze militare americane care să nu lase sub nici o formă intrușii să pătrundă.”[1]

SURSE

  1. https://magnanews.ro/2017/01/pe-urmele-blajinilor-lumea-din-interiorul-pamantului
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...