Baze militare secrete pe care nu le puteţi vedea pe Google Earth

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De la Marele Zid Chinezesc până la piscurile din Alpi, Google Earth se mândreşte că ne pune lumea la picioare, dar există anumite zone de pe glob pe care le preferă secrete.

Potrivit Daily Mail, aceste regiuni, despre care adepţii teoriei conspiraţiei susţin că sunt locuri secrete unde s-ar ascunde OZN-uri, apar ca fiind pixelate sau sunt şterse pur şi simplu de pe hartă, ca şi cum nu ar exista.


O listă cu mai multe astfel de zone pe Google Earth a fost întocmită de news.com.au. Printre aceste locuri secrete se numără porţiuni din oraşul Valencia (Filipine), baza aeriană Volkel (Olanda), barajul Keowee (SUA), un ” oraş secret ” din Rusia, rafinăria de petrol Százhalombatta (Ungaria) sau Insulele Feroe (Danemarca).

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), un program de cercetare privind frecvenţele aurorale active, care se desfăşura în SUA, la graniţa dintre statele Washington şi Oregon, a dispărut de pe hartă. Chiar dacă oficial locul a fost închis în 2014, se crede că programul viza controlul vremii sau testarea de OZN-uri.


Un alt loc care a aprins imaginaţia internauţilor, invizibil pe Google Earth, este o localitate din tundra siberiană. Se presupune că ar fi un “oraş secret”, cunoscut drept Arzamas-16, în care locuiau şi munceau experţi nucleari şi tocmai de aceea a fost şters.

Închisoarea de maximă siguranţă Portlaoise din Irlanda apare pe hartă, dar nuanţele din jurul clădirii nu se potrivesc cu restul peisajului. Motivul ar putea fi legat de mascarea indiciilor pe care le-ar putea obţine cei care s-ar gândi la o evadare.
Porţiuni blurate apar şi în Arhipelagul Insulelor Feroe ( Danemarca) sau pe Insula Vagardin, unde este o  bază militară. Deşi există 50.000 de oameni care populează aceste locuri, Google Earth le vrea secrete.  Potrivit news.com.au, o cauză ar fi pescuitul ilegal.
Rafinăria de petrol Százhalombatta din Ungaria a fost ştearsă de pe faţa pământului pe Google Earth. În realitate clădirea există, doar că nu mai apare în imaginile de pe sateliţi. 
De asemenea, în locul muntelui Kangtega din Himalaya (Nepal) apare o imensă pată neagră. Nu este însă exclus ca la mijloc să fie vorba despre o eroare.
La baza Volkel din Olanda, camuflată pe Google Earth, se depozitează arme nucleare încă de la începutul anilor 1960. Din documentele dezvăluite de WikiLeaks există arsenal nuclear în Olanda, Belgia, Germania şi Turcia.
Barajul Keowee, situat pe malul lacului Keowee din Carolina de Sud, este blurat în imaginile din satelit furnizate de Google. Lacul Keowee ar fi o sursă vitală de apă pentru răcirea centralei nucleare Oconee.
O porţine din oraşul filipinez Valencia este pixelată. Oraşul are o populaţie de peste 180.000 de locuitori, iar mascarea zonei ridică numeroase suspiciuni. Se presupune că zona este atent supravegheată.

SURSE

  1. http://www.mediafax.ro/life-inedit/locuri-secrete-pe-terra-orase-si-baze-militare-pe-care-nu-le-puteti-vedea-pe-google-earth-galerie-foto-video-14993356

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...