Bazele militare de pe planeta Marte

Distribuie!by “Construcţiile surprinse în fotografiile furnizate de NASA (posibil printr-o „scurgere” intenţionată de informaţie, aşa cum s-a mai petrecut de altfel în ultimul an) reprezintă fără îndoială o structură artificială, foarte posibil o bază la suprafaţa planetei Marte. Într-un astfel de caz, construcția nu ar putea avea – din cele […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Construcţiile surprinse în fotografiile furnizate de NASA (posibil printr-o „scurgere” intenţionată de informaţie, aşa cum s-a mai petrecut de altfel în ultimul an) reprezintă fără îndoială o structură artificială, foarte posibil o bază la suprafaţa planetei Marte. Într-un astfel de caz, construcția nu ar putea avea – din cele ce se ştie în mod „oficial” până în prezent – decât o origine extraterestră.

Cu toate acestea, există multe mărturii ale unor foşti lucrători în cadrul proiectelor ultra-secrete americane, neguvernamentale (aşa-zisele Black Projects sau Black Ops), care atestă cu o mare siguranţă – oferind destul de multe detalii – existenţa unor aşa-numite „jump rooms”, adică a unor camere de teleportare, prin care fiinţele umane sunt proiectate pe planeta Marte, în camere special amenajate în acel loc.


Prin urmare, există posibilitatea ca acele structuri, surprinse în fotografiile ce înfăţişează o anumită zonă a planetei Marte, să fie în realitate opera pământenilor și să includă de asemenea şi aceste „jump rooms”, ca punct terminus al teleportării pe Planeta Roșie.

Unul dintre cei care au făcut publice aceste informaţii este Andrew Basiago, despre care noi am mai scris şi în alte articole în legătură cu anumite experimente legate de mari distorsiuni temporale şi de călătorii în timp în cadrul aceloraşi Black Projects.


Basiago afirmă că în ceea ce priveşte călătoria pe Marte, această „necunoscută” sau „dorinţă” a umanităţii a fost demult rezolvată, existând două variante distincte pentru realizarea ei: fie prin intermediul teleportării aproape instantanee în camerele de teleportare („jump–rooms”), fie prin călătoria cu o navă cosmică ultratehnologizată, de proveniență terestră, caz în care călătoria durează numai 33 de ore.

Să sperăm că destul de curând adevărul va ieşi la iveală datorită proiectului Disclosure (Dezvăluirea) şi întreaga populaţie a planetei va putea cunoaște toate aceste secrete ce ne-au fost ascunse cu bună ştiinţă timp de zeci de ani. Până atunci însă nu putem decât să ne folosim imaginaţia şi credinţa fermă în probitatea şi sinceritatea celor care fac astfel de dezvăluiri.

Mai sus putem vedea două fotografii diferite ce înfăţişează exact aceeaşi structură. Fotografiile provin de la compania Malin Space Science Systems (MSSS) din San Diego (SUA), care este specializată în proiectarea şi realizarea aparaturii sofisticate de fotografiere în cosmos, ce este plasată pe sondele, roboţii şi roverele spaţiale atunci când acestea sunt trimise pentru a explora diferite planete sau sateliţi.

În cazul pe care îl analizăm, fotografiile au fost luate de către satelitul Mars Global Surveyor. De notat faptul că aceste fotografii, care au fost luate în urmă cu aproximativ 20 de ani, sunt calitativ mai bune decât hărţile planetei Marte puse la dispoziţie de către Google Mars Map.

Satelitul a fost lansat în anul 1996, deci cele două fotografii au deja o vârstă! În una dintre fotografii structura se află în cincimea de sus a pozei, iar în cea de a doua fotografie ea se află în cincimea de jos.

Astfel de fotografii ne pot face să ne întrebăm: cum pot unii oameni să nege în continuare existenţa extratereştrilor?! Dar, evident, Grădina lui Dumnezeu este mare, astfel încât acolo au loc şi astfel de ființe umane, care imbina intr-un mod nu prea inspirat scepticismul cu prostia. Zeci şi chiar sute de astfel de structuri identificate pe Lună şi pe Marte reprezintă dovezi de netăgăduit pentru existenta extraterestrilor.

Fotografiile de mai sus sunt două astfel de exemple clare. Ele reprezintă închiderea unei structuri ce a fost confirmată într-o a doua fotografie, luată câteva secunde mai târziu. Cu alte cuvinte, două fotografii ce confirmă existenţa aceleiaşi structuri.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/fotografiile-expuse-de-nasa-ofera-dovezi-clare-despre-existenta-unor-baze-pe-marte-a163
  2. Foto: msss.com
  3. Foto: ufosightingsdally.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Schimbările climatice, creșterea nivelului oceanelor și topirea calotelor de gheață: În ultimii 12.000 de ani, s-a înregistrat o oscilare între perioadele calde și cele reci, în consecință existând perioade cu niveluri ale mărilor și oceanelor în creștere sau în scădere. În vremurile Romei antice, ghețarii erau mult mai mici decât cei pe care îi cunoaștem în zilele noastre
George W. Bush, 20 septembrie 2001: "Fie sunteți cu noi, fie sunteți cu teroriștii"
Lockdown-ul este inutil şi dăunător
Viktor Orban, Premierul Ungariei: "George Soros alimenteaza valul de imigranti pentru a slabi Europa!"
Turnurile World Trade Center au fost proiectate să reziste unor coliziuni cu avioane
Apple confirmă dezvăluirile Wikileaks despre Iphone! Wikileaks a publicat peste 9.000 de documente, dovedind că telefoanele mobile inteligente și televizoarele smart, conectate la internet, pot fi folosite pentru a-i spiona pe cei care le utilizează!
„Proiectul liberal al noii ordini mondiale a eșuat" - reputat senator rus
Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, 26 august 2002: "Nu există nici o îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nici o îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră"
Armata SUA a furat tone de aur în timpul războiului din Irak
Sistemul de control – cum suntem împiedicați să gândim liberi
Fost ofițer al armatei americane, expert în operațiuni psihologice: "Teroriștii sunt finanțați prin intermediul unor conturi din bănci elvețiene"
Războiul din Cecenia şi atentatele de la Moscova
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro