Bazele subterane ale Iluminaților

Distribuie!

„Există multe relatări despre reptilieni şi schimbări de formă, dar cei mai mulţi nu cunosc acest fapt, deoarece 99% dintre oameni preiau „ştirile” şi „informaţiile” din mass-media oficială. La rândul ei, mass-media preia „ştirile” şi „informaţiile” din surse oficiale care, ca şi mass-media, sunt patronate de descendenţii reptilieni. După ce am vorbit despre reptilieni în emisiunea Sightings, am primit următoarea relatare a unei experienţe din infamul complex subteran Dulce din New Mexico.

Acestea sunt cuvintele unui angajat civil în armată, din baza de la suprafaţa complexului:


„Aveam de îndeplinit o sarcină obişnuită când a apărut un nou-venit, mecanic, cu o treabă urgentă de făcut. Eram amândoi aplecaţi asupra piesei de sudat şi m-am uitat scurt la faţa lui. Mi s-a părut că avea ochii acoperiţi de o peliculă semitransparentă. Trăsăturile sale umane s-au şters şi a apărut o chestie cu ochi bulbucaţi, fără păr şi cu solzi pe piele.”

Apoi a văzut acelaşi lucru ia o santinelă la poarta de la intrarea în baza Dulce, iar martorii au vorbit despre reptilieni care-şi schimbă forma la Spitalul Militar Madigan de lângă Fort Lewis în statul Washington.


Există complexe subterane în întreaga lume şi la cel mai adânc nivel ele se continuă cu centrele subterane ale reptilienilor şi cenuşiilor. Zona 51 din Nevada este cel mai cunoscut complex din cercurile de cercetare OZN, dar chiar faptul că este atât de faimos şi prezent în filmele de la Hollywood, arată că este de departe cel mai important. Complexele sunt conectate între ele printr-o reţea vastă de tuneluri construite cu tehnologie de perforare nucleară secretă.

Prin această tehnologie se pot săpa câţiva kilometri de tunel pe zi, ca extensie a reţelei globale de tuneluri create de atlanţi şi lemurieni, 384 menţionate în legende şi în diverse relatări ale unor oameni din Statele Unite, America Centrală şi de Sud, Marea Britanie, Egipt, Mesopotamia, Turcia, Asia, China, Malta, de pretutindeni. Tunelurile au reţele de transport de mare viteză. Oameni din interior le descriu ca „trenuri magneto-leviton”, care sunt capabile de viteze de peste două ori viteza sunetului.

Ele sunt construite de mari firme ale Iluminaţilor, ca Rând Corporation, Ceneral Electric, AT&T, Hughes Aircraft, Northrop Corporation, Sandia Corporation, Stanford Research Institute, Walsh Construction, Colorado School of Mines şi mai ales Bechtel (Beck-tul), o mare firmă a reptilienilor. Aceste baze subterane, sistemele de tuneluri şi tehnologia lor au fost descrise de foşti militari, sclavi ai controlului mental, şi de personaje ca Phil Schneider, care au ajutat la construirea lor.

Schneider este fiul unui comandant de vas german din cel de-al Doilea Război Mondial, Otto Oscar Schneider. Tatăl său a fost capturat de americani şi dus în Statele Unite pentru a lucra pentru Iluminaţi. Ca în majoritatea cazurilor, copiii agenţilor Iluminaţi sunt crescuţi pentru a lucra pentru aceiaşi stăpâni, iar Phil Schneider a avut sarcina de a construi secţiuni ale multor complexe subterane din Statele Unite. El spunea că ştie 131 de baze militare subterane cu adâncimea de aproximativ 500 de metri, construite pentru planurile Noii Ordini Mondiale.

Două dintre bazele în care Schneider a fost prezent sunt Zona 51 din Nevada şi Dulce, New Mexicch Dulce este un orăşel de aproximativ 1000 de locuitori, situat în Rezervaţia Apache jicarilla, la o înălţime de aproape 2000 de metri. De aici au apărut multe relatări despre decolări şi aterizări OZN, răpiri „extraterestre”, mutilări umane şi animale. Aceeaşi bază este locul aşa-numitelor „războaie de la Dulce”, în care se spune că reptilienii şi cenuşiii s-au luptat cu personalul militar şi civil uman.

Au fost multe victime în ambele tabere, iar Phil Schneider susţine că a luat şi el parte la acest schimb de focuri. El spune că a fost lovit de o armă laser şi că are o cicatrice mare pe piept. Participarea sa la luptă a fost făcută publică într-o prelegere din 1995, deşi în ea apar multe alte elemente: „Treaba mea era să cobor în găuri şi să verific mostrele de stâncă, recomandând explozibilul pentru fiecare tip de stâncă în parte. Ne-am pomenit la un moment dat într-o peşteră mare, plină de extraterestri cunoscuţi drept micii cenuşii. Am împuşcat doi dintre ei. Noi eram cam 30 de oameni şi deodată au apărut aproximativ 40 de extraterestri, care au fost toţi omorâţi. Am văzut apoi o întreagă bază subterană plină cu extraterestri. Mai târziu, am aflat că trăiau deja de mult timp pe această planetă… Asta explică multe despre teoria vechilor astronauţi.”

Schneider a început să avertizeze lumea în privinţa a ceea ce se petrece, deşi ca de obicei cei mai mulţi oameni nu ascultă. Schneider, care lucra îndeaproape cu cercetătoarea Alex Christopher, a murit în ianuarie 1996 în condiţii foarte suspecte, care au fost făcute să pară sinucidere. El spusese cu un an înainte, în cadrul unei prelegeri publice, că „la trecerea fiecărui an calen-daristic, tehnologia militară creşte cu 44,5 ani (în comparaţie cu rata creşterii din tehnologia „convenţională”), lată de ce este uşor de înţeles de ce în 1943 s-a putut face, prin utilizarea tehnologiei tubului cu vacuum, să dispară efectiv o navă dintr-un anumit loc pentru a apărea în altul”, referire la Experimentul Philadelphia, în care o navă militară americană a devenit invizibilă şi a translatatîn altă dimensiune.

O altă bază subterană la care a lucrat Schneider se află sub Aeroportul Internaţional Denver, la est de acest 386 oraş. Construcţia a ridicat mari probleme din cauza costurilor uriaşe – ca şi din cauza gării gigantice săpate de Bechtel ca parte a „îmbunătăţirii reţelei de transport” din Boston, Massachusetts. Aeroportul Denver este plin de statui ale garguilor, de simboluri masonice şi ale Iluminaţilor.

După spusele lui Schneider, există acolo cel puţin 10 niveluri subterane şi un întreg un oraş subteran cu o suprafaţă de 11 km-. Despre baza din Denver se spune că include mari „tabere de izolare” şi spaţii subterane pentru încarcerarea „dizidenţilor”. Muncitorii de pe nivelurile inferioare ale bazei au văzut multe scene teribile despre care au refuzat să vorbească. Aceste baze sunt cele unde dispar milioanele, da, milioanele de copii din lumea întreagă.

Ştiu că este greu de crezut aşa ceva, dar ei sunt folosiţi pentru muncă forţată şi apoi sunt consumaţi de reptilieni, precum sunt vitele de către oameni. Muncitorii de la baza Dulce din New Mexico au relatat că au văzut cele mai groteşti lucruri la nivelurile inferioare ale bazei. Cercetătorii Bill Hamilton şi Tal Levesque (cunoscut şi ca Jason Bishop III) au adunat următoarele informaţii despre Dulce, publicate într-o revistă OZN:

„Nivelul 6 este numit şi ,Sala Coşmarurilor’, din cauza laboratorului genetic. Relatările lucrătorilor care au văzut experimente bizare sunt de genul: ,am văzut oameni cu mai multe picioare, care păreau jumătate oameni-jumătate caracatiţe, dar şi oameni-reptile care aveau mâini de oameni $ plângeau ca nişte bebeluşi. La fel şi un amestec de şopârle-oameni, peşti, foci, păsări şi şoareci, toate ţinute în cuşti. Am văzut de asemenea umanoizi înaripaţi, creaturi groteşti ca nişte lilieci, cu înălţimea de la un metru până la peste doi metri, dar şi fiinţe gen gurgui şi reptile.’

Nivelul 7 este chiar mai rău, rânduri şi rânduri de amestecuri umane ţinute la rece. Recipiente mari de păstrare a embrionilor de umanoizi în diferite stadii de dezvoltare. Oameni în cuşti, de obicei sedaţi şi drogaţi, care uneori ţipă şi imploră ajutorul. Ni s-a spus că sunt nebuni incurabili, în urma testărilor foarte riscante de medicamente pentru vindecarea nebuniei. Am fost sfătuiţi să nu le vorbim deloc. La început chiar am crezut toate acestea, dar prin 1978 câţiva muncitori au descoperit adevărul…””‘

Această descoperire a dus la „războaiele din Dulce” din 1979, lupta dintre oameni, pe de o parte, şi reptilienii şi cenuşiii reptilieni, pe de alta parte, în care au murit mulţi savanţi şi militari, luptă în care Phil Schneider susţine că a fost rănit.

Un ofiţer de securitate de la Dulce, Thomas Castello, a descris într-o revistă dedicată OZN-urilor cercetările realizate la baza din Dulce. Informaţiile sale au primit numele de „Documentele Dulce”. Castello a lucrat timp de şapte ani pentru Rând Corporation, o operaţiune a Iluminaţilor din Santa Monica, în California, fiind transferat la Dulce în 1977.

El a aproximat numărul „cenuşiilor” de la Dulce la peste 18.000, dar a văzut de asemenea şi numeroşi reptilieni umanoizi înalţi. Ştia de existenţa a şapte niveluri ale bazei, deşi admite că puteau fi mai multe, şi că extraterestrii se aflau la ultimele trei niveluri. Gradul de securitate creşte odată cu nivelul. Singurul semn în limba engleză se afla deasupra staţiei de transport pe care scria „spre Los Alamos”, o altă mare bază subterană reptiliană din New Mexico. Cele mai multe indicatoare de la Dulce sunt însă în „limbajul simbolic extraterestru”, un sistem universal de simboluri înţeles de oameni şi de extraterestri.

Iluminaţii comunică la suprafaţă în limbajul simbolic, după cum am arătat în Secretul Suprem şi în arhiva de simboluri de pe pagina mea web. Se presupune că, Ia origine, hieroglifele sumeriene, egiptene şi chinezeşti au fost un limbaj reptilian sau extraterestru. Alte legături ale tunelului de la Dulce ajung la complexurile subterane de la Page, Arizona, Zona 51 din Nevada, Taos, Carlsbad şi Datil, New Mexico, Colorado Springs şi Creede, Colorado.

Castello spunea că există o vastă reţea de legături de transport subteran sub Statele Unite, care se extinde în sistemul global de tuneluri şi oraşe subterane. El a descris, de asemenea, măsurile stranii de securitate de la Dulce. Sub nivelul 2, fiecare angajat este cântărit dezbrăcat şi i se dă o uniformă.

Orice schimbare de greutate este notată, iar cei la care diferenţa este mai mare de 1,5 kg sunt examinaţi radiologie. La intrarea în toate zonele „sensibile” există cântare, iar greutatea fiecăruia trebuie să se potrivească cu cartela şi codul de intrare. Castello a mai dezvăluit unele dintre lucrările genetice de la Dulce. El spunea că savanţii de acolo pot separa „corpul bioplasmic” de cel fizic şi pot plasa o „entitate extraterestră” (conştiinţă) într-un corp uman, după ce „îi îndepărtează sufletul”.

M-am gândit ce personalităţi, inclusiv prim-miniştri şi preşedinţi, au fost duşi acolo şi posedaţi de entităţi reptiliene. Ei arată fizic la fel pentru public, dar comportamentul este decis de o altă forţă… Există legende vechi ce vorbesc despre oameni care, în timpul nopţii, sunt înlocuiţi de cei care-şi schimbă forma. Este probabil ca unii descendenţi cu o anumită parte de ADN reptilian să posede mai uşor corpul uman, acesta fiind un motiv al preciselor înregistrări genetice ale descendenţilor. Presa mondială a Iluminaţilor a anunţat în 2000 cu surle şi trâmbiţe că Bill Clînton şi Tony Blair au reuşit cartografierea genomului uman, fapt încă mai semnificativ, deoarece Departamentul american pentru energie are laboratoare la

Dulce şi legături strânse cu Institutul Naţional pentru Sănătate, Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi institutul Medical Howard Hughes, toate instituţii ale Iluminaţilor. Cercetătorul Alan Walton, care explică amănunţit pe Internet conexiunea reptiliană, spune: „Sub cele mai mari oraşe, mai ales în Statele Unite, există o conlraparte subterană a acestora, controlate de „elita” masonică/hibridă/extraterestră.

Deseori terminalele de suprafaţă/subterane există sub sediile lojilor masonice, sub secţiile de poliţie, sub aeroporturi şi clădiri federale din marile oraşe… unele nu neapărat importante. Proporţia de oameni este probabil de 10% („elita” frăţiei hibride militar-industriale din subteran, spre deosebire de ceilalţi 90% de la suprafaţă). Dintre aceştia nu fac însă parte şi speciile pur reptiliene, care locuiesc în zone chiar mai adânci în pământ.

Unele dintre centrele importante ale populaţiei au fost intenţionat stabilite de elita masonică/hibridă a „lumii” Noi şi Vechi pentru a permite accesul uşor la anumite niveluri, dintre care unele au deja zeci de mii de ani. Având în vedere că laboratoarele din Los Alamos (New Mexico) aveau un prototip de maşină de perforat cu propulsie nucleară care topea Ia propriu pământul cu o viteză de 12,5 kilometri/oră în urmă cu 40 de ani, îţi poţi imagina cât de extinse au devenit aceste sisteme subterane.

Ele oferă acces la sindicate ale crimei organizate care acţionează Ia suprafaţă. Aceştia au dezvoltat o întreagă ştiinţă a ,borgonomiei’, prin care ne aduc treptat în starea de sclavie prin taxare pe mai multe niveluri, prin inflaţie, manipulare, reglementări, amenzi, licenţe… iar întreaga înşelătorie debit-credit este condusă de Federal Keserve şi Wall Street. Pot confirma că New York este unul dintre cele 390 mai draconice „cuiburi” din lume. Sau mai degrabă o veche reţea subterană atlanta din acea zonă.

Ei controlează la propriu întreaga piramidă de pe Wall Street, din subteran… cu puţin ajutor al descendenţilor reptilieni ca Rockefeller etc. De fapt, aceste linii genetice funcţionează parazitic: societatea subterană este o societate parazitică, iar cea de la suprafaţă este societatea gazdă…. Cât despre „cuibul” New York/Wall Street, în urma bombardării World Trade Center (sau World Slave Center), se cunoaşte prea puţin faptul că un adăpost subteran cu şase niveluri, controlat de serviciile secrete americane, a fost destul de avariat.

Aceste niveluri nu se terminau însă acolo; ele par să fi servit ca mare terminal pentru societatea subterană a elitei masonice şi societatea de suprafaţă pe care o controlează.”17 Sunt sigur că locaţia acestor oraşe importante a fost selectată deoarece se află deasupra tunelului subteran reptilian-Nefilim şi al sistemelor de peşteri şi/sau în puncte importante de vortex. De exemplu, oraşul Phoenix, din Arizona, este construit pe una din vechile reţele, ca şi Los Angeles („Oraşul îngerilor”).

Lauren Savage, vvebmaster al paginii web, care locuieşte în Texas, afirmă că în fiecare district din acel stat există o clădire cu arhitectură gotică europeană (adică rep-tiliană), fapt straniu pentru că aceste aşezări texane sunt construite încă de prin anii 1870. Despre aceste clădiri el spune că sunt tribunale districtuale aşezate pe tuneluri subterane şi sisteme de adăposturi slibterane.

Dallas este un astfel de exemplu, cu tunelurile sale subterane de sub Dealey Piaza, unde a fost împuşcat preşedintele Kennedy în 1963. O excelentă portiţă de scăpare pentru asasini. Se pare că aceste tuneluri se află sub locul primei loji masonice din Dallas, din Dealey Piaza. Aproape de ea există vechea clădire roşie a tribunalului, construită în 1870 şi „împodobită” cu gurgui.

în anii 1950 şi 1960 au fost descoperite tuneluri subterane, iar Lauren a vorbit cu un om care în tinereţe a lucrat la autostrada statală. într-o zi obişnuită de muncă, au dat peste un tunel vechi, unde au găsit şine de cale ferată şi un fel de tren alimentat cu o sursă necunoscută de energie. Au pornit spre capătul tunelului, până au ajuns sub un depozit de haine vechi.

Dallas era o aşezare franţuzească numită în trecut Arcadia (un cod al Iluminaţilor pentru Atlantida), iar o suburbie a sa încă mai poartă numele de Arcadia Park. în 1999, ei au demonstrat că clădirea Capitoliului din Austin are baze subterane, pe care doreau să le restaureze. Această clădire fusese cartierul general al lui George W. Bush înainte de a fi ales preşedinte.

Alan Walton afirmă că Thomas Castello, directorul de securitate de la Dulce, descria cum cenuşiii, reptiloizii şi oamenii-molie înaripaţi coborau în nivelurile inferioare ale sistemului subteran de la Dulce şi Los Alamos. Ordinea ierarhică pare a fi următoarea: oamenii-molie, reptiloizii şi cenuşiii, hibrizii şi oamenii din subordinea lor.

Castello mai spune că unul dintre reptiloizi i-a spus că suprafaţa pământului era căminul lor iniţial, înainte de a fi îndepărtaţi prin război -războiul zeilor – din vechime. Ei s-au refugiat în subteran, pe alte planete şi chiar în dimensiunile a patra şi a cincea, susţine Castello, ceea ce se potriveşte cu relatările lui Credo Mutwa şi a celor răpiţi despre evoluţia reptilienilor pe această planetă şi modul în care au fost copleşiţi de alte grupuri extraterestre, mai ales de nordici.

O femeie căreia îi voi spune pur şi simplu D. susţine că a văzut complexurile subterane de la China Lake Naval Weapons Centre din California Desert, unul dintre cele mai mari centre ale controlului mental din America de Nord.” Acest complex se întinde pe o zonă largă, din a cărei suprafaţă se poate vedea foarte puţin. 392 Am trecut cu maşina pe lângă acea bază de două ori. Pe o latură, drumul public trece pe lângă gardul de perimetru.

Intrarea în China Lake se face prin orăşelul Ridgecrest unde a locuit D. Ridgecrest este casa multor sclavi controlaţi mental şi programaţi astfel la China Lake, nu departe de zona unde au locuit criminalul Charles Manşon şi „familia” sa. D., o victimă a controlului mental bazat pe traumă, susţine că armata a ales-o pentru descendenţa sa. Ei i-au spus că, înainte de dezvoltatea limbajului, oamenii comunicau telepatic, graţie unui hormon secretat de creier, care însă nu mai există la cei mai mulţi dintre noi, ci numai la anumiţi descendenţi, cum era cazul ei, iar aceştia doreau folosirea acestor capacităţi.

Perioada de acum câteva mii de ani, când această funcţie cerebrală telepatică a fost suprimată genetic, este mai mult ca sigur simbolizată de legenda comună a vechilor culturi în care zeii au dat oamenilor limbi diferite pentru a-i dezbina şi a le opri comunicarea. D. susţinea că a fost luată în subteranul din China Lake şi a văzut laboratoarele genetice şi centrele de deţinere a oamenilor capturaţi şi a mutanţilor genetici. (Să fie acesta adevăratul simbolism al ţestoaselor ninja care locuiau în tuneluri „de scurgere”, apărând apoi pentru „a lupta cu răul”?) Simbolismul reptilian, în care cei mai mulţi reptilieni sunt înfăţişaţi într-o lumină pozitiva, a bombardat minţile copiilor în ultimii ani.

D. a descris fiinţe oribile de toate tipurile, mărimile şi formele la China Lake. Ea pretinde că i s-au arătat aceste orori pentru a şti ce o aşteaptă în caz că refuză să coopereze şi că propriul ei fiu a fost omorât. Mai mult, ea susţine că sub China Lake un reptilian a molestat-o sexual şi a văzut cum un altul a deschis pieptul unui cenuşiu. D. a confirmat din experienţa sa că cenuşiii sunt înspăimântaţi de liderii reptilieni şi le execută întocmai ordinele. Altădată, continuă ea, a fost dusă

într-o bază reptiliană sub numele de Valea Morţii (nume potrivit), la distanţă relativ mică de China Lake, unde a văzut un lider reptilian, mult mai înalt decât ceilalţi, purtând o tiara egipteană împodobită cu o cobră. • în cartea sa Uncarthly Disclosure (n.tr. Dezvăluiri nepământene), apreciatul cercetător OZN Timothy Good citează două surse „sus-puse”, care confirmă existenţa bazelor subterane extraterestre.

Una dintre aceste surse aparţine Aviaţiei Americane, iar cealaltă Marinei Americane. Credibilitatea lor a fost confirmată de Amiralul Flotei, lord Hill-Norton, fost preşedinte al Comitetului Militar NATO. Good afirmă că sursele au adus dovezi că armata americană lucrează cu „extraterestri neidentificaţi” care au stabilit baze pe planetă.J După cum i s-a spus, multe dintre aceste baze sunt subacvatice, fapt ce se potriveşte cu vechile legende ale „zeilor” care apar din apă. Sursele afirmă că aceste baze există în Australia, Oceanul Pacific, fosta Uniune Sovietică, Statele Unite şi Caraibe.

Sursa internă din aviaţia americană i-a spus lui Good: „Ei („extraterestrii”) sunt aici permanent şi urmăresc să pună mâna pe această planetă.” Acelaşi contact a adăugat că extraterestrii „se joacă cu plăcile tectonice”, determinând mişcările de pământ care provoacă cutremure şi că încălzirea globală a oceanelor are legătură cu activitatea extraterestră.’ Sursele lui Good au sugerat că „extraterestrii” au fost implicaţi în experimentele de „hibridizare” care le permit să preia controlul planetei. Şi toate acestea au început cu foarte mult timp în urmă.”[1]

SURSE

  1. David Icke – Copiii Matricei, editura Daksha.
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...