BBC susține în mod fals că „Siria construiește în continuare arme chimice”! Aceleași minciuni le-au spus și despre Irak!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Siria construiește în continuare arme chimice

O anchetă realizată de jurnaliștii de la BBC relevă faptul că autoritățile de la Damasc continuă să construiască arme chimice în laboratoarele de pe teritoriul țării.


Jurnaliștii britanici au descoperit că Bashar Al Assad încalcă în mod flagrant acordul încheiat în urmă cu patru ani cintinuând să construiască arme chimice în laboratoare. Președintele de la Damasc s-a obligat în 2013, după atacul chimic de la Ghouta să predea toate armele chimice de care dispune.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.libertatea.ro/ultima-ora/siria-construieste-in-continuare-arme-chimice-1827145


Asadar, vedem ca propaganda SUA-UE foloseste aceleasi tactici de dezinformare si manipulare pe care le-au folosit si atunci cand afirmau ca „Saddam Hussein are arme de distrugere in masa, chimice si biologice”. Avand in vedere evolutia internetului si a site-urilor de socializare, oamenii incep sa vada ce este adevar si ce este minciuna.

SURSE

  1. http://www.libertatea.ro/ultima-ora/siria-construieste-in-continuare-arme-chimice-1827145
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...