Distribuie!







“Cercertatorii americani de la Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolii din Atlanta, au descoperit ca beta-carotenul, alfa-carontenul si licopenul continute de morcovi actioneaza ca antioxidanti si previn aparitia cancerului si a afectiunilor cardiovasculare.
La studiu au participat circa 15.400 voluntari, cu varste peste 20 de ani, care au fost monitorizati între anii 1988 si 1994. Dintre participanti, s-a observat ca au o stare buna de sanatate cei care au consumat nu numai morcovi, dar si alte legume care contin caroten: dovleac, fasole verde, broccoli, mazare.”[1]
SURSE
Citiți și...
Cum te ajută mierea de rapiță
Sucul de morcovi. 23 de beneficii uimitoare
Uleiul de canabis vindecă cancerul: THC-ul ucide celulele canceroase, fără a le afecta pe cele sănătoase, iar CBD-ul ajută la încetinirea sau chiar prevenirea metastazelor
Îndulcitorii artificiali, un pericol pentru sănătate
Ceaiul de păducel, recomandat persoanelor cu probleme cardiovasculare
Fluorizarea apei potabile, otrăvirea globală
Vindecarea prin sunete. Civilizațiile străvechi foloseau vibrațiile ca terapie
7 motive ca să renunţi la zahăr chiar de azi. Ce să faci ca să nu îi simţi lipsa
Cancerul se vindecă cu ulei de canabis
Cele mai bune tratamente naturiste pentru steatoza hepatică, hepatită și ciroză
4 metode naturale de a te calma
Centrul american pentru Controlul Bolilor: 85% dintre pacienții infectați cu COVID au purtat „întotdeauna” sau „deseori” o mască






