Beneficiile sucului de ceapă cu miere

Distribuie!

„Beneficiile sucului de ceapa cu miere

10 grame de frunze de mierea ursului se oparesc cu un pahar de apa fierbinte, se lasa la infuzat o ora. Se ia din aceasta infuzie cite o lingura de trei-patru ori pe zi, timp de trei-patru saptamini. Pentru a scapa de accesele de astm, pregatiti un ceai din iarba-dulce. O lingurita de radacini de iarba-dulce se fierb timp de 2 minute intr-o ceasca de apa. Inainte de a folosi ceaiul, adaugati in el o jumatate de lingurita de unt topit. Se bea din acest ceai cite o inghititura la fiecare 5-l0 minute.


Vezi si: Cum te ajuta mierea de lucerna

Pentru scaderea intensitatii acceselor de astm este foarte eficient urmatorul mijloc: un sfert de ceasca de suc de ceapa, o lingurita de miere si un rf de lingurita de piper negru; se amesteca totul si se iau cite doua-trei lingurite pe zi. Se pot de asemenea amesteca o lingura de ulei de mustar si o lingurita de ulei nerafinat; se ia cite o lingura din acest amestec de doua-trei ori pe zi pe stomacul gol. In cazul astmului alergic este foarte indicat praful de curcuma care se pune in unt impreuna cu o lingura de zahar nerafinat; se ia cite o lingurita din acest amestec in timpul acceselor. Se amesteca patru parti frunze de podbal, trei parti frunze de patlagina si trei parti radacini de iarba-dulce. O lingura din acest amestec se pune in doua pahare cu apa fierbinte, se lasa la infuzat trei ore, apoi se strecoara. Se ia cite o lingura de trei-patru ori in 24 de ore, in cazul in care accesele de astm sint insotite de transpiratie abundenta.


 

Se amesteca cite 10 grame de frunze de cimbru, frunze de podbal, frunze de orele, radacini de iarba-mare, seminte de anason. Patru lingurite din acest amestec se pun intr-un pahar de apa rece, se lasa la infuzat doua ore, dupa care se pun pe foc 5 minute, se mai lasa la infuzat 15 minute, apoi se strecoara. Se bea toata aceasta doza pe parcursul unei zile in trei doze.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/beneficiile-sucului-de-ceapa-cu-miere-48207
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...