Beny Steinmetz, unul dintre miliardarii evrei din spatele afacerii Roșia Montană, a fost arestat

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cercetat și în România de DNA pentru afaceri ilegale în pădurea Snagov, miliardarul evreu Beny Steinmetz a fost arestat în Israel pentru o mită de zeci de milioane de euro dată unor oficiali din Guineea, în scopul realizării unor afaceri păguboase pentru țara africană, dar super-profitabile pentru mafia financiară din care face parte. Că, vorba ai, dacă tot ești miliardar, de ce să nu furi și să jefuiești mai departe. Unde sunt 2 miliarde de euro avere, mai încap încă câteva, nu?

Ca urmare a unei anchete inițiată de Guvernul din Guineea (conform ziare.com),  Beny Steinmetz a fost arestat de poliția israeliană pentru interogatorii. Conform acuzațiilor care i se aduc, miliardarul, alături de alți afaceriști evrei, a mituit înalți oficiali din guvernul statului Guineea pentru a putea dezvolta un proiect minier de 20 de miliarde de euro. În decursul timpului, pentru proiectul Simandou s-au bătut mulți șmecheri din zona politică și financiară, inclusiv George Soros sau Tony Blair, fostul prim ministru britanic.

În spatele afacerii din Guineea se află aceeași firmă BSG Resources care deține pachetul majoritar și la Roșia Montană. Dar, desigur, este doar o coincidență că Beny este cercetat penal și în Guineea, și în România. Sărmanul, el este doar un om normal căruia nu i se respectă dreptul de a jefui după pofta inimii.


Și pentru că dreptatea îl frământă total și iremediabil, miliardarul evreu a dat în judecată România pentru blocarea ticălosului proiect minier de la Roșia Montană cerând miliarde de eurodespăgubire.

beny-rosia-620x264

Dacă cumva vreo instanță internațională îi dă dreptate, fiecare român va plăti bani buni din bugetul familiei. Se știe doar că în România nu plătesc oalele sparte ticăloșii care au luat mită și care au trădat interesul național. Plătește prostimea! Că de aia e proastă, ca să poată plăti!”[1]


SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/beny-steinmetz-unul-dintre-miiliardarii-evrei-din-spatele-afacerii-rosia-montana-a-fost-arestat/
  2. Foto: cunoastelumea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Sistemul Represiv din România a fost creat, finanțat și instaurat de către globaliștii SUA-UE-Soros

Oana Bogdan, membră în conducerea PLUS, numită de Cioloș ”roata motrice” din spatele partidului: Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunțării la proprietate / Am fi mai buni dacă nu am avea proprietăți și am trăi în grupuri în loc de cupluri

Trei descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vieţii noastre. Despre câmpul energetic al inimii și ADN

Cât de “liber” este liberul nostru arbitru?

Cazul Maria Orsic: Femeia care a fost în contact cu o civilizație extraterestră

Închide