Big Brother și Stat Polițienesc în Marea Britanie

Distribuie!by Anglia are deja cel mai mare numar (4 milioane) de camere de supraveghere video pe cap de locuitor din întreaga lume (cam 10). Poliţia şi serviciile de informaţii inregistrează si interceptează conversaţii telefonice, corespondenţa e-mail si scrisorile a sute de mii de oameni în fiecare an, se arată într-un […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anglia are deja cel mai mare numar (4 milioane) de camere de supraveghere video pe cap de locuitor din întreaga lume (cam 10). Poliţia şi serviciile de informaţii inregistrează si interceptează conversaţii telefonice, corespondenţa e-mail si scrisorile a sute de mii de oameni în fiecare an, se arată într-un raport oficial, citat in ediţia de astazi a publicaţiei The Telegraph. Peste 1000 de telefoane sunt ascultate zlnic.

masons

De asemenea, în raport se mai arată ca peste o mie de operaţiuni de interceptare au fost fără rost. În unele cazuri, conversaţiile unor oameni nevinovaţi au fost ascultate din cauza unor greşeli birocratice. Actualmente legea permite oricarui sectorist sa intercepteze datele personale (telefon, email, scrisori). Nu cred ca vrei ca politistii de la sectia cea mai apropiata sa iti afle toate preferintele si intimitatile. S.R.I.-ul e mic copil fata de Noua Odine Mondiala si de statul saxon.


Deja Europa se indreapta cu pasi repezi catre chip-uri, iar tinerii in Anglia sunt indepartati cu unde sub-sonice. Acesta este motivul pentru care se orchestreaza atentate teroriste, scopul fiind acela de a lua libertatile oamenilor, pas cu pas, astfel incat oamenii sa traiasca intr-un Comunism Mondial.

SURSE


  1. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/01/statul-politienesc-din-anglia.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro