Bil Gates doreste un Guvern Mondial pentru a combate problemele urgente ale omenirii ! Incearca sa le „combata” prin vaccinuri, incercand sa reduca populatia Planetei !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ticalosia acestui „parinte” al vaccinarii in masa, nu are limite ! Acesta, mai nou, a inceput sa faca propaganda, pe fata, ideii de Guvern Mondial, respectiv Noua Ordine Mondiala, care ar combate „problemele urgente” ale omenirii. De fapt, el incearca sa „rezolve” aceste „probleme urgente” prin vaccinare, asa cum Henry Kissinger, incearca sa combata „problemele omenirii” prin reducerea lor, folosindu-se de Codex Alimentarius si Corporatia Monsanto, al carei rol este acela de a produce Organisme Modificate Genetic, organisme ce provoaca cancer si alte boli mortale.

1236-bill-gates-quote-popul

Mai multe aflam de pe site-ul Active News:


„Fondatorul companiei Microsoft, dar şi cel mai bogat om al planetei, Bill Gates a declarat că lumii îi lipseşte un „guvern mondial”, arată un material din Huffington Post.

Într-un interviu acordat publicaţiei Suddeutsche Zeitung, Gates afirmă că omenirea are nevoie de un guvern mondial, mai ales în ceea ce priveşte tratarea epidemiilor şi a schimbărilor climatice.

„Puteţi să râdeţi, dar a fost cu-adevărat trist să vedem cât de prost a fost organizată Conferinţa de la Copenhaga şi cum sistemul ONU a eşuat”, a afirmat şeful Microsoft despre conferinţa din 2009 despre schimbările climatice, de la Copenhaga.

În vederea combaterii problemelor urgente ale omenirii, este „neapărată nevoie” de un Guvern Mondial. „Naţiunile Unite au fost create pentru menţinerea securităţii în lume. Suntem gata pentru război, deoarece ne-am luat toate măsurile de precauţie. Avem NATO, avem jeep-uri, divizii de tancuri, soldaţi antrenaţi. Dar cu epidemiile cum luptăm? Câţi doctori, câţi oameni de ştiinţă, câte avioane avem? Dacă ar exista un Guvern Mondial, lumea ar fi mai bine pregătită”, a spus Bill Gates. Prin fundaţia sa, Bill Gates sprijină campaniile de vaccinări din întreaga lume.

Anterior, în 2010, Bill Gates afrma că banii cheltuiţi pentru prelungirea, „cu trei luni” a vieţii unor pacienţi ar putea fi folosiţi pentru a plăti profesorii.

Bill Gates este cel mai bogat om din lume.”[1]

Ce incearca acest individ aici, nu inseamna „salvarea planetei”, ci este o propaganda, in vederea reducerii populatiei planetei. Mai multe, pe larg, despre propaganda Iluminatilor in favoarea reducerii populatiei planetei cititi pe larg aici -> http://www.departamentul-zero.ro/propaganda-iluminatilor-pentru-reducerea-populatiei-planetei.

P.S. De ce ii deranjeaza sapte miliarde de oameni ? Simplu, nu pot fi controlati si atunci cand acestia se vor intoarce impotriva lor, va fi vai si amar de ei !


SURSE

1. http://activenews.ro/bill-gates-vrea-un-guvern-mondial-pentru-combate-problemele-urgente-ale-omenirii_1883266.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...