Bilderberg 2016 – reuniunea va avea loc în Germania între 9-12 iunie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In 2016, membrii grupului Bilderberg se reunesc la Dresden (Germania) intre 9-12 iunie. Membrii Bilderberg vor fi cazati la hotelul Kempinski Taschenberg Palais, care se afla in centrul orasului. Desigur, ca in fiecare an, masurile de securitate ce vor fi adoptate pentru protectie globalistilor vor fi extreme.

Exista multe lucruri de dezbatut pe Agenda Bilderberg, iar unele dintre ele sunt:


 • Ramanerea Marii Britanii in UE;
 • Terorismul Mondial;
 • Big Brother;
 • Adoptarea monedei euro de catre toate statele;
 • Eliminarea treptata a banilor cash si folosirea banilor electronici;
 • Reducerea populatiei Planetei cu 90%;
 • Luarea suveranitatii tuturor statelor din UE cu scopul de a putea crea Statele Unite ale Europei;
 • Asa-zisa “Incalzire Globala” – in baza careia se face propaganda cu privire la reducerea populatiei Planetei, dar fiind folosita si pentru a taxa omenirea.
 • Cine va ajunge Presedinte al SUA: Hillary Clinton sau Donald Trump ?
 • Asa-zisii “refugiati” pe care ii finanteaza sa invadeze Europa cu scopul de a duce la indeplinire conceptul de Multiculturalism prin aplicarea Planului Kalergi de amestecare a raselor, cu scopul de a distruge identitatile natiunilor din Europa, creand astfel Pan-Europa.

Grupul Bilderberg a fost creat in 1954 de catre Printul Bernhard al Olandei, tatal ex-Reginei Beatrix al Olandei, fost ofiter nazist. Din 1954 si pana in prezent, Bilderberg s-a intalnit cu scopul de a accelera implementarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial.

Initial, aceasta Noua Ordine Mondiala trebuia implementata in anul 2000, dar nu s-a putut, apoi au creat Agenda 21 cu privire la anul 2021, dar vazand ca nici asa nu se poate, au creat Agenda 2030, ei sperand ca pana in anul 2030 totul va fi gata.


Din Bilderberg fac parte numai indivizi cu sange albastru sau “descendenti-dragon” cum se mai autointituleaza unii dintre ei, iar elita cercului interior a grupului Bilderberg este alcatuita numai din membrii caselor regale pamantene – acestia fiind, in realitate, cei pe care noi ii numim “Iluminati”.

Istoria lor este una straveche, ei provin din arbori genealogici vechi de mii de ani, a caror istorie incepe in Sumer, odata cu celebrii reptilieni Anunnaki. O parte din conspirationisti si istorici considera, in mod eronat, faptul ca Iluminatii au aparut la sfarsitul Evului Mediu, la data de 1 mai 1776 – numele lor fiind “Iluminatii din Bavaria” – grupare creata de Adam Weishaupt, un agent al familiei Rothschild.

Avand in vedere faptul ca grupul Bilderberg se va reuni in orasul Dresden din Germania, nationalistii au anuntat ca nu vor sta cu mainile in san si vor organiza uriase proteste de strada impotriva imperialismului american si, implicit, a tot ceea ce inseamna multiculturalism/globalizare. De asemenea, in apropiere hotelului si locului unde va avea loc reuniunea, se vor afla si conspirationisti, care vor discuta cu oamenii si-i vor urmari pe globalisti, de la distanta.

SURSE

 1. http://www.bilderbergmeetings.org/
 2. http://wearechange.org/breaking-news-2016-bilderberg-meeting-location-announced/
 3. https://deutsch.rt.com/inland/37811-bilderberg-2016-in-dresden-/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Dosarele istoriei: Ascensiunea lui George Soros

Conspirația Fluorului – o substanță toxică care atacă glanda pineală, distruge oasele, sistemul nervos și provoacă malformații congenitale

Studiu: Meditația modifică structura creierului și reduce la jumatate stresul

Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: “Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată”

Vindecarea – o legătură psihometrică

Închide