Bilderberg 2017: Donald Trump, subiect de discutie in Grupul Bilderberg! Iluminații se tem că Donald Trump și naționalismul pot opri Noua Ordine Mondială!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Donald Trump, subiect de discutie in grupul Bilderberg, ale carui reuniuni secrete genereaza anual teorii ale conspiratiei

Grupul Bilderberg, un club confidential din care fac parte aproximativ 130 dintre cei mai puternici oameni din lume, se reuneste incepand de joi in SUA, subiectul central fiind presedintia lui Donald Trump, relateaza AFP, preluata de News.ro.


Cei 131 de reprezentanti politici, capete incoronate si personalitati ale lumii afacerilor sau presei vor discuta, timp de patru zile, si despre viitorul Uniunii Europene (UE) sau relatiile transatlantice, potrivit unui comunicat emis de foarte discretul grup.

Clubul Bilderberg, ale carui reuniuni secrete au generat tot felul de teorii conspirationiste de decenii, se reuneste la Chantilly, un oras din statul Virginia, situat la aproximativ 50 de kilometri de capitala Washington.


La reuniune iau parte fostul diplomat Henry Kissinger si secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

Anul acesta, reuniunea le va permite mai multor consilieri ai lui Donald Trump – ca secretarul sau al Comertului Wilbur Ross sau consilierului sau pe probleme de securitate nationala generalul H.R. McMaster – sa dezbata cu criticii miliardarului care a ajuns presedinte, intre care se afla Eric Schmidt, presedintele Alphabet, compania care detine Google.

”Nicio iesire nu este dorit, niciun rezumat si nu este redactat nici vreun raport”, a avertizat grupul care se reuneste anual de cand a fost infiintat in 1954. ”In plus, nu este propusa vreo rezolutie, nu are loc vreun vot si nu se publiica vreun comunicat politic”.

Rusia, China, proliferarea nucleara, mondializarea si ”razboiul impotriva informatiei” se afla printre subiectele care urmeaza sa fie abordate, in prezenta regelui Olandei Willem-Alexander sau a fostului director CIA John Brennan.”[1]

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/donald-trump-subiect-de-discutie-in-grupul-bilderberg-ale-carui-reuniuni-secrete-genereaza-anual-teorii-ale-conspiratiei.html
  2. Foto: prisonplanet.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Conspirația suedeză. Cea mai liberală dintre națiunile Europei a pus botniță propriilor cetățeni. Nimeni nu are voie să sufle o vorbă despre nenorocirile comise de migranți în Suedia! Cine îndrăznește să vorbească împotriva imigranților, fie ajunge la închisoare, fie este amendat!
Cavalerii Templieri - simbolistică, putere, dominație și control
Fostul Ministru francez al Mediului: Trebuie să limităm nașterile noastre pentru a primi mai bine migranții
Strategul lui Hillary Clinton dorește asasinarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, după publicarea e-mail-urilor secrete
Progresiştii internaționalişti de azi au preluat în mod habotnic de la Karl Marx lupta pentru desființarea familiei tradiționale, lupta pentru creșterea şi educația în mod preponderent instituționalizată a copiilor şi lupta pentru desființarea statelor națiune
Viktor Orban: "E absurd ca un „speculant financiar” ca Soros să dea indicații Bruxelles-ului și să ajungă să spună Europei ce trebuie să facă, în timp ce unii lideri europeni „se înclină” în fața lui"
Zeci de agenţii guvernamentale din SUA utilizează în secret radare pentru supravegherea populaţiei
Chemtrails-urile şi necesitatea detoxifierii fiinţei
CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!
Era geoingineriei stratosferice – Chemtrails şi viitorul planetei noastre
Asasinatele puse la cale de francmasonerie poartă marca unor simboluri oculte
Arma supremă de distrugere în masă: controlul vremii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...