Bilderberg 2018: Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Bilderberg 2018 – elitele mondiale și programul de ”gestionare a plebei”

În timp ce liderii lumii occidentale se întâlnesc la mult mediatizatul summit G7 din Canada, la Torino are loc un eveniment care pentru presa de main stream pare să nu existe, desi o influențează în fiecare an – reuniunea anuală a Grupului Bilderberg, discreta organizație constituită în 1954 ”pentru a întări legăturile dintre America de Nord și Europa”.


Este pentru prima dată, cel puțin oficial, când la reuniunea Bilderberg participă un înalt oficial de la Vatican, cardinalul Pietro Parolin, secretarul de Stat al Sfântului Scaun, același care a participat și la Forumul Economic Mondial de la Davos, anul trecut. La începutul lunii mai, papa Papa Francisc a oferit o posibilă explicație a acestei implicări oficiale a Vaticanului în acest tip de reuniuni. ”Trebuie să îi angajăm pe toți membrii societății în construirea unei culturi care favorizează dialogul și în crearea mijloacelor de construire a consensului și acordului, căutând mereu să atingem scopul unei societăți drepte și insluzive”.

În urmă cu un an, tema principală a reuniunii Bilderberg a fost Donald Trump. Anul acesta, atenția este concentrată asupra populismului in Europa, urmat de  problema inegalității sociale, viitorul locurilor de muncă, inteligența artificială, situația politică din SUA, liberul schimb, rolul de lider al SUA în lume, Rusia, calculatoarele cuantice, Arabia Saudită și Iran, lumea post-adevăr.


Cum să arate lumea post-adevăr?

Rezumând temele reuniunii Bilderberg, site-ul american Zerohedge scrie că este vorba despre un program de ”management al plebei”. Liderii adunați la Torino se vor întreba de ce oare le pasă europenilor atât de mult de granițele, limba și cultura lor, ce să facă odată ce inteligența artificială și automatizarea vor duce la dispariția locurilor de muncă și cum să reformuleze discursul public într-o lume post-adevăr în care nimeni nu mai crede în ce scrie și vorbește presa de main stream. Cel mai probabil, întreaga discuție despre ”post-adevăr” se va învârti în jurul ”știrilor false”, care au devenit o etichetă lipită foarte facil de reprezentanții clasei conducatoare din Vest pe orice discurs care nu corespunde cu propria-i viziune.

Anul acesta au fost invitate la reuniunea Bilderberg 131 de personalități din America și Europa. Se distinge prezența premierului Serbiei, Ana Brnabic, reprezentanta președintelui Aleksandar Vucic, un semn al influenței de care se bucură liderul de la Belgrad. Mai este prezent guvernatorul statului american Colorado, John Hickenlooper, un politician democrat despre care presa americană speculează că va poate fi candidatul la președinție în 2020. Mai sunt prezenți nelipsiții Henry Kissinger și Wolfgang Ischinger, președintele Conferinței de Securitate de la Munchen. Se află la Torino și cel mai puternic comisar  european, germanul Gunther Oettinger, oficialul UE care își permite să facă declarații extrem de tranșante fără a-i fi teamă de reacția șefului său, președintele Jean-Claude Juncker. Oettinger este gazda anuală a unui ”mini-Davos”, în Alpii austrieci.

Grecia și Polonia, reprezentate în an preelectoral

Nu poate fi trecută cu vederea prezența actualului lider al dinastiei politice Mitsotakis din Grecia, Kyriakos Mitsotakis, liderul Noii Democrații, partidul conservator care și-a revenit dupa ce a aruncat țara în dezastrul economico-financiar și care conduce acum în sondaje în fața stângii radicale aflată la guvernare. Este de așteptat ca Mitsotakis să devină premier al Greciei după alegerile din 2019, iar prezența sa la Torino este un semnal în acest sens.

Mai este prezent la reuniunea Bilderbeg și Radoslaw Sikosorski, fost ministru de Externe al Poloniei în guvernarea liberala, acum profesor la Harvard, un posibil semnal al unei contraofesive a liberalilor polonezi la alegerile din 2019. Participă și vicepremierul Turciei, o țară cu o importanță geostrategica uriașă, reprezentant al unui regim prezentat drept autoritar în presa occidentala, dar în egală măsură menajat, pentru a nu fi înclinat și mai mult către cooperarea cu Rusia lui Vladimir Putin.

Niciun lider politic italian nu participă la reuniunea Bilderberg ce are loc la Torino la scurt timp după ce a fost învestit guvernul populist format de Liga Nordului și Mișcarea de 5 Stele. Participă însă un personaj care, dacă avem în vedere istoria politică a Italiei, poate deveni oricând noul premier – viceguvernatorul Băncii Naționale, Salvatore Rossi. Alături de el, mai mulți profesori universitari italieni, precum și președintele companiei Fiat, alături se președintele Fincantieri, cel mai mare constructor naval din Europa.

Un guvern mondial?

Denis Healey, fost lider al Partidului Laburist din Marea Britanie, a fost vreme de decenii membru în comitetul de conducere al Grupului Bilderberg. În 2001, întrebat dacă Bilderberg își dorește impunerea unui guvern mondial, el a răspuns: ”Să spui că luptăm pentru un guvern mondial este exagerat, însă nu total nejustificat. Noi cei din Bilderberg am simțit că nu putem să ne luptăm între noi pentru nimic și să omorâm oameni, să-i lăsăm fără adăpost. Așa că am simțit că este un lucru bun să fie o singură comunitate în întreaga lume”.”[1]

Iluminati si Noua Ordine Mondiala

““Francmasonul James Paul Warburg făcea o declaraţie în faţa Senatului SUA pe 17 februarie 1950: „Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

La întâlnirea anuală a grupului Bilderberg din Baden-Baden, Germania, din 6-9 iunie 1991, unde a avut loc debutul lui Bill Clinton, David Rockefeller Jr. a declarat: „Suntem recunoscători față de Washington Post, The New York Times, Time Magazine şi alte mari publicaţii ai căror directori au luat parte la întrunirile noastre şi şi-au respectat promisiunea de a fi discreţi timp de aproape 40 de ani…
Ar fi fost imposibil să dezvoltăm planul nostru mondial dacă ar fi fost dat publicităţii pe parcursul acestor ani. Dar lumea este acum mai sofisticată şi mai pregătită să se îndrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supernațională a unei elite intelectuale şi a bancherilor internaţionali este bineînţeles de preferat autodeterminismului naţional practicat în ultimele secole
.”

La acea vreme, Clinton nu era cunoscut în afara statului său de origine, Arkansas. Doar două luni mai târziu, el a fost nominalizat să candideze la preşedinţie din partea „democraţilor”, iar 16 luni mai târziu, William Jefferson Clinton a fost ales preşedinte al Statelor Unite, ajutând la implementarea Noii Ordini Mondiale.

Cel care i-a adunat pentru prima dată pe francmasonii de rang înalt la o întrunire în oraşul Oosterbeck din Olanda, la Hotelul Bilderberg, între 29 și 31 mai 1954, a fost polonezul mason Hieronim Retinger. Bilderbergii au devenit o instituţie a grupării satanice a așa-zișilor „iluminați”.

A început o nouă realitate”, spunea consilierul pe probleme de securitate al preşedintelui Eisenhower după întâlnire. Retinger, francmason de gradul 33, a avut, de asemenea, iniţiativa înfiinţării Comunităţii Europene şi a Consiliului Europei. El era în favoarea unei Europe unite şi avea acces nelimitat la preşedintele SUA.

David Rockefeller Jr. a declarat în faţa Consiliului de Afaceri al ONU în 1994: „Ne aflăm în pragul unei transformări globale. Tot ce ne trebuie este o criză majoră la momentul oportun şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”

David Rockefeller recunoaşte în cartea sa Memoriile (Memoirs, pag. 405, New York: Random House, 2002) că a contribuit la Noua Ordine Mondială şi se declară vinovat: „Unii chiar cred că suntem parte a unei societăţi secrete ce lucrează împotriva celor mai bune interese ale Statelor Unite ale Americii, mă caracterizează pe mine şi pe familia mea ca «internaționaliști» ce s-au raliat cu alte persoane din toată lumea pentru a edifica o structură mai integrată global şi politic (n.ed. Noua Ordine Mondială) – o lume – dacă vreţi să o numiţi aşa. Dacă aceasta este acuzaţia, atunci mă declar vinovat – şi sunt mândru de acest lucru!””[2]

SURSE

  1. https://www.cotidianul.ro/bilderberg-2018-elitele-mondiale-si-programul-de-gestionare-a-plebei/
  2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx/http/files/rss/www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=12494
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Producţia de opiu a Afganistanului a crescut de 40 de ori de la invazia SUA-NATO!
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat Al-Qaeda cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)
În 1932, Aldous Huxley a scris romanul său distopic „Minunata lume nouă”, în care privea apariția dictaturilor științifice ale viitorului
Lumea în care trăim este un Matrix controlat de către Iluminați
Ucigaşul silenţios din casele noastre: contorul inteligent ne distruge sănătatea
De la Revoluția Franceză la Noua Ordine Mondială
Celebrul Antonio Di Pietro, artizanul Mani Pulite, își cere iertare: "Mi-am bazat politica terorii pe cătușe, pe conceptul că toți ”ceilalți” erau niște infractori"
Visul European - dictatură, Stat Polițienesc, Big Brother și Noua Ordine Mondială
C-19 este cea mai mare minciună din istoria omenirii. C-19 este o operațiune teroristă împotriva omenirii. Globaliștii au creat C-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a instaura Guvernul Mondial
Marxismul - „o filosofie a francmasoneriei, o ştiinţă socială pentru controlul maselor”
Baza aeriană China Lake (California)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...