Bilderbergul Macron propune o Europă Federală care să distrugă Suveranitatea Statelor Naționale. O Europă tot mai integrată cu taxe, impozite, drept de azil şi armată la nivel federal, esența propunerilor lui Macron privind reforma Uniunii Europene

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nota Redacției

Ce propune Bilderbergul Macron (cu Merkel cu tot și cu federaliștii progresiști de la Bruxelles) că nu degeaba a ajuns președintele Franței cu sprijinul masiv al globaliștilor progresiști.


UE să stabilească cui îi dă azil în România și în alte țări ale UE și ce africani și asiatici vor trimite în România și în alte țări ale UE fără a mai întreba pe nimeni din România și din țările UE, nici măcar pe Slugile lor de tip Iohannis care spun întotdeauna DA

UE să aibă armată proprie. Achizițiile militare vor intra în proprietatea UE și nu a țărilor membre. Desigur BANII îi vor da țările membre și vor fi luați de la cetățenii lor. Armatele naționale vor fi dezintegrate, iar militarii și unitățile vor fi “integrate” în divizii mixte multi-naționale care vor deveni “armata UE”. Vă amintiți cum Iohannis a mințit ca un porc cum că nu s-ar fi vorbit de armata UE la summitul UE, atunci când a fost întrebat acum un an? Bineînțeles că s-a vorbit, bineînțeles că Iohannis și-a dat acordul pentru armata UE că el e Yes-man-ul lui Merkel, iar Planurile pentru Armata UE au continuat permanent.


UE să fixeze de la Bruxelles taxele și impozitele aceleași pentru toate țările UE. S-a dus cu politica fiscală făcută în interes național. România și celelalte țări UE vor deveni colonii fiscale, practic Vaci de Muls în care perceptorii federali de la Bruxelles vor colecta taxele și impozitele prin intermediul structurilor locale subordonate complet Bruxelles-ului

Practic, Bilderbergul Macron propune o Europă Federală care să distrugă Suveranitatea Statelor Naționale. O Europă tot mai integrată cu taxe, impozite, drept de azil şi armată la nivel federal, esența propunerilor lui Macron privind reforma Uniunii Europene

Știrea

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a susținut marți un discurs în care și-a prezentat propria viziune asupra reformării Uniunii Europene, în propunerile avansate el susținând aprofundarea integrării europene în numeroase domenii, inclusiv în sectorul apărării sau al politicii de azil, și pledând de asemenea pentru o politică fiscală armonizată precum și pentru o zonă euro tot mai integrată.

‘Europa pe care o cunoaștem este prea slabă, prea lentă, prea ineficientă, dar numai Europa ne poate da capacitatea de acțiune în lume în fața marilor provocări contemporane’, a susținut Macron, potrivit AFP, în discursul rostit la Universitatea Sorbona.

El a propus consolidarea politicii europene de apărare și securitate prin creare unei ”forțe comune de intervenție”, a unui buget comun al apărării, precum și a unei ”doctrine comune”.

Emmanuel Macron a mai cerut crearea unei Academii europene de informații, a unui Parchet european antiterorist și a unei forțe comune de protecție civilă împotriva catastrofelor naturale.

În ceea ce privește criza provocată de valul de migranți către Europa, președintele francez dorește crearea unui Oficiu european pentru azil, care să armonizeze și să accelereze procedurile de azil în toate statele membre, precum și crearea ‘graduală’ a unei poliții europene de frontieră care să asigure o mai bună protecție a frontierelor externe ale blocului comunitar.

Europa trebuie ‘să îi primească într-o manieră demnă pe cei care au nevoie de protecție și în același timp să-i trimită înapoi pe cei care nu sunt eligibili pentru azil’, a indicat șeful statului francez, care s-a pronunțat și pentru crearea unui program european de formare profesională și integrare a refugiaților.

În plus, Macron a susținut că ‘nu mai putem considera Africa o amenințare, ci un partener’, el pledând pentru introducerea la nivelul întregii Uniuni Europene a unei ‘taxe pe tranzacțiile financiare’, iar fondurile astfel obținute să fie ‘destinate integral’ finanțării ajutorului pentru dezvoltare. ‘Sunt două țări în Europa care au o taxă pe tranzacțiile financiare’, Franța și Marea Britanie, a amintit liderul de la Elysee, care a cerut ‘să luăm această taxă și să o generalizăm la ansamblul Europei’.

Tot legat de taxe, el a vorbit despre nevoia taxării sporite a emisiilor de carbon și a cerut celorlalți șefi de stat și de guvern din UE să abordeze problema ‘taxării valorii acolo unde aceasta este creată’, astfel încât să fie taxate fără reținere acele companii care se înregistrează în afara Europei doar pentru a se sustrage de la plata impozitelor. ‘Nu putem accepta să existe companii europene care sunt taxate și unele internaționale care nu sunt’, a punctat Macron.

În ceea ce privește moneda euro, el a apreciat că ‘o putere economică durabilă se poate construi numai în jurul unei monede unice’. ‘Pe baza acestei uniuni economice și monetare putem crea o Europă integrată’, a continuat președintele francez, pledând astfel pentru o aprofundare a integrării și în zona euro, în special prin crearea unui post de ministru de finanțe al acestei zonei și a unui buget comun care să permită finanțarea investițiilor.

Dar a ținut să adauge că aceste propuneri nu sunt despre ‘mutualizarea unor datorii acumulate în trecut sau rezolvarea problemelor financiare ale unei țări sau alteia’ și a susținut că obiectivul astfel urmărit trebuie să fie ‘reducerea șomajului care afectează unul din cinci tineri europeni’ și asigurarea unui mecanism de protecție împotriva diferitelor șocuri economice.

Macron a criticat impozitarea diferențiată a mediului de afaceri în statele UE, în viziunea sa aceasta fiind o practică ce ‘slăbește toată Europa’. Prin urmare, viitorul buget multianual al UE trebuie să stabilească niveluri minime și maxime ale taxelor percepute companiilor, iar acele țări care nu acceptă acest lucru să nu mai primească fonduri structurale, a mai cerut președintele francez.

Cât despre ieșirea Marii Britanii din UE, Macron consideră că în câțiva ani această țară, dacă dorește, ‘își poate găsi locul’ într-o Europă reformată și cu mai multe viteze. ‘Europa deja se mișcă cu mai multe viteze. Să nu ne fie frică să o spunem, să o dorim’, a subliniat Emmanuel Macron.

‘Avem nevoie de o Europă mai simplă, mai transparentă și mai puțin birocratică’, a rezumat președintele francez, propunând și unele schimbări instituționale, cum ar fi reducerea numărului de comisari europeni la 15 sau înlocuirea listelor naționale la alegerile europarlamentare cu liste transnaționale, astfel încât în anul 2024 jumătate dintre eurodeputați să fie aleși pe astfel de liste.”[1][2]

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, doreste o Noua Ordine Mondiala. Emmanuel Macron este un globalist. Motivul pentru care Iluminatii au creat Proiectul “Uniunea Europeana” nu a fost pentru “binele comun”, ci pentru a distruge toate statele, pentru ca apoi Uniunea Europeana sa devina un superstat.

Inainte de a adera la Uniunea Europeana, oamenii au fost manipulati, mintiti si amagiti de catre globalisti, care le-au vorbit despre “Visul European”, o copie iluzorie a asa-zisului “Vis American”. Mass-media a avut o misiune foarte clara in acest sens.

Tehnicile psihologice de manipulare au avut succes pentru o perioada de timp, asta pana cand o parte dintre oameni au inceput sa realizeze ce este, de fapt, Uniunea Europeana. Uniunea Europeana este Noua Uniune Sovietica.

Daca Uniunea Sovietica s-a prabusit, atunci si Uniunea Europeana se va prabusi, deoarece nu va mai fi dorita de oameni. Dictatura Uniunii Europene nu mai este o “Teorie a Conspiratiei”, ci este “pe fata”, in sensul ca legile tarilor nu mai conteaza, ci legile Uniunii Europene.

Avem comisari UE, asa cum aveam comisarii Uniunii Sovietice, care aveau misiunea de a da directive tuturor statelor comuniste. Am iesit din comunism (marxism-leninism) si am fost bagati in neocomunism (neomarxism). Istoria se repeta si nu ar trebui sa uimeasca pe nimeni. Prabusirea Uniunii Europene va insemna libertatea oamenilor.

SURSE

  1. http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1143137&title=bilderbergul-macron-propune-o-europa-federala-care-sa-distruga-suveranitatea-statelor-nationale-o-europa-tot-mai-integrata-cu-taxe-impozite-drept-de-azil-si-armata-la-nivel-federal-esenta-propunerilor-lui-macron-privind-reforma-uniunii-europene
  2. https://www.agerpres.ro/externe/2017/09/26/o-europa-tot-mai-integrata-esenta-propunerilor-lui-macron-privind-reforma-uniunii-europene-18-57-08
  3. Foto: Ludovic Marin/EPA

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...