Bill Clinton sustine ca SUA nu ascunde nicio prezenta a extraterestrilor! Proiectele Plato, Sigma, Aquarius, Garnet, Pluto, Pounce, Redlight si Majestic 12 arata ca Bill Clinton minte!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ca Bill Clinton minte, asta o stim, ca doar alaturi de fratele sau de sange „albastru”, George W. Bush, a cladit un urias imperiu al drogurilor si al crimei organizate, despre care scrie si sclava controlului mental Cathy O’Brien, care explica in cartea „Transformarea Americii”, scrisa impreuna cu fostul agent CIA, Mark Phillip, despre cum acest Bill Clinton este un drogat notoriu, dar si un violator, care a abuzat-o sexual de mai multe ori.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/sclava-controlului-mental-cathy-obrien-vorbeste-despre-experintele-sale-cu-reptilienii-anunnaki.


In continuare, Bill Clinton, aceasta epava, care ar trebui sa ramana unde-i este locul, se pare ca face tot posibilul sa iasa in evidenta si de aceasta data cauta ceva TABU si anume „extraterestrii”. In timpul prezentei la o emisiune prezentata de Jimmy Kimmel, conform disclose.tv[1], Clinton spera ca extraterestrii cand vor invada Planeta sa n-o faca de „Ziua Independentei” (care n-a fost castigata niciodata).

Clinton mai spunea ca el a analizat celebrul dosar Roswell si sustine ca SUA nu ascunde prezenta niciunei forme de viata, caci daca s-ar fi luat contact cu extraterestrii, de mult ne-ar fi spus „dragii” de ei, ca nu-i asa, ei tin la noi, oamenii, dar noi sintem „rai” si-i acuzam de conspiratii…
Observ ca acesta foloseste sintagma „invazie extraterestra”, insa noi stim ce presupune asta si anume: frica de extraterestrii. Adica prosteala cu terorismul nu mai functioneaza, derapeaza, iar in acest caz, e nevoie de „un alt dusman care sa ne uneasca”, ca sa-l citez pe fondatorul Clubului Masonic de la Roma, Aurelio Peccei.


Proiectele secrete ale americanilor de colaborare cu extraterestrii

Iata o serie de proiecte realizate de americani in secret pentru schimb tehnologic cu extraterestrii, in special micii reptilieni cenusii, dar in acelasi timp dorinta acestora de a pastra secreta prezenta lor:

Proiectul PLATO – este proiectul responsabil cu relațiile diplomatice cu extratereştrii. Acest proiect a asigurat un tratat formal (ilegal în conformitate cu Constituția SUA) cu extratereştrii. Termenii acordului sunt reprezentaţi de următoarele lucruri:  extratereștrii oferă guvernului SUA tehnologia avansată extraterestră şi se obligă să nu intervină în politică. În schimb, Guvernul american e de acord să păstreze prezența lor pe Pământ drept secret, să nu intervină în niciun fel în acțiunile lor și să le permită acestora să răpească oamenii și animalele. Extratereștrii au fost de acord să furnizeze periodic o listă cu cei răpiţi, pentru ca guvernul să cunoască acest lucru.

Proiectul SIGMA – este proiectul care a stabilit pentru prima oară comunicaţiile cu extratereștrii și este în continuare responsabil pentru aceste comunicații.

Proiectul AQUARIUS – este proiectul care stabileşte istoria prezenței extratereştrilor pe Pământ și spune adevărul despre istoria omenirii începând cu homo sapiens.

Proiectul GARNET – este proiectul responsabil pentru controlul tuturor informațiile și documentelor cu privire la subiectul extratereştrilor.

Proiectul PLUTO – este un proiect responsabil pentru evaluarea tuturor informațiilor cu privire la OZN-uri şi la tehnologia spațială.

Proiectul POUNCE – a fost creat pentru a recupera toate aparatele doborâte sau prăbuşite ale extratereştrilor. Acest proiect a oferit “basme” și operațiuni de acoperire, pentru a masca adevărul, ori de câte ori a fost necesar. Proiectul a fost un succes şi este derulat şi în ziua de astăzi.

Proiectul REDLIGHT – a fost creat pentru a se testa navele recuperate ale extratereştrilor. Acest proiect a fost amânat, întrucât după fiecare încercare, nava era distrusă şi piloţii decedaţi. Acest proiect a fost realizat în “Zona 51″ din Nevada.”[2]

Fișier:Majic6.jpg

Scrisoarea din 1947 despre care a fost semnată de Harry Truman, cu scopul a se înfiinţa Operaţiunea „Majestic 12”.

 

Majestic 12 spre exemplu este o comisie speciala formata din oameni de stiinta, lideri militari si oficiali guvernamentali de a investiga fenomenul OZN. Aceasta organizatie a fost creata in 1947 din ordinul direct al masonului evreu, Harry S. Truman, care a fost al 33-lea presedinte al SUA, in urma evenimentului Roswell, cand s-a prabusit un OZN cu fiinte extraterestre la bord, care erau ranite si apoi au murit, deoarece militarii nu au stiut sa le acorde primul ajutor, avand in vedere ca vorbim de alte fiinte cu o structura oarecum diferita de cea a oamenilor.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/majestic-12-organizatia-secreta-care-se-ocupa-de-parteneriatele-dintre-extraterestrii-si-guvernul-sua.

Fostul Ministrul al Apararii din Canada, a spus ca „extraterestrii sint printre noi”, iar el a mai acuzat SUA ca ascunde acest fapt. Mai multe informatii cititi aici -> http://incomemagazine.ro/articole/extraterestrii-sunt-printre-noi-afirma-un-fost-ministru-canadian-al-apararii.

Premierul rus, Dimitri Medvedev a spus in decembrie 2012, acelasi lucru ca „extraterestrii traiesc printre noi, iar SUA trebuie sa spuna oamenilor adevarul”, asta cu mult timp inainte ca Rusia sa fie scosa din G8, in urma scandalului din Ucraina. Mai multe cititi aici -> http://www.efemeride.ro/prim-ministrul-rus-dmitry-medvedev-extraterestrii-traiesc-printre-no.

Ei vorbesc despre extraterestrii, dar despre originea lor, ma refer la liderii Iluminati, nu vorbesc, caci originea lor este strans legata de prezenta unor extraterestrii antici cunoscut drept „reptilieni”, care au fondat Casele Regale Pamantene. Daca cumva aveti vreun dubiu in aceasta privinta va invit aici sa studiati dovezile -> http://www.fara-secrete.ro/originea-regalitatii-pe-aceasta-planeta-provine-de-la-reptilienii-anunnaki.

SURSE

1. http://www.disclose.tv/news/Bill_Clinton_says_alien_invasion_could_unite_the_world/101915

2. http://www.lovendal.ro/wp52/proiectele-ultrasecrete-ale-guvernului-american-au-legatura-cu-extraterestrii-ati-auzit-de-proiectele-plato-sigma-aquarius-sau-redlight

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...