Bill Gates, stăpânul vaccinurilor. El e sforarul din spatele Organizației Mondiale a Sănătății?

Distribuie!by “Dacă George Soros investește miliarde de dolari ca să impună diversitatea și corectitudinea politică în întreaga lume, Bill Gates se îngrijește de sănătatea noastră. Investiția e uriașă, dar și puterea pe care a căpătat-o e pe măsură. A devenit practic „doctorul” întregii planete prin influența pe care o are […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dacă George Soros investește miliarde de dolari ca să impună diversitatea și corectitudinea politică în întreaga lume, Bill Gates se îngrijește de sănătatea noastră. Investiția e uriașă, dar și puterea pe care a căpătat-o e pe măsură.

A devenit practic „doctorul” întregii planete prin influența pe care o are asupra Organizației Mondiale a Sănătății


În ultima vreme, George Soros a intrat într-un con de umbră, Sănătatea nu e de resortul său, așa că și-a mai redus cheltuielile. Locul său în lumina reflectoarelor a fost luat de un alt miliardar- Bill Gates. Cofondatorul Microsoft este cel care ne copleșește pe timp de pandemie cu filantropia sa.

Generozitatea cu care Gates cheltuiește miliarde de dolari pentru sănătatea noastră atrage, însă, din ce în ce mai multe critici. După filipicele nepotului fostului președinte american Kennedy, acum filantropul american a intrat și în gura influentului site progresist politico.ue, care trece în revistă criticile care i se aduc magnatului Gates cu privire la „influența nejustificată” pe care o are asupra OMS.


„Unii miliardari sunt mulțumiți să își cumpere o insulă. Bill Gates a obținut o agenție de sănătate a Organizației Națiunilor Unite la Geneva.

În ultimul deceniu, cel mai bogat om din lume a devenit al doilea cel mai mare donator al Organizației Mondiale a Sănătății, al doilea după Statele Unite, dar deasupra Marii Britanii.

Această generozitate îi oferă o mare influență asupra agendei OMS”, scriu Natalie Huet și Carmen Păun în articolul publicat de politico.com.

Ce i se reproșează filantropului? Că prioritățile Gates au devenit și ale OMS. Mai exact, „În loc să se concentreze pe consolidarea asistenței medicale în țările sărace – care ar ajuta, în opinia lor, la ținerea sub control a unor focare viitoare precum epidemia de Ebola – agenția (…) cheltuiește aproximativ un sfert din bugetul OMS pentru eradicarea poliomielitei”.

Câteva dintre declarațiile obținute de politico despre puterea pe care și-a cumpărat-o Bill Gates la OMS vă vor ajuta să înțelegeți mai bine datele problemei.

„Este tratat ca un șef de stat, nu numai la OMS, ci și la G20” – spune reprezentantul unui ONG cu sediul la Geneva.

„Termenul folosit adesea a fost „filantropie monopolistă ”, pe ideea că Gates a preluat politica pe care a folosit-o pe piața computerelor și o aplică și în ceea ce privește Fundația Gates”, a declarat pentru politico.eu o sursă apropiată consiliului OMS, care a ținut să-i fie protejată identitatea.

De altfel, sunt puțini cei care îndrăznesc să critice deschis ce face Bill Gates la OMS. Există, însă, temeri mari că banii lui Gates „ar putea servi ca un cal troian pentru interesele corporațiilor”. Mai precis, că OMS va stabili standardele și politicile de sănătate în folosul Big Pharma.

De altfel, nu numai Gates toarnă bani cu nemiluita în această Organizație Mondială a Sănătății pe jumătate privatizată. Există acuzații că marii producători de medicamente au găsit și ei căi de a „sponsoriza” conducerea OMS de-a lungul timpului.

Toate aceste critici cu privire la existența unor înțelegeri oculte cu marile corporații au făcut ca OMS să schimbe modul în care este aprobat bugetul, astfel încât țările membre să fie cele care stabilesc prioritățile. Asta înseamnă că Gates poate dona bani direcționat doar în proiecte pe care 194 de membri le susțin.

Acum, însă, din cauza izbucnirii pandemiei, această problemă nu se mai pune. Vaccinurile sponsorizate de Bill Gates sunt așteptate cu recunoștință de oameni din toată lumea. E cumva și o victorie a OMS.”[1][2]

SURSE

  1. https://evz.ro/bill-gates-stapanul-vaccinurilor-el-e-sforarul-din-spatele-organizatiei-mondiale-a-sanatatii.html
  2. https://evz.ro/bill-gates-stapanul-vaccinurilor-el-e-sforarul-din-spatele-organizatiei-mondiale-a-sanatatii.html/2
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Franța: Un meteorolog a fost concediat de la postul TV France 2 deoarece a demonstrat cu mult curaj minciuna schimbării climei
GeoengineeringWatch.org: Un agent CIA riscă totul pentru a demasca guvernul criminal
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
Statuia Libertatii din SUA - daruita de catre francmasonii francezi in 1876
Italia în colaps. Zeci de mii de migranți au invadat peninsula
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
84% dintre francezi sunt dispuși să accepte limitarea unor libertăţi în favoarea creşterii nivelului de securitate
Italia şi Grecia nu îl recunosc pe Juan Guaido, liderul opoziției din Venezuela. Acestea încurajează UE să nu repete eroarea războiului din Libia
Crime de război comise de SUA: Dovezile au fost publicate de Julian Assange
Legile „anti-Soros" aprobate de parlamentul ungar
Big Brother în Germania: Serviciile secrete germane obțin dreptul să supravegheze în masă populația, dar și străinii
VX - unul dintre cei mai mortali agenți chimici produși vreodată. VX este considerat de 10 ori mai puternic decât gazul sarin
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro