Bill Gates, vaccinurile și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Motivul pentru care cofondatorul Microsoft este mediatizat atât de mult în această perioadă se datorează faptului că Bill Gates este în prezent cel mai mare producător de vaccinuri din lume, cu o agendă clară pe masa de lucru: vaccinare în masă.

Gates este, de asemenea, cel mai mare donator atât la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), în prezent investigată de Statele Unite pentru manipularea pandemiei coronavirusului Wuhan (COVID-19), cât și Fundației CDC, ambele acționând ca arme de marketing pentru imperiul său.


Nu există nici o îndoială că Bill Gates trăiește pentru vaccin, obiectivul său numărul unu fiind acela de a vaccina fiecare persoană de pe planetă…Gates a afirmat, de fapt, acum un an și jumătate că „ezitarea la vaccin” este o „amenințare la sănătatea globală”.

Alți „abonaţi” la banii lui Gates


Pe lângă OMS şi CDC, lista lui Gates include şi PAC (Comitetul de Acțiune Politică). Președinte al Comitetului este Adam Schiff, iar Gates i-a mărit contribuțiile. După cum vă amintiți, Schiff a apelat la Facebook, Google și Amazon la începutul anului 2019 pentru a cenzura toate „dezinformările despre vaccin” de pe platformele lor.

„Vaccinurile sunt eficiente și sigure”, a scris Schiff într-o scrisoare către acești giganti tehnologici. „Nu există dovezi care să sugereze că vaccinurile cauzează o boală care poate pune viața în pericol”.

Mai mult, potrivit naturalnews, Gates ar fi crescut bugetul „Vaccine Court” cu încă 11.200.000 de dolari. Din acest fond s-ar fi plătit aproximativ 4 miliarde de dolari familiilor de copii care au rămas invalizi sau au murit din cauza vaccinării.

Deşi se ştie că OMS, cât și CDC sunt finanțate în mare măsură de Gates – aceste două entități pro-vaccin – sunt de încredere în faţa tuturor atunci când vine vorba de informarea omenirii despre cele mai bune practici în domeniul sănătății. Și totuși, aceleași două entități dirijează Facebook, Pinterest și alte platforme Big Tech care acum cenzurează intens „dezinformarea” despre vaccinuri.

FactChecker, NPR și PBS au fost cumpărate de Bill Gates

Probabil v-ați înscris în așa-numitul program „FactChecker”, care este folosit atât de Facebook, cât și de Google pentru a elimina „dezinformarea” despre vaccinuri. Ei bine, Gates este mai mare finanțator al FactChecker.

Pe 4 mai 2017, ca un exemplu, Facebook – FactChecker a declarat falsă o afirmaţie făcută de Del Bigtree despre vaccinurile care conțin aluminiu și mercur: „sunt neurotoxine şi provoacă encefalopatie”. Chiar dacă această informație este corectă, FactChecker finanțat de Gates a decis că este „falsă” și a cenzurat imediat.

„Datele actuale arată că vaccinurile sunt sigure și nu provoacă toxicitate sau encefalopatie”, a scris FactChecker în locul declarației lui Bigtree.

În ceea ce privește mijloacele de informare în masă, cum ar fi NPR și PBS, care promovează agenda pro-vaccin, primesc „cadouri consistente” de la Gates care sfârșesc prin a influența mesajele pe social media. Aşadar, Gates își injectează averea peste tot, pentru a putea promova singurul său obiectiv: vaccin şi vaccinare în masă…”[1][2]

SURSE

  1. https://evz.ro/bill-gates-si-arma-mortala-a-imperiului-vaccinului-lista-celor-manjiti-cu-miliardele-filantropului.html
  2. https://evz.ro/bill-gates-si-arma-mortala-a-imperiului-vaccinului-lista-celor-manjiti-cu-miliardele-filantropului.html/2
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...