Bill Gates, vaccinurile și Noua Ordine Mondială

by “Motivul pentru care cofondatorul Microsoft este mediatizat atât de mult în această perioadă se datorează faptului că Bill Gates este în prezent cel mai mare producător de vaccinuri din lume, cu o agendă clară pe masa de lucru: vaccinare în masă. Gates este, de asemenea, cel mai mare donator […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Motivul pentru care cofondatorul Microsoft este mediatizat atât de mult în această perioadă se datorează faptului că Bill Gates este în prezent cel mai mare producător de vaccinuri din lume, cu o agendă clară pe masa de lucru: vaccinare în masă.

Gates este, de asemenea, cel mai mare donator atât la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), în prezent investigată de Statele Unite pentru manipularea pandemiei coronavirusului Wuhan (COVID-19), cât și Fundației CDC, ambele acționând ca arme de marketing pentru imperiul său.


Nu există nici o îndoială că Bill Gates trăiește pentru vaccin, obiectivul său numărul unu fiind acela de a vaccina fiecare persoană de pe planetă…Gates a afirmat, de fapt, acum un an și jumătate că „ezitarea la vaccin” este o „amenințare la sănătatea globală”.

Alți „abonaţi” la banii lui Gates


Pe lângă OMS şi CDC, lista lui Gates include şi PAC (Comitetul de Acțiune Politică). Președinte al Comitetului este Adam Schiff, iar Gates i-a mărit contribuțiile. După cum vă amintiți, Schiff a apelat la Facebook, Google și Amazon la începutul anului 2019 pentru a cenzura toate „dezinformările despre vaccin” de pe platformele lor.

„Vaccinurile sunt eficiente și sigure”, a scris Schiff într-o scrisoare către acești giganti tehnologici. „Nu există dovezi care să sugereze că vaccinurile cauzează o boală care poate pune viața în pericol”.

Mai mult, potrivit naturalnews, Gates ar fi crescut bugetul „Vaccine Court” cu încă 11.200.000 de dolari. Din acest fond s-ar fi plătit aproximativ 4 miliarde de dolari familiilor de copii care au rămas invalizi sau au murit din cauza vaccinării.

Deşi se ştie că OMS, cât și CDC sunt finanțate în mare măsură de Gates – aceste două entități pro-vaccin – sunt de încredere în faţa tuturor atunci când vine vorba de informarea omenirii despre cele mai bune practici în domeniul sănătății. Și totuși, aceleași două entități dirijează Facebook, Pinterest și alte platforme Big Tech care acum cenzurează intens „dezinformarea” despre vaccinuri.

FactChecker, NPR și PBS au fost cumpărate de Bill Gates

Probabil v-ați înscris în așa-numitul program „FactChecker”, care este folosit atât de Facebook, cât și de Google pentru a elimina „dezinformarea” despre vaccinuri. Ei bine, Gates este mai mare finanțator al FactChecker.

Pe 4 mai 2017, ca un exemplu, Facebook – FactChecker a declarat falsă o afirmaţie făcută de Del Bigtree despre vaccinurile care conțin aluminiu și mercur: „sunt neurotoxine şi provoacă encefalopatie”. Chiar dacă această informație este corectă, FactChecker finanțat de Gates a decis că este „falsă” și a cenzurat imediat.

„Datele actuale arată că vaccinurile sunt sigure și nu provoacă toxicitate sau encefalopatie”, a scris FactChecker în locul declarației lui Bigtree.

În ceea ce privește mijloacele de informare în masă, cum ar fi NPR și PBS, care promovează agenda pro-vaccin, primesc „cadouri consistente” de la Gates care sfârșesc prin a influența mesajele pe social media. Aşadar, Gates își injectează averea peste tot, pentru a putea promova singurul său obiectiv: vaccin şi vaccinare în masă…”[1][2]

SURSE

  1. https://evz.ro/bill-gates-si-arma-mortala-a-imperiului-vaccinului-lista-celor-manjiti-cu-miliardele-filantropului.html
  2. https://evz.ro/bill-gates-si-arma-mortala-a-imperiului-vaccinului-lista-celor-manjiti-cu-miliardele-filantropului.html/2
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Liber la importurile de organisme modificate genetic. Parlamentul UE a respins introducerea interdicţiilor naţionale (2015)
Soros vrea să aducă comunismul în Europa, dar nu pe cel al lui Ceaușescu, ci pe cel al lui Pauker și Lenin. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza
Fost agent CIA: Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține ura și a declanșa războiul din Iugoslavia. Mesaj pentru Balcani: "Cei care au incitat la război, acum dețin companiile care vă exploatează resursele. Au făcut sclavi din voi"
Invazia din Golful Porcilor şi ascensiunea lui Fidel Castro
Războiul secret al Aliaților împotriva naziștilor din Antarctica și din Centrul Pământului
Americanii avertizează Belgradul: „Nu vă atingeți de suveranitatea Kosovo” Replica președintelui sârb: „Voi sunteți cei care ați încălcat integritatea teritorială a Serbiei, acum 9 ani”
Preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a fost asasinat pentru că a încercat să oprească Banca Federală de Rezerve de a mai putea împrumuta bani guvernului, semnând ordinul executiv nr. 11110
FMI si Banca Mondiala - asasinii economici ai lumii
Operațiunea Primavara Arabă (2010 - 2011): SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Operațiunea "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) orchestrată de SUA
Roboții militari amenință omenirea
Germania a legalizat „cel de-al treilea s*x”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro