Bill Gates vrea un vaccin pentru reducerea populației (2010)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Miliardarul american Bill Gates sustine ca populatia planetei poate fi redusa cu 10-15%, in mod paradoxal, tocmai prin imbunatatirea sistemului de sanatate si dezvoltarea unor noi vaccinuri.

„Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% sau 15%”, a declarat Bill Gates, in cadrul conferintei TED, de la inceputul lunii martie, potrivit prisonplanet.com.

Mai mult, dupa ce a prezentat o ecuatie ai carei principali termeni erau populatia planetei si emisiile globale de dioxid de carbon, Gates a precizat:


„Probabil ca unul dintre aceste numere va ajunge foarte aproape de zero”.

Desi nu a specificat la ce vaccinuri sau la ce imbunatatiri ale sistemului sanitar se refera, comentatorii din Statele Unite sustin ca, in acest context, nu poate fi vorba decat despre un vaccin dedicat sterilizarii populatiei si dezvoltarea procedurilor de avort.


Fondatorul Microsoft sustine ca reducerea populatiei Pamantului este necesara pentru a opri procesul de incalzire globala, reducand emisiile de dioxid de carbon, in conditiile in care populatia planetei se indreapta vertiginos spre pragul de 9 miliarde de oameni.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/bill-gates/stiri-bill-gates/bill-gates-vrea-un-vaccin-pentru-reducerea-populatiei-video-1000186
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

NATO le explică sârbilor că în 1999 le-a vrut binele. Stoltenberg: V-am bombardat pentru a vă salva!
China a fost rampa de lansare a virusului globalist, care are misiunea de a distruge suveranitatea națională, credința, familia, libertățile și de a instaura Noua Ordine Mondială
Operațiunea Highjump (1946-1947) - atacul Aliaților asupra naziștilor din Antarctica și Agartha (Centrul Pământului)
Ungaria: Globaliștii au ieșit în stradă să protesteze împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce acesta a câștigat alegerile
Poluarea electromagnetică. Surse de poluare electromagnetică. Cum putem verifica nivelul radiaţiilor electromagnetice? Cum ne putem proteja împotriva poluării electromagnetice?
"Războiul împotriva terorismului" a crescut terorismul cu 6.500%
Fostul francmason, Maurice Caillet, propune separarea francmasoneriei de Stat
SUA au bombardat "din greseala" un spital din Afganistan, ucigand 19 persoane ! Presedintele SUA, Barack Obama si NATO au prezentat "scuze pentru incident" !
Oamenii de știință despre LGBT: "Homosexualitatea se dobândește. Nimeni nu se naște homosexual"
DW: Combaterea propagandei rusești pretext pentru limitarea libertății cuvântului în UE
Familia Rothschild a finanţat ambele tabere ale războiului de secesiune
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...