Bill Gates vrea un vaccin pentru reducerea populației (2010)

by “Miliardarul american Bill Gates sustine ca populatia planetei poate fi redusa cu 10-15%, in mod paradoxal, tocmai prin imbunatatirea sistemului de sanatate si dezvoltarea unor noi vaccinuri. “Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Miliardarul american Bill Gates sustine ca populatia planetei poate fi redusa cu 10-15%, in mod paradoxal, tocmai prin imbunatatirea sistemului de sanatate si dezvoltarea unor noi vaccinuri.

“Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% sau 15%”, a declarat Bill Gates, in cadrul conferintei TED, de la inceputul lunii martie, potrivit prisonplanet.com.

Mai mult, dupa ce a prezentat o ecuatie ai carei principali termeni erau populatia planetei si emisiile globale de dioxid de carbon, Gates a precizat:


“Probabil ca unul dintre aceste numere va ajunge foarte aproape de zero”.

Desi nu a specificat la ce vaccinuri sau la ce imbunatatiri ale sistemului sanitar se refera, comentatorii din Statele Unite sustin ca, in acest context, nu poate fi vorba decat despre un vaccin dedicat sterilizarii populatiei si dezvoltarea procedurilor de avort.


Fondatorul Microsoft sustine ca reducerea populatiei Pamantului este necesara pentru a opri procesul de incalzire globala, reducand emisiile de dioxid de carbon, in conditiile in care populatia planetei se indreapta vertiginos spre pragul de 9 miliarde de oameni.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/bill-gates/stiri-bill-gates/bill-gates-vrea-un-vaccin-pentru-reducerea-populatiei-video-1000186
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Românul nu protestează ca francezul, deși prețul benzinei îl lovește mai tare
Nebunia bancherilor şi a sistemului financiar a crescut după criză
Institutul National al Cancerului din SUA: "marijuana ucide celulele canceroase"
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
SUA şi NATO datorează scuze și despăgubiri financiare poporului sârb
Wilhelm Reich: "Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene?"
Germania: Curtea Constituțională a respins o tentativă a Verzilor de a forța un vot parlamentar privind legalizarea căsătoriilor homosexuale
Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: "Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate, nu au voie să existe"
Bill Gates s-a întâlnit cu președintele Trump pentru a opri ancheta privind siguranța vaccinurilor
Suedia interzice legile coercitive obligatorii privind vaccinurile, invocând încălcări ale Constituției suedeze
Top 10 operaţiuni secrete ale CIA - de la trafic de droguri, la lovituri de stat și asasinate
Englezii vor putea fi judecaţi şi condamnaţi pentru ceea ce ar putea gândi. Realitate tip "1984" pe site-ul poliţiei londoneze!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro