Bioluminiscența – corpul uman emite lumină

Distribuie!

„Vechile teorii despre existența aurei revin în actualitate, după ce un studiu al cercetătorilor japonezi a demonstrat că organismul nostru emite lumină.

Existența aurei era o certitudine pentru practicanții religiilor orientale. În spațiul Indiei, aura era considerată nimbul de lumină și de energie care ne înconjoară și care este influențat pas cu pas de trăirile noastre interioare, de acțiunile și gândurile noastre.


Multă vreme, în Occident, aura era considerată o teorie fără fundament. Dar iată că cercetătorii japonezi vin să confirme că organismul uman emite lumină și demonstrează că teoria aurei are la bază și un fapt real.

Bioluminiscența umană și existența aurei


Cunoaștem azi o mulțime de organisme care emit lumină și comunică astfel cu ajutorul ei. Majoritatea trăiesc în adâncimea oceanelor și mărilor, unde lumina este o comoară rară. Iată, însă că bioluminiscența este specifică și corpului uman, doar că este imposibil de observat cu ochiul liber.

Intensitatea luminii produsă de organismul nostru este de 1000 de ori mai mică decât sensibilitatea ochilor noștri, au explicat cercetătorii japonezi de la Institutul de Tehnologie din Tohoku. Ei au folosit camere de luat vederi deosebit de sensibile pentru a capta cele mai slabe emisii de lumină.

Ei au monitorizat constant 3 subiecți sănătoși, pe parcusul zilei, la interval de 3 ore, și au surprins radiații slabe de lumină mai ales în jurul capului, pe frunte și obraji. Cele mai intense pete luminoase au apărut pe cap și pe gât în cursul zilei, după amiaza în mod special, iar noaptea au fost mai slabe.

Cum se explică lumina produsă de organismul uman

Cercetătorii japonezi au precizat că bioluminiscența umană nu este produsă de infraroșii, ci sunt fotoni de lumină care apar ca un efect al metabolismului. La baza procesului stau radicalii liberi care au interacționat cu anumiți compuși fluorescenți. Cercetătorii cred că lumina emisă de voluntari era mai intensă la nivelul capului, deoarece această zonă este cea mai expusă la lumina solară.

Drept urmare bioluminiscența este legată nu doar de lumina naturală și de metabolism, ci și de ceasul nostru biologic. Adepții teoriilor mistice care vorbesc despre existența aurei susțin și ei că lumina care înconjoară trupul uman este influențată de starea noastră de sănătate și de metabolism.

Nu întâmplător, filosofii indieni de odinioară credeau că aura este mai puternică dacă suntem sănătoși și echilibrați, dar mult mai slabă atunci când ne confruntăm cu probleme medicale sau când avem probleme emoționale grave, dureri și angoase.”[1]

SURSE

  1. https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/corpul-uman-emite-lumina-stiinta-demonstreaza-existenta-aurei-153938
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Nivelul tehnologic al civilizaţiei extraterestre din sistemul solar al stelei Sirius, civilizaţie care se pare că a jucat un rol important în destinul civilizaţiei umane. Siriusienii călătoresc cu nave-mamă ce transportă fiecare sute de nave mai mici, precum şi mii de fiinţe extraterestre. Asemenea nave-mamă se deplasează prin declanşarea unor câmpuri foarte puternice de energie, care sunt de natură să modifice structura spaţio-temporală ce înconjoară nava respectivă
ADN-ul uman are o influenţă directă asupra lumii înconjurătoare
Fizica cuantică demonstrează existența universurilor paralele, precum și posibilitatea de a călători în timp
Cauzele care determină blocarea glandei pineale
Glanda pineală - un vehicul pentru călătoriile spre alte dimensiuni, clasificate astăzi în laboratoare drept „dedublare astrală” (ori „proiecție astrală”) sau „vedere la distanță”
Neutronii au toate proprietăţile pietrei filosofale
Cazul Greenbrier: Singurul caz din istorie când mărturia unei fantome a fost folosită la condamnarea unui criminal
Nu există materie în Univers, totul este energie, un câmp de energie universală purtătoare de informaţii. Această energie este de două feluri: una produsă de vibraţii joase şi alta produsă de vibraţii înalte
Descoperire: Razele cosmice de înaltă energie, care afectează sănătatea cosmonauților, provin din afara galaxiei noastre
Oamenii de știință au descoperit patru spirale ale ADN-ului în celulele umane
Falsele teorii din fizică despre gravitație și relativism cu care am fost îndoctrinați, în comparație cu adevăratele legi cosmice
Omul-baterie - corpul sau genereaza curent electric cu care aprinde becuri si incarca baterii! Tensiunea si amperajul generate pot provoca socuri puternice unui om normal! Chakrele (Biocampurile) sale ii genereaza tot acest curent!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...