Bioluminiscența umană și existența aurei

Distribuie!

„Vechile teorii mistice despre existența aurei revin în actualitate, după ce un studiu al cercetătorilor japonezi a demonstrat că organismul nostru emite lumină.

Existența aurei era o certitudine pentru practicanții religiilor orientale. În spațiul mistic al Indiei, aura era considerată nimbul de lumină și de energie care ne înconjoară și care este influențat pas cu pas de trăirile noastre interioare, de acțiunile și gândurile noastre.


Multă vreme, în Occident, aura era considerată o teorie fără fundament. Dar iată că cercetătorii japonezi vin să confirme că organismul uman emite lumină și demonstrează că teoria aurei are la bază și un fapt real.

Bioluminiscența umană și existența aurei


Cunoaștem azi o mulțime de organisme care emit lumină și comunică astfel cu ajutorul ei. Majoritatea trăiesc în adâncimea oceanelor și mărilor, unde lumina este o comoară rară. Iată, însă că bioluminiscența este specifică și corpului uman, doar că este imposibil de observat cu ochiul liber.

Intensitatea luminii produsă de organismul nostru este de 1000 de ori mai mică decât sensibilitatea ochilor noștri, au explicat cercetătorii japonezi de la Institutul de Tehnologie din Tohoku. Ei au folosit camere de luat vederi deosebit de sensibile pentru a capta cele mai slabe emisii de lumină. Ei au monitorizat constant 3 subiecți sănătoși, pe parcusul zilei, la interval de 3 ore, și au surprins radiații slabe de lumină mai ales în jurul capului, pe frunte și obraji. Cele mai intense pete luminoase au apărut pe cap și pe gât în cursul zilei, după amiaza în mod special, iar noaptea au fost mai slabe.

Cum se explică lumina produsă de organismul uman

Cercetătorii japonezi au precizat că bioluminiscența umană nu este produsă de infraroșii, ci sunt fotoni de lumină care apar ca un efect al metabolismului. La baza procesului stau radicalii liberi care au interacționat cu anumiți compuși fluorescenți. Cercetătorii cred că lumina emisă de voluntari era mai intensă la nivelul capului, deoarece această zonă este cea mai expusă la lumina solară.

Drept urmare bioluminiscența este legată nu doar de lumina naturală și de metabolism, ci și de ceasul nostru biologic. Adepții teoriilor mistice care vorbesc despre existența aurei susțin și ei că lumina care înconjoară trupul uman este influențată de starea noastră de sănătate și de metabolism.

Nu întâmplător, filosofii indieni de odinioară credeau că aura este mai puternică dacă suntem sănătoși și echilibrați, dar mult mai slabă atunci când ne confruntăm cu probleme medicale sau când avem probleme emoționale grave, dureri și angoase.”

Sursa: https://www.libertateapentrufemei.ro/superstitii/corpul-uman-emite-lumina-stiinta-demonstreaza-existenta-aurei-153938

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...