Black Helicopter Phenomenon: Misterul elicopterelor negre

Distribuie!

În 23 ianuarie 2015, un cotidian englez a publicat un articol referitor la elicoptere negre care au fost vizualizate în Anglia. Aceste apariții au fost confirmate și în Franța, dar și în SUA.  Apariția lor a fost întitulată Black Helicopter Phenomenon. Originea acestor elicoptere, dar și obiectivul lor este un mister.

Niciun elicopter nu poartă înmatriculările obligatorii. Ele zboară n formație, câte două sau trei, dar au fost cazuri în care erau 20. Zboară în linie dreaptă cu mare viteză sau în cerc, ca și când ar încerca să vizualizeze cât mai bine zona. Parcă ar căuta ceva. Conform martorilor oculari, acestea zboară uneori la înălțimi foarte mici și în momentul în care au încercat să sune la poliție, acestea s-au ridicat și au plecat în mare viteză.


Este ca și cum s-ar fi știut că cineva încearcă să anunțe autoritățile. Elicopterele scot un zgomot static și par că au ceva atașat în spatele aparatului. Un lucru interesant este faptul că ele apar în zonele unde au fost văzute OZN și la fața locului se află specialiști care verifică locul. Se spune că este o legătură între elicoptere și studierea fenomenului extraterestru.

Mărturiile martorilor oculari au fost puse cap la cap și s-au tras următoarele concluzii. Elicopterele nu sunt înregistrate, nerespectând normele legale în vigoare. Au fost văzute mai ales, la apusul soarelui. Au viteze foarte mari pe traiectorii rectilinii. Zboară câte două, trei sau mai multe aparate. Survolează zonele cu mare atenție, ca și cum ar căuta ceva. Când martorii încearcă să telefoneze, dispar cu o viteză foarte mare. Zgomotul pe care-l produc este static și foarte puternic.


Prima apariţie a unui astfel de elicopter negru a fost reclamată de un fermier din Colorado, în 1972, când a descoperit că 40 de miei, care aparțineau fermei sale, fuseseră mutilați, pe un câmp din apropiere. Fermierul susținea că un elicopter negru a survolat zona, mult timp. Nu avea inscripții și a plecat în viteză foarte mare, când el s-a apropiat de animale.

În următorii ani, au fost alți martori care au telefonat poliției, pe aceeași temă. În 24 februarie 1975, doi polițiști americani văd pe un câmp un elicopter negru care aterizase pe o pajişte. S-au apropiat de aparat și din el au coborât doi piloți care au spus că fac antrenament și vin de la o bază militară din Louisiana. Polițiștii au verificat în Louisiana ceea ce piloții au susținut, dar baza militară a negat faptul că ar fi fost ore de antrenament în acea zi, în acea zonă.

Cazurile de animale mutilate s-au înmulțit, astfel încât polițiștii au fost obligați să încheie rapoarte în acest sens și să specifice faptul că au văzut survolând locul incidentului, elicoptere de culoare neagră.

Un fermier a declarat polițiștilor că o vacă din ferma lui a fost furată de un elicopter, acesta susținând că a văzut cum aceasta a fost ridicată și urcată într-un elicopter negru. Autoritățile americane au dezmințit faptul că acestea aparțin armatei și că au misiuni speciale. În 29 decembrie 1980, Betty Cash se afla în mașina sa, pe o șosea. Vede un OZN și oprește mașina. La câteva secunde, au apărut 23 de elicoptere negre care au înconjurat OZN-ul, acesta având probleme tehnice.

Cash a mărturisit că preț de 10 minute nu s-a putut mișca. Parcă era paralizată. După incident, s-a simțit foarte slăbită și a mers la medic. Diagnosticul a fost că era iradiată. Anchetatori celebrii în fenomene extraterestre au două variante, care vor să explice aceste cazuri. În prima variantă este vorba de faptul că armata americană cooperează cu extratereștrii. A doua variantă este că aceste elicoptere sunt de origine extraterestră.

Un pilot militar de la baza Fort Hood a declarat că într-o noapte mai multe elicoptere negre au survolat baza militară.
Au primit ordin să pornească în urmărirea elicopterelor. Misiunea a fost un eșec, din cauza vitezei foarte mari pe care au avut-o elicopterele negre.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/black-helicopter-phenomenon-misterul-elicopterelor-negre
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Acțiuni de stopare a tehnologiei 5G în diferite țări
Inteligența artificială și controlul omenirii: Ideea inteligenței artificiale (IA) pare să fi apărut în anii '50, când Alan Turing se întreba dacă o mașină poate „gândi”
Diplomat britanic: "Un milion de africani sunt în drum spre Europa"
Minciuna Încălzirii Globale: Încălzirea Globală este o minciună globală de pe urma căreia globaliștii câștigă sume uriașe de bani. De asemenea, globaliștii susțin reducerea populației Pământului
Sayanim-ii - agenții speciali ai MOSSAD-ului, care lucrează sub acoperire peste tot în lume
Proiectele Negre USAP: Un USAP este o operaţiune ultrasecretă şi complet închisă recunoaşterii oficiale, care necesită un drept de acces foarte special, chiar şi pentru cei care au în mod obişnuit accesul cel mai înalt la informaţiile ultrasecrete
Adevărul despre dioxidul de carbon (CO2): CO2 este alimentul esențial al plantelor. Fără CO2 nu ar exista plante, iar fără plante nu ar exista oxigen și, prin urmare, nu ar exista oameni
Declarația unui mason, membru al Grupului Bilderberg, care a venit în România, în mai 2002: "Influenţa şi controlul total asupra omenirii nu pot deveni cu adevărat active decât atunci când vom reuşi să supervizăm totul"
Constituirea Băncii Centrale a Americii
Italia: Codul secret al Mafiei a fost decriptat
Tehnologia 5G - Radiația de telecomunicații, instrumentul perfect de modificare a undelor cerebrale ale oamenilor
CIA poate spiona pe oricine prin intermediul televizoarelor, iPhone-urilor, smart phone-urilor și computerelor cu Windows

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...