B’nai B’rith (Fiii Alianţei) este o organizaţie evreiască cu un sistem paralel masoneriei obişnuite

Distribuie!

„Ce este B’nai B’rith?

Loja B’nai B’rith (Fiii Alianţei) este o organizaţie evreiască cu un sistem paralel masoneriei obişnuite, cu ideologie sionistă şi a cărei afiliere este exclusiv rezervată cetăţenilor de origine evreiască.


A fost fondată în New York de Henry Jones şi alte unsprezece persoane, în 13 octombrie 1843. De asemenea, este o organizaţie non guvernamentală. Are sediul central în Washington (1640 Rhode Island Avenue, NW), chiar alături de Casa Albă, apropiere care nu este numai fizică. Astăzi are puţin peste 600.000 de membri răspândiţi în 47 de ţări ale lumii, iar la vârf se adună ce are mai select oligarhia evreiască mondială.

La fel ca masoneria obişnuită, B’nai B’rith se prezintă ca o organizaţie filosofică şi filantropică dedicată realizării bine-cunoscutelor declaraţii umaniste şi, la fel francmasoneria, activitatea sa fundamentală este derulată în domeniul influenţei politice şi sociale. Faptul că această lojă a fost încă de la crearea sa cel mai eficient mijloc de sprijin al mişcării sioniste este un bun exemplu al acestei activităţi.”


Sursa: https://yogaesoteric.net/directorul-ligii-anti-defaimare-evreiasca-marturiseste-noi-spunem-pe-cine-sa-cenzureze-youtube-facebook-si-twitter/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...