Bolile se vor autovindeca

Distribuie!

„Desi dorinta pare una utopica, geneticienii ne asigura de faptul ca ea va fi complet realizabila in cursul acestui secol. Oamenii de stiinta au gasit o metoda prin care celulele defecte pot ajunge sa se vindece singure. Acest lucru vine ca un raspuns la tentativele facute pana acum, tentative ce aveau in vedere mecanismele de corectie ale celulelor.

Oamenii de stiinta germani au prezentat o metoda, respectiv un medicament special prin intermediul caruia se poate influenta organismul pacientilor cu o sanatate deteriorata. S-a dovedit astfel ca este posibila o stimulare a genei inrudite cu cea defecta. Are loc astfel o reducere a simptomelor unei anumite boli.


Cercetarile acestea au fost desfasurate pe atrofia spinala musculara, aceasta maladie fiind una destul de comuna la copii care au parte de o moarte timpurie datorita
cauzelor genetice.

La pacientii cu atrofie musculara, gena care produce neuronii motori lipseste. Ei au in schimb copii ale acestei gene, insuficiente insa pentru a preveni aparitia acestei maladii. Specialistii de la Universitatea din Koln au descoperit faptul ca medicamentul numit Valiproate poate creste nivelul proteinei ce formeaza neuronii motori.


Aceasta proteina poate astfel creste chiar si de patru ori. Aceste experimente au fost facute pe pacientii cu atrofie musculara, ele aratand o imbunatatire a starii de sanatate. In acelasi timp, celulele nervoase au fost stimulate sa se repare.

Exista astfel posibilitatea influentarii comportamentului genelor daca se recurge la aceste medicamente. Specialistii spun ca metoda descoperita de ei va avea un rol important pentru imbunatatirea starii de sanatate a persoanelor cu atrofie musculara.”[1]

SURSE

  1. https://revistamagazin.ro/bolile-se-vor-auto-vindeca
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...