Bolșevism în Marea Britanie: Copiii unei familii de români dați unui cuplu de homosexuali

by “Copiii unei familii de români, cetățeni ai țării noastre, au fost dați spre adopție unui cuplu britanic de homosexuali. Decizia a fost luată de un tribunal de la Londra și este definitivă. Potrivit Flux24.ro, părinții micuților de 8 ani, respectiv 5 ani, s-au stabilit în Marea Britanie din 2007. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Copiii unei familii de români, cetățeni ai țării noastre, au fost dați spre adopție unui cuplu britanic de homosexuali. Decizia a fost luată de un tribunal de la Londra și este definitivă.

Potrivit Flux24.ro, părinții micuților de 8 ani, respectiv 5 ani, s-au stabilit în Marea Britanie din 2007.


În anul 2014, ei au pierdut un proces cu protecția copilului din Regatul Unit și, de atunci, nu și-au mai putut vedea copiii. Ulterior, fata (8 ani) și băiețelul (5 ani) au fost dați spre adopție și au fost preluați de un cuplu homosexual.

La proces a asistat și Ben Oni Ardelean, senatorul PNL care s-a implicat și în cazul Bodnariu. Inițial, lui nu i s-a permis accesul în sala de judecată, dar ulterior autoritățile din Marea Britanie au acceptat ca el să fie prezent în fața judecătorilor, însă cu o condiție: să nu ia cuvântul.


Totuși, Ardelean avea mandat din partea Camerei Senatorilor să ia cuvântul în fața tribunalului.

Totodată, reprezentanților Ambasadei României și senatorulului li s-au interzis să ofere orife informații din timpul procesului și li s-au șters fotografiile făcute în fața clădirii tribulnalului.

Senatorul Ardelean a precizat că că este aberantă decizia instanței londoneze, deoarece cei doi copii sunt cetățeni români, iar membrii Protecției Copilului din România trebuiau să decidă în privința lor. ”Statul român are obligația constituțională să își apere cetățenii”, a spus parlamentarul pentru sursa citată.

Ben Oni Ardelean a subliniat că împreună cu familia și reprezentanții Ambasadei României studiază căile extraordinare de atac în acest moment. Ei se gândesc chiar să apeleze la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO).”[1]

Senatorul roman, Ben Oni Ardelean scrie pe pagina sa Facebook despre abuzurile savarsite de catre Instanta din Marea Britanie la adresa familiei Barbu, dar si la adresa sa, si a diplomatilor romani, care au rolul de a-si proteja proprii cetateni:

“Londra, UK – am participat la procesul de la Central Family Court, judecat de Hughes QC, Sala 26, proces de incredintare spre adoptie a copiilor lui Florin Barbu si Racolta. Andy (5 ani) si Diana ( 8 ani) au fost preluati in custodie acum doi ani, iar de un an se afla in plasament la un cuplu de acelasi sex.

NU am fost lasat sa zic nimic in fata instantei, chiar daca mama si avocatul tatalui au pledat pentru asta. Dupa lungi deliberari abia am fost lasat in sala. Totusi, dupa alte deliberari intense, instanta a permis sefei sectiei consulare sa vorbeasca, avand o pledoarie excelenta si foarte profesionista.

Practic, dupa alti doi ani, statul Roman cerea acelasi lucru: stramutarea cauzei in Romania si oferirea posibilitatii ca autoritatile romane competente sa preia cazul. Pronuntarea de la ora 15 a fost una negativa, inacceptabila din punctul meu de vedere. Cum sa dai copiii cetateni doar romani in adoptie unor straini, stiind ca adoptia internationala este interzisa in Romania, iar mai mult si unui cuplu de homosexuali din Anglia?

Identitatea religioasa (copiii fiiind botezati ortodocsi), limba si cultura, sunt astfel reinterpretate dubios sub o conceptualizare arbitrara a “binelui superior al copilului”. Cazul trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe!”[2]

Marea Britanie, Norvegia, Suedia si in curand si alte tari din Europa, asa-zisa “lume libera si civilizata”, nu sunt recomandate romanilor in sensul ca aceste tari au intrat sub conducerea ideologiei marxiste sau neomarxiste, unde functioneaza materialismul-dialectic, economia politica si socialismul-stiintific, exact cum au fost ele definite de Moses Hess, Karl Marx si Friedrich Engels.

Autoritatile din Marea Britanie nu au facut abuz doar impotriva acestei famili, ci si impotriva delegatiei de politicieni romani, care s-au deplasat de urgenta, in al 12-lea ceas, In Marea Britanie, cu scopul de a-si apara proprii cetateni. Dupa cum puteti vedea, au interzis unui senator roman accesul in sala de judecata, apoi i-au permis accesul.

Dupa ce i-au permis accesul i-au interzis luarea cuvantului, desi avea mandat din partea Camerei Senatorilor pentru a putea lua cuvantul. Apoi interzicerea reprezentantilor Ambasadei Romaniei si senatorului li s-au interzis sa ofere informatii din timpul procesului si li s-au sters fotografiile facute in fata cladirii tribunalului.

barbu

Desi “lumea libera si civilizata” afirma ca Romania este cea mai corupta tara din lume, poate chiar din Univers, constatam ca in Romania este mult mai mult libertate (de exprimare, religioasa etc.) spre deosebire de tarile Occidentale.

SURSE

  1. http://www.evz.ro/copiii-unei-familii-de-romani-din-marea-britanie-adoptati-de-le-un-cuplu-de-homosexuali-decizia-este-definitiva.html
  2. Senatorul roman Ben Oni Ardelean pe pagina sa de Facebook -> https://www.facebook.com/ArdeleanBenOni/posts/1082396438515021

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a trecut cu totul peste democrație
Regele Mihai s-a înţeles cu comuniştii să abdice, nu a fost forţat
Miliardarii de la Rosia Montana au suferit o infrangere grea in Instanta
Migranții musulmani ajunși în România alimentați cu mii de euro
Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 s-a redeschis: Cozma, Iliescu si Petre Roman nu vor dormi linistiti ! E timpul sa se faca dreptate pentru victime !
Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!
Instituțiile statului contra Românilor. Cazul colonelului SRI (rtg.) Vasile Zărnescu împotriva Institutului Elie Wiesel
Falimentul regimului euro-atlantic în România (III)
SRI pregateste o noua lege "Big Brother IV" - totul pentru "a ne apara de teroristii invizibili" ! Sunteti pregatiti sa va cedati libertatile civile pentru "a fi in siguranta" ?!
Corporațiile SUA și UE exercita presiuni asupra Parlamentului României pentru a vota un proiect legislativ cu scopul de a renunța la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră
George Maior, fostul sef al SRI, a recunoscut ca in presa sunt ofiteri acoperiti ! Acestia au avut si au rolul de a minti si manipula poporul roman !
Comisia Europeană lansează infringement împotriva României pe legea 51% produse românești în supermarket! Globaliștii vor ca România să fie doar o piață de desfacere pentru produsele din străinătate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro