Bomba-tsunami, un proiect secret

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Ray Waru a publicat o carte numita „Secrete si comori„, in care prezinta materiale declasificate din Arhivele nationale de la Wellington, Noua Zeelanda, potrivit News.com.au.
„Stiam ca vreau sa gasesc cele mai importante lucruri, Tratatul de la Waitangi (documentul prin care este fondata Noua Zeelanda), Declaratia de Independenta, precum si alte cateva documente”, a spus Waru.

A fost descoperita petitia privind votul femeilor, care continea 36.000 de semnaturi si avea aproape 300 de metri. Ea a fost desfasurata in anul 1893 in Parlamentul Noii Zeelande.
Petitia a avut succes si a dus la acordarea dreptului la vot al femeilor, Noua Zeelanda fiind prima tara din lume care a consfiintit acest lucru.


Alaturi de alte documente importante, exista si un proiect top-secret, numit Seal, realizat de Statele Unite si Noua Zeelanda, prin care se incerca construirea unui dispozitiv ce ar fi rivalizat cu bomba atomica.

Proiectul a fost lansat in iunie 1944, dupa ce un ofiter american a observat ca operatiunile de bombardare a recifelor de corali din Pacific au produs un val urias. El a ridicat problema crearii unei „bombe tsunami„.


Testele efectuate in apele situate la nord de Auckland au ajuns la concluzia ca arma ar putea fi realizata. 10 explozii masive ar crea un tsunami de 10 metri, capabil sa inunde un orasel aflat pe coasta.

 

„Proiectul a fost anulat in 1945, in ciuda succesului initial al testelor. Daca proiectul ar fi avut loc intr-un film cu James Bond, ar fi fost privit ca o fantezie, dar el a fost un fapt real”, a spus autorul cartii.”

Sursa: https://www.bzi.ro/bomba-tsunami-un-proiect-secret-al-celui-de-al-doilea-razboi-mondial-759752

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proiectul Redsun: NASA ar fi trimis o navă spațială cu echipaj pe Marte, în 1973
Stoltenberg: NATO nu va lăsa niciodată Afganistanul „să redevină un sanctuar pentru teroriști”
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
În 2000, trupele NATO au preluat controlul asupra unui uriaş complex minier din Kosovo, conform planului Soros
Angela Merkel acuzata in Bundestag ca este marionenta SUA ! Mitul Angela Merkel incepe sa se darame, incet, dar sigur !
Industria Farmaceutică: Toate medicamente sintetice sunt substanţe izolate. Multe substanțe sunt derivate din compuși ce se găsesc în plante, dar pentru că natura nu poate fi brevetată și vândută, Big Pharma nu are niciun interes în a promova tratamentele naturale
Sunt multe dovezi care ne arată că această pandemie a fost planificată cu scopul de a distruge libertățile oamenilor pentru a crea un Guvern Mondial
Băncile centrale ajung să naţionalizeze în tăcere economiile
Avioanele triunghiulare ASTRA TR-3B provoacă panică. Planurile militare de top americane ar implica şi extratereştri
Fidel Castro, 11 septembrie 2007: "SUA au înșelat lumea în legătură cu 11 septembrie"
1 Mai - ziua Iluminaților, Beltane, ziua internațională a muncii, ziua comuniștilor și socialiștilor
În SUA, ONG-iștii lui George Soros întocmesc liste negre cu "site-uri de evitat", după victoria lui Donald Trump
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...