Bombe nucleare furate, pierdute sau deplasate în alte locații decât cele în care ar fi trebuit să fie

Distribuie!

„În anul 1990, trei dintre bombele nucleare deţinute de Marea Britanie (din cele zece care au fost construite la baza militară Palindaba) au fost furate. Achiziţionarea bombelor fusese autorizată de primul ministru de atunci, Margaret Thatcher, iar conducerea operaţiunii fusese încredinţată savantului David Kelly, care ulterior a fost asasinat.

El era ajutat de asistentul său, David Cameron, care în prezent este primul ministru al Marii Britanii. Mascarada a început odată cu rapoartele false care afirmau că cele trei bombe fuseseră furate de către Irak, justificând astfel invazia care a avut loc atunci în acea ţară.


Abia în 2009, atunci când una dintre aceste bombe a fost detonată experimental de Coreea de Nord, a devenit clar pentru toată lumea că în realitate există o adevărată piaţă de desfacere pentru focoasele nucleare şi că unii dintre „jucătorii” de pe această piaţă se considerau „prietenii” Marii Britanii, ai Franţei şi ai SUA.

Apoi, în 1991 Statele Unite au pierdut şi ele trei bombe atomice într-un accident aerian petrecut deasupra Somaliei; se crede că bombele respective au fost recuperate şi valorificate pe „piaţă” de către oficiali ai Ministerului Apărării din Africa de Sud.


Chiar dacă în 1993 America a declanşat masive operaţiuni de recuperare a celor trei bombe nucleare, care au implicat mari pierderi colaterale, eforturile ei nu au fost totuşi încununate de succes. În legătură cu acele evenimente, Hollywood-ul a realizat chiar şi un film artistic, Blackhawk Down, în regia lui Ridley Scott.

În anul 2007, membrii unui cult religios din cadrul Forţelor Aeriene ale SUA au pus la cale un complot care a dus la furtul unui număr cuprins între 6 şi 9 bombe termonucleare (cu hidrogen). Nici până în ziua de azi nu se ştie cu exactitate numărul bombelor furate.

Ele au fost încărcate într-un avion B-52, care şi-a luat zborul „într-o direcţie necunoscută”. În cele din urmă, avionul a fost forţat să aterizeze la bază militară Barksdale, însă nu toate bombele au putut fi recuperate atunci.

Nimeni pare să nu ştie din ce cauză. Versiunea publică a fost aceea că, din nefericire, s-au făcut zeci şi zeci de greşeli în manipularea acelor încărcături nucleare, care au condus la încurcăturile respective.

Fostul militar de carieră Gordon Duff afirma că există multe motive pentru care grupurile extremiste puternice din SUA, care au legături strânse cu cartelurile de droguri şi cu crima organizată, au regizat în acest fel orientarea atenţiei publice de la ele către o falsă organizaţie teroristă, pe care au denumit-o Al Qaeda.

El spune că istoria va demonstra faptul că Departamentul de Justiţie al SUA a inventat pur şi simplu „Al Qaeda”, pentru a aduce acuzaţia de învinuire asupra lui Osama bin Laden, când în realitate nu există absolut nicio dovadă a implicării acestuia în vreun fel anume în acţiunile abominabile din 11 septembrie 2011.

În comunicatul de presa din 21 noiembrie 2012, după alegerea sa a doua oară ca preşedinte al Americii, Barack Obama admite că guvernul american este profund infiltrat cu extremişti militanţi, care au folosit diversiuni şi operaţiuni false pentru a-şi îndeplini ţelurile lor ascunse de pe agenda politică.

bombe

Demisiile a nu mai puţin de 26 de generali de la Pentagon şi din Administraţia americană în ultima lună şi jumătate stau mărturie clară pentru aceste aspecte.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/bombe-nucleare-furate-pierdute-sau-deplasate-in-alte-locatii-decat-cele-in-care-ar-fi-trebuit-sa-fie-din-culisele-terorismului-a33
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Manly Palmer Hall, francmason de gradul 33 - "Învățătura secretă a tuturor timpurilor"
Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999. Un ziarist britanic a publicat documente secrete ale grupului Bilderberg, care dovedesc că acesta a hotârât războiul din Kosovo şi introducerea monedei europene
Sfarsitul "democratiei" - programat de catre Iluminati pentru a instaura o Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial
Clubul Bohemian: Activitățile sataniste ale membrilor clubului Bohemian au fost filmate cu camera ascunsă de către Alex Jones
Edward Snowden, fost consultant NSA, despre cenzura "fake news": "Răspunsul la fenomenul "fake news" nu este cenzura, ci adevărul! Gândirea critică este mai importantă ca oricând"
Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale ! In acest summit se vor discuta aspecte ce tin de cooperarea financiara si economica intre Asia si Europa !
Uniunea Sovietică a experimentat o bombă atomică pe 45.000 de soldați (14 septembrie 1954)
Fostul avocat al lui Slobodan Miloșevic a fost împușcat mortal în fața casei sale din Belgrad! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
James Warburg (17 februarie 1950): "Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Marea Britanie a inventat lagarele de concentrare
Germania: Povestea bancherului care a ales să-și apere țara. A renunțat la sute de mii de euro ca să spună adevărul despre multiculturalism
Oricine poate intercepta telefonul oricui. Iată cum!

Citiți și...

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...