Bombele atomice din Antichitate

Distribuie!

„Cand a explodat prima bomba atomica in New Mexico (SUA), nisipul s-a topit si a devenit sticla verde. Acest fapt a dat informatii utile unor arheologi. Ei au sapat in valea antica a Eufratului si au descoperit un strat de cultura agrara vechi de 8000 de ani inainte de Christos, si chiar o cultura mai veche decat perioada oamenilor cavernelor.

Recent, arheologii au dat peste alt strat de sticla topita. Este cunoscut ca detonarile atomice deasupra unui desert arid fac sa se topeasca siliciul in nisip si transforma suprafata pamantului in foaie de sticla.


Dar foi de sticla antica pot fi gasite in diverse regiuni ale lumii. Geologii, din precautie au spus ca acestea s-ar datora unei caderi cu meteoriti sau de comete. Problema cu aceasta teorie este ca de obicei nu exista niciun crater legat de aceste foi de sticla anormale.

Striger si Ron Calais descriu in cartea lor ca in timp ce calatoreau intr-o regiune aproape inaccesibila din Africa, au trebuit sa traverseze o mare intindere de desert. Acolo, ei au descoperit o mare portiune de sticla verzuie pe care au vazut-o ca acoperea desertul. Nu au putut sa explice insa ce a format asta…


Manuscrisul Bhagavad Gita

In Bhagavad Gita se scrie: Acum am devenit moartea, distrugatorul lumii.

Intr-un sector oval din desertul Libiei masurand aproximativ 130 x 53 km s-au gasit bucati mari de sticla verde, concentrate in culoare nisipoase intre partile de nord si sud ale dunelor. Originea acestui imens depozit de sticla a fost atribuit de unii exploziilor nucleare antice si activitatilor stranii, dar oamenii de stiinta au parut mereu satisfacuti de ipoteza unui impact cu un meteorit, scrie piatza.net.

In India, excavatiile efectuate la Harappa si Mohenjo-daro au atins nivelul strazilor. S-au descoperit schelete dispersate, multi intinzand mainile si intinsi pe strazi ca si cum ceva dramatic instantaneu si oribil ar fi avut loc.

Aceste schelete au mii de ani. Ce ar fi putut cauzat asa ceva? De ce corpurile nu au fost ingropate, conform normelor arheologice traditionale si de ce nu au fost mancate de animalele salbatice? Intre altele, nu exista nicio cauza aparenta a unei morti fizice violente. In plus, aceste schelete sunt printre printre cele mai radioactive gasite, dupa cele de la Hiroshima si Nagasaki. Intr-un loc, s-a gasit un schelet care a avut un nivel radioactiv de 50 de ori mai mare decat normalul.

Situl arheologic de la Mohenjo-daro

Dar in India au mai fost gasite schelete intre Gange si muntii Rajmahal, care par sa fi fost supuse unei calduri intense. Masele enorme de ziduri si bazele orasului antic au fuzionat, s-au vitrificat pur si simplu! Si pentru ca nu exista nicio indicatie a unei eruptii vulcanice la Mohenjo-Daro sau in alte orase, caldura intensa pentru a face sa se topeasca tone de argila se poate explica printr-un suflu atomic sau provocat de alte arme necunoscute.

Un alt semn curios al unui razboi nuclear antic in India este un crater gigant in apropiere de Bombay. Craterul Lonar aproape circular de 2. 154 metri in diametru, situat la 400 km nord-est de oras este in varsta de cel putin 50. 000 ani si ar putea fi in legatura cu un razboi nuclear antic.

Craterul Lonar

Nu s-a descoperit nicio urma de mineral meteoritic pe amplasamentul sau in apropiere si este singurul crater cunoscut de impact in bazalt din lume. A avut loc un soc imens (de o presiune de 600. 000 de atmosfere).”[1]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/enigma-bombelor-atomice-din-antichitate-751651
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...